Resimdeki Esrarengiz Şey..(Siz Buna Ne Diyorsunuz:S)
-
vayy :S eyvalla hocam sağolasın harbi!
-
zuahah :D allaha şükür müslümanım :D
-
ya beyler resme dikkatli baktinizmi hiç bu bariz bir arkasını dönmüş bir kadın.saçları dalgalı ve saçında toka var hatta topuz şeklinde çok belli oluor ve üzerindede beyaz bir elbise var cinlik neyi var bunun anlamadm :S
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------mk yakında millet aynada kendisini görse 3 HARFLİ sancak =)
sacmalamazmısın lütfen
-----------------------------
kardeşim ssen dalga geçer gibi nasıl konuşyon ben şahitim! -
:D bi kaç yorum dışında çoğu dalga geçmiş ben uyardıydım hata yaptın konuyu açmakla diye ama dinleyen kim :P kjdhfsjkdfh
-
yau iki saattir bakıom lan diom nerde cin var, meğer ordaki kadından bahsediomuşunuz :)
bariz arkasını dönmüş saçı tokalı bi kadın işte ne cini ne saçmalıonuz :)
yok sen diosan ki valla samimiyim falan, o zaman seni keklemişler :D
-
burdan o cine sesleniyorum bu aksam da bize gelsin berbere götürücem onu :|
-
Öyle cinmi olur gidin işinize :) Hadi enerji dedik hiç mi saydamlık olmaz. Bu beyaz renkte klasik oldu zaten. Cinlerin beyaz olduğu ne malum. Kadının birisi arkasını dönmüş gidiyor. Konuyu açan arkadaş çok inanmışa benziyor. Sanırım onuda resmi çeken kişi kandırmış.
-
beyaz gecelik giymiş bir kadın.
arkasını dönmüş.
saçının sağ tarafıda hatta omzunda.
kafasının arkasındaki sarı nesnede saç tokası.
kabak gibi belli oluyor.senin akraban farkına varamamıştır o kadının ordan geçerken. -
Alla alla Peki Yine üç harflilerden Ruh Olamazmı yahu, Büyük büyük Anne Annesi olabilirmi acaba. Çünkü ne kadar Doğru bilmem ama Aile Ebeveynleri Öte Dünyadan da bazan kendileride farkında değillerdir Olayın bazan istem dışı gelip Aile İçinde bulunur giderlermiş.
Toplam Hit: 13298 Toplam Mesaj: 71