Resimdeki Esrarengiz Şey..(Siz Buna Ne Diyorsunuz:S)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Resimdeki bir şey olsa dahi inandırıcı Netlikte bir Düzleme sahip değil. O yüzden bu konuyu heyecanla buraya getirmenede gerek yoktu, Bir konuyu bir Toplumda özelliklede bilinmeyen ile ilgili bir konyu Getirdiysen mutlaka Bazı İnandırıcı özelliklerinin olmasında fayda vardır, Aksi hali aranızda yaşadıklarınız bırakın aranızda kalsın. Benim kanaatime görede Resim Fake olabilir Nihayetinde inandırıcı kanıt olabilecek özellik ve netlikten mahrum bir resim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım ayrı bir mevzu var..Bu Cin'den bahsederken neden bazı arkadaşlar,3 harfli diye bahsedip ismini söylemiyor,bu cinler aptal mı kardeşim?

Cin deyince geliyor da,üç harfli diyince anlamıyor mu?O kadar uzun bir zamandan sonra üç harfli diyorsunuz ki,artık Cin diyince anlamıyorlar,üç harfli diyince 

geliyorlar.. 

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kızın babası sizinle kafa yapıyo. 1 mp kamera ile çekilen resim.

Dikkat ederseniz o cin amcanın aşağıya doğru kararma var elbisesinde. Belkide bir boşluk cin amcamız uçuyo manasında.

Peki o arka neden karartıda arkadaki kanepe görünmüyo? İkinci resime dikkat ederseniz bi koltuk, kanepe gibi bişey var.

Onun görünmesi lazım. Ayrıca kız yüzünü yıkamaya filan gitmemiş, o resimler aynı anda çekilmiş. ikinci pozda cin amcayı iyice fotomontaj yapabilmek için resim biraz daha boşluk bırakılarak çekilmiş.

Bence kızın babası sizin gibileri oltaya getirmeye çalışıyo müride hanım : )

İnanmayın zaten cin diye bişe yok olur mu öle saçmalık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim anlamadığım ayrı bir mevzu var..Bu Cin'den bahsederken neden bazı arkadaşlar,3 harfli diye bahsedip ismini söylemiyor,bu cinler aptal mı kardeşim?

Cin deyince geliyor da,üç harfli diyince anlamıyor mu?O kadar uzun bir zamandan sonra üç harfli diyorsunuz ki,artık Cin diyince anlamıyorlar,üç harfli diyince 

geliyorlar.. 

-----------------------------
    Ya ben böyle varlıkların olduğuna inanıyorum. Dinimiz gereği inanmak zorundayım zaten. Çünkü Kuran da geçiyo...
    Karatahta cinler aptal mı demişsin? Evet cinler insanlara oranala çok aptaldırlar insanlardan daha uzun süre yaşarlar sadece (bildiğimi tek üstün özellikleri bu) neyse dini kitaplarda bunun hakkında birsürü bilgi bulabilrsin...

Gel gelelim şu resime... resim bariz feyk duruyo.. veya ben fazla şüpheciyim...

Fake değilse ve madem bir yakının başına geldi ben bu kızın başka fotoraflarını da görmek istiyorum o zaman :D

Hatta elinde bugünün gazetesini tutarsa da iyi olur :D (fazla mı ileri gittim?)

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ayaklı hurafe :|

büyüyelim artık =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

bilmiyorum yalan mu gerçek mi ama nedense bu olaylar hep resimlerde meydana geliyor... Göz merceği ve makinanın mercegi arasındaki en büyük fark neki hep böyle olayları makinanın mercekleri yakalıyor!? :S

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    göz mercegi ile fotograf makinası arasındaki fark göz mercegi sürekli olarak görüyor ışık frekanslarını belli bi hızla reseptörler tarafından kaydediyor.Ama fotograf makinası bi anlık olayı alıyor onu aslında onlarda görüyor ama 1000000 görüntünün arasında 1 tane kare geldigini farzedelim 1 sn yede 1000 000 görüntünün içinde 1 tkareyi alıgılamak imkansız ama fotograf makinelerinde ki çok düşük bi ihtimal o 1000 000 karenin içinde sadece o cismin yaydıgı dalgayı tesadüf tutturuyor.O gibi cisimlerin bu denli düşük frekanslı ışık yaymalarıda bizim bilemedigimiz bir enerji kaynagından kaynalanıyor.Bence faik deil yumuşatma kullanılsa pürüzsüz olurdu ve 1 megapixellik kamerada gece ortaya çıkan yeşilli kırmızılı degişik renkler hertartafta olmazdı dikkatlice bakınca anlaşılıo.Ben inanıyorum..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    hoca peki bu cisimler sadece bir karede gözükmek için 0.001 sn lik olarak mı gözüküyor? 12 frame i yakalayabiliyor diye biliyorum gözün,yani pürüzsüz bi şekilde görmek için..saniyede 12 frame demek,0.02 mili saniye demek ee göz bunu göremiyor ama!:S mesela köpeklerle ilgilide bi rivayet var,mesela köpekler bu cisimleri her an görebiliyorlarmış,neden dediğimde tek cevap onların gözlerinde perde yok!:S perdeyi aralayıp 0 bilmem kaç mili saniyelik mi gözüküyo bu cisimler amk :S:S çok kafamı işgal ediyo bu gereksiz detaylar amk :S

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    "Gözün intikal hızı 1/20 saniyedir. Bu şu demektir; göz 1/20 saniyeden daha kısa zamanda meydana gelen hadiseleri (olayları) görememektedir"(http://saittanriogen.googlepages.com/interesting.htm)

sonuçta ışınlar bi cisme çarpıp geliyor gelen ışık yine bildigimiz ışık nie frekans farklı olsun die bi düüşüncede olabilir oda o cisimlerin ışıgın belli bi kısmın sömürmelerinden olur.bunun başka bi açıklaması yok.sonuçta o resimi dogru kabul edersek ışık saçmıyorlar etraftaki ışıklardan yansıyorlar ve ışıgın frekanslarını deiştirmeleride ışıgı sömürmelerinden olur bence yoksa sürekli görürdük..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

senin avatarda konuyla baya ilgili :)

IndiePixie

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 13333 Toplam Mesaj: 71