Resimdeki Esrarengiz Şey..(Siz Buna Ne Diyorsunuz:S)
-
abi bizimkilerde bi sorun var sanırım xD
su yutup ta bi video varya futbolcu takla ata ata ölüo :D adamlar ona sure koymuslar :D cin tokatlıo adamı :D cafede millet izlio :D 20 kişi toplanmıs :D herkes ananı s.... fln diolar :D hepsi tırstı varya :D ulan dedim ne korkuonuz alakası yok cinle :D diolar bana lan gelcel carpıcak seni fln :D
bende deidm aq gelsin carpsın carpmazsa ben anasına bacak arası carparım fln :D hepsi dio carpılcan olm tövbe de :D
siktirin lan dedim cıktm :D mk o gunden beri cafeye gitmiom mal dolu ya :D
buna inanada ucarım abi ben:D bi gün bi ziyaret etsin de onun aile fotografında yer alıyım babaları olarak =)
-
sual: Resimdeki esrarengiz şey..(siz buna ne diyorsunuz:S)?
el cevap: hassktir (:
-
Kesin 2+1 olm bu :D:D
-
alala resmi göremeyecek kadar kör deilis (:
kızın annesi sanırım arkasın dönmüş biyere gidio sarı toka var saçları tam böle siyah olduundan
kafasının arkası oda alala :D çokta bakılıp düşünülecek bişe yokki (:
-
hoca nerden cıktı simdi bu yaaaaaaa:S
ben bu tarz seylere inanan bi tipim. bilemem fake olbilir olmayabilir hakkında bi yorum yapmıycam ama simdi bu konunun hiç sırası deil.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Kedi olmadığı kesin unutmayın ki 3 hanelikler de var .Benim çok yakınımımn başından geçen bir olay var bir köy dolusu insan şahit olaya ama neyse inanmayın.
anlatır mısın merak ettim. Veya pm at. Ben de severim böyle konuları -
Yalan haber çok iyi hazırlanmış bir fake ??:)
-
NighT-7 bunu yazdı:
NetBABA bunu yazdı:
Kedi olmadığı kesin unutmayın ki 3 hanelikler de var .Benim çok yakınımımn başından geçen bir olay var bir köy dolusu insan şahit olaya ama neyse inanmayın.
anlatır mısın merak ettim. Veya pm at. Ben de severim böyle konuları
-----------------------------Aynen bende merak etttim valla C/P yapıp banada yollarsan bende sevinirim.
-
zuahahah koptumda ben bu cin'i begenmedim biraz bakimli olamazlarmi aq :|
-
bsg diorum başka nişe demiorum