Resimdeki Esrarengiz Şey..(Siz Buna Ne Diyorsunuz:S)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Bu ne yha :D foto nun kalitesizliinden yararlanılmış bi şey ister 3 harfli istrse 5 harfli olsun ama bu kdrda saçma konu açılmaz ki (=

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IndiePixie
    IndiePixie's avatar
    Dişi
    arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüp arkası dönmüş bir kadın olabilir mi diye iyice inceledim,öncelikle resimde oynama olmadığının garantisini verdim eğer hala photoshop diyenler varsa ıspatlasınlar biz de tamam diyelim,yakın akrabamız olmadığına inananlar için de en kısa zamanda yumurcağın başka resmini bulup getircem:D
    gelelim resimdekinin arkası dönük bir kadın olduğunu düşünenlere..
    1-resimdeki arkası dönük bir kadınsa neden bel oyuntusu ya da kollarının oyuntusu yok
    2-orda bir kadın var olduğunu düşünsek bile o mesafeden çekilen bir resimde kadın ikinci resimde görünen kanepenin önünde durmuş olsa boyu bu kadar uzun olabilir mi,deneyin bakın bu mümkün değil,boyunun bu kadar uzun görünebilmesi için de objektife yakın durması gerekirdi ki bu şekli boydan boya görebiliyoruz
    3-bacak kısımlarına doğru bakarsanız şeklin aşağıya doğru uzadığını ve insan duruşunu andıran hiç bir yanı olmadığını görürsünüz
    4-ayrıca vücut ve omuzlar bir kadın için çok geniş,ordan birisi geçiyor olsa bile şekilde bir hareket olur kadın dediğiniz şey resmen put gibi durmuş
    ben bunun fake olmadığını iddia ediyorum,en olası ihtimal arkası dönmüş kadın olsa bile şeklin duruşundaki gariplik kuşkuya düşürüyor,üstünüze beyaz bir çarşaf giyin arkası dönük resim çektirin bakın bakalım bunun gibi mi oluyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    IndiePixie bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüp arkası dönmüş bir kadın olabilir mi diye iyice inceledim,öncelikle resimde oynama olmadığının garantisini verdim eğer hala photoshop diyenler varsa ıspatlasınlar biz de tamam diyelim,yakın akrabamız olmadığına inananlar için de en kısa zamanda yumurcağın başka resmini bulup getircem:D
    1-resimdeki arkası dönük bir kadınsa neden bel oyuntusu ya da kollarının oyuntusu yok
    2-orda bir kadın var olduğunu düşünsek bile o mesafeden çekilen bir resimde kadın ikinci resimde görünen kanepenin önünde durmuş olsa boyu bu kadar uzun olabilir mi,deneyin bakın bu mümkün değil,boyunun bu kadar uzun görünebilmesi için de objektife yakın durması gerekirdi ki bu şekli boydan boya görebiliyoruz
    3-bacak kısımlarına doğru bakarsanız şeklin aşağıya doğru uzadığını ve insan duruşunu andıran hiç bir yanı olmadığını görürsünüz
    4-ayrıca vücut ve omuzlar bir kadın için çok geniş,ordan birisi geçiyor olsa bile şekilde bir hareket olur kadın dediğiniz şey resmen put gibi durmuş
    ben bunun fake olmadığını iddia ediyorum,en olası ihtimal arkası dönmüş kadın olsa bile şeklin duruşundaki gariplik kuşkuya düşürüyor,üstünüze beyaz bir çarşaf giyin arkası dönük resim çektirin bakın bakalım bunun gibi mi oluyor
    Ya arkadaşım sorununu bize güzel bi şekilde aktaramıyosun..ben ne olduğunu hala kavrayamadım..şimdi o resimdeki bi kadın bu çok bariz bi şekilde ortada..yani siz bunu haala bilemiyormusunuz neden haala şüphelisin ? bu tip bi kadın'ın ewde o an içinde bulunup bulunmadığını bilmiyor mu resmi çeken şahıs..? eğer resmi çektiği an ewde böyle bi kadın varsa durum gayet basit..ama resmi çektiği anda böyle bi kadın yoksa işte o zaman bu resmin bi tartışma değeri var...sen haala bunun kadın mı yoksa farklı şekilde bi canlı mı onun araştırması içindesin..sorununu anlatamıyorsunki

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    Alla alla Peki Yine üç harflilerden Ruh Olamazmı yahu, Büyük büyük Anne Annesi olabilirmi acaba. Çünkü ne kadar Doğru bilmem ama Aile Ebeveynleri Öte Dünyadan da bazan kendileride farkında değillerdir Olayın bazan istem dışı gelip Aile İçinde bulunur giderlermiş.

Olamaz.. İslam'da ruhların gözükmesi diye birşey yok.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek

Ya beyler sacmalamayın böyle bişey olamaz kesin fake 

Çünkü öyle bi yansıma felan olamaz

Kesin Annesi felandır cocugun baksana yemek yemiş toparlıyordur etrafı :D

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    bu kdr milleti uraştıracağına bu fotoyu çekenlere bir sor bakalım orda duran kadına benzer bi kadın varmıydı ogün fotoyu çekerken en mantıklısı bu.foto her zaman yanıltıcıdır unutma.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    feyk bunlar feykk inanmayalım :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@ Nurky

kedidir o kedi inanamyın..:D

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    way amk bu kadarmı dert oldu o resim lan tarikata :S

all this pain is an illusion...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

IndiePixie bunu yazdı:
    söylediklerin o kadar saçma ki seni buna inandırdıkları belli oluyor.seni gaza getirmişler sende gelip konu açmışın . enerji menerji geçin bunlar bari kadın işte sarı tokalı ayrıca kıyafetinin düz olmasına neden takıldınız bu kadar olamazmı.

zaten kurandada geçer cinlerin alemi farklı bizimle irtibata geçemezler.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 13314 Toplam Mesaj: 71