Retro Grid - Android Oyunum
-
hocam ataride bi oyun vardı ona benzemiş uzayda geçen
beyaz uzay gemileri falan olurdu bizim gemiye ateş eden
neydi o oyun la
-
hocam oyunların güzel indirme sayılarında çok güzel.
bu oyunlardan aylık gelirin nedir ?
4 hane garanti gibi duruyor :)
-
Cok guzel olmus hocam, bian gittim geldim eskilere :)
Teknlojiye atarlanan adama filan yaz hocam youtube kanalindan twitterdan filan oda yayinlasin daha iyi olur.
Edit: hocam para kazaniyo musun bu isten ? Ucretsiz yayinlananlarda para getirisi var mı ?
Edit2: hocam suruklemeyi birakip tekrar ekrana dokununca biraz uste yada saga sola kayiyo alet yani tam dokundugun yere degil, sapma/kayma gibi oluyo. duzeltme ihtimalin var mı ?
NoToLeRaNcE tarafından 30/Kas/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ios 8 metal desteklisini isterük
-
Tebrikler için toplu bir teşekkür edeyim.
Kazanç ile ilgili sorulara gelince, oyun geliştirerek kazanıyorum hayatımı başka bir iş yapmıyorum geçindirecek kadar kazandırıyor.
Bug bildirilerine tek tek göz atacağım. Kişisel ve cilalanmamış bir iş olduğu için hataları olması normal.
IOS versiyonu android sürümünün başarısına bağlı olarak yayınlayabilirim.
TAA ya twit attım ama değerlendireceğini zannetmiyorum bakalım...
ByCodeC tarafından 30/Kas/14 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
bende severim bu oyunları. android yok maalesef :( kardeşimin teline indirecem bakam :)
tebrik ederim.
-
Windows phone a isterik hocam
-
hocam senin oyunları seviyorum car drive hard 2 yi bitirdim güncelleme geldi yine bitirdim şimdi yine gelmiş onuda bitireceğim, seninki gibi güzel bulamadım en güzel sen yapmışsın tebrikler
-
Hocam andengine ile uğraştımda bu unity e bakmadım hiç. Oyunlarına baktım genelde 10bin-50bin-100bin paletindesin.
Ortalama 50bin indirilmiş bir oyundan aylık ne kadar kazanıyorsun? Değerse gireyim bu işe bende :)
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
hocam senin oyunları seviyorum car drive hard 2 yi bitirdim güncelleme geldi yine bitirdim şimdi yine gelmiş onuda bitireceğim, seninki gibi güzel bulamadım en güzel sen yapmışsın tebrikler
Güncellemesinde Free Drive eklendi. Yeni bölüm yok maalesef. Yeni bölümler için Car Driver 2 (Extra) sürümünü çıkarttım 100 level kadar da orada var.