Resimdeki Esrarengiz Şey..(Siz Buna Ne Diyorsunuz:S)
-
Bu ne yha :D foto nun kalitesizliinden yararlanılmış bi şey ister 3 harfli istrse 5 harfli olsun ama bu kdrda saçma konu açılmaz ki (=
-
arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüp arkası dönmüş bir kadın olabilir mi diye iyice inceledim,öncelikle resimde oynama olmadığının garantisini verdim eğer hala photoshop diyenler varsa ıspatlasınlar biz de tamam diyelim,yakın akrabamız olmadığına inananlar için de en kısa zamanda yumurcağın başka resmini bulup getircem:D
gelelim resimdekinin arkası dönük bir kadın olduğunu düşünenlere..
1-resimdeki arkası dönük bir kadınsa neden bel oyuntusu ya da kollarının oyuntusu yok
2-orda bir kadın var olduğunu düşünsek bile o mesafeden çekilen bir resimde kadın ikinci resimde görünen kanepenin önünde durmuş olsa boyu bu kadar uzun olabilir mi,deneyin bakın bu mümkün değil,boyunun bu kadar uzun görünebilmesi için de objektife yakın durması gerekirdi ki bu şekli boydan boya görebiliyoruz
3-bacak kısımlarına doğru bakarsanız şeklin aşağıya doğru uzadığını ve insan duruşunu andıran hiç bir yanı olmadığını görürsünüz
4-ayrıca vücut ve omuzlar bir kadın için çok geniş,ordan birisi geçiyor olsa bile şekilde bir hareket olur kadın dediğiniz şey resmen put gibi durmuş
ben bunun fake olmadığını iddia ediyorum,en olası ihtimal arkası dönmüş kadın olsa bile şeklin duruşundaki gariplik kuşkuya düşürüyor,üstünüze beyaz bir çarşaf giyin arkası dönük resim çektirin bakın bakalım bunun gibi mi oluyor -
IndiePixie bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüp arkası dönmüş bir kadın olabilir mi diye iyice inceledim,öncelikle resimde oynama olmadığının garantisini verdim eğer hala photoshop diyenler varsa ıspatlasınlar biz de tamam diyelim,yakın akrabamız olmadığına inananlar için de en kısa zamanda yumurcağın başka resmini bulup getircem:D
1-resimdeki arkası dönük bir kadınsa neden bel oyuntusu ya da kollarının oyuntusu yok
2-orda bir kadın var olduğunu düşünsek bile o mesafeden çekilen bir resimde kadın ikinci resimde görünen kanepenin önünde durmuş olsa boyu bu kadar uzun olabilir mi,deneyin bakın bu mümkün değil,boyunun bu kadar uzun görünebilmesi için de objektife yakın durması gerekirdi ki bu şekli boydan boya görebiliyoruz
3-bacak kısımlarına doğru bakarsanız şeklin aşağıya doğru uzadığını ve insan duruşunu andıran hiç bir yanı olmadığını görürsünüz
4-ayrıca vücut ve omuzlar bir kadın için çok geniş,ordan birisi geçiyor olsa bile şekilde bir hareket olur kadın dediğiniz şey resmen put gibi durmuş
ben bunun fake olmadığını iddia ediyorum,en olası ihtimal arkası dönmüş kadın olsa bile şeklin duruşundaki gariplik kuşkuya düşürüyor,üstünüze beyaz bir çarşaf giyin arkası dönük resim çektirin bakın bakalım bunun gibi mi oluyor
Ya arkadaşım sorununu bize güzel bi şekilde aktaramıyosun..ben ne olduğunu hala kavrayamadım..şimdi o resimdeki bi kadın bu çok bariz bi şekilde ortada..yani siz bunu haala bilemiyormusunuz neden haala şüphelisin ? bu tip bi kadın'ın ewde o an içinde bulunup bulunmadığını bilmiyor mu resmi çeken şahıs..? eğer resmi çektiği an ewde böyle bi kadın varsa durum gayet basit..ama resmi çektiği anda böyle bi kadın yoksa işte o zaman bu resmin bi tartışma değeri var...sen haala bunun kadın mı yoksa farklı şekilde bi canlı mı onun araştırması içindesin..sorununu anlatamıyorsunki -
shockman bunu yazdı:
Alla alla Peki Yine üç harflilerden Ruh Olamazmı yahu, Büyük büyük Anne Annesi olabilirmi acaba. Çünkü ne kadar Doğru bilmem ama Aile Ebeveynleri Öte Dünyadan da bazan kendileride farkında değillerdir Olayın bazan istem dışı gelip Aile İçinde bulunur giderlermiş.
Olamaz.. İslam'da ruhların gözükmesi diye birşey yok. -
Ya beyler sacmalamayın böyle bişey olamaz kesin fake
Çünkü öyle bi yansıma felan olamaz
Kesin Annesi felandır cocugun baksana yemek yemiş toparlıyordur etrafı :D
-
bu kdr milleti uraştıracağına bu fotoyu çekenlere bir sor bakalım orda duran kadına benzer bi kadın varmıydı ogün fotoyu çekerken en mantıklısı bu.foto her zaman yanıltıcıdır unutma.
-
feyk bunlar feykk inanmayalım :)
-
@ Nurky
kedidir o kedi inanamyın..:D
-
way amk bu kadarmı dert oldu o resim lan tarikata :S
-
IndiePixie bunu yazdı:
ben bunun fake olmadığını iddia ediyorum,en olası ihtimal arkası dönmüş kadın olsa bile şeklin duruşundaki gariplik kuşkuya düşürüyor,üstünüze beyaz bir çarşaf giyin arkası dönük resim çektirin bakın bakalım bunun gibi mi oluyor
söylediklerin o kadar saçma ki seni buna inandırdıkları belli oluyor.seni gaza getirmişler sende gelip konu açmışın . enerji menerji geçin bunlar bari kadın işte sarı tokalı ayrıca kıyafetinin düz olmasına neden takıldınız bu kadar olamazmı.zaten kurandada geçer cinlerin alemi farklı bizimle irtibata geçemezler.