Retro Grid - Android Oyunum
-
Keyr00t bunu yazdı
Hocam andengine ile uğraştımda bu unity e bakmadım hiç. Oyunlarına baktım genelde 10bin-50bin-100bin paletindesin.
Ortalama 50bin indirilmiş bir oyundan aylık ne kadar kazanıyorsun? Değerse gireyim bu işe bende :)
Dostum güzel oyun fikirlerin varsa yap. Oyunlar güzel para getirir ama her oyun kazanmaz indirme sayısıyla çok alakalı değil oynanma sayısıyla alakalı aslında. Insanı tutan bir oyun yaparsan çok oynanır ve kazanırsın.
-
star force :)
eline sağlık
-
HeYeT bunu yazdı
star force :)
eline sağlık
Teşekkurler dostum
-
Hocam ortalama bir rakam vermen konusunda ısrar ediyorum :)
-
Keyr00t bunu yazdı
Hocam ortalama bir rakam vermen konusunda ısrar ediyorum :)
Sen girme bu işe bence :-D o kadar para odaklı yürüyen bir iş değil.
-
Hava aracı ekrana dokunduğum yerin biraz üstünde duruyor buda bbenim kontrolümü zorlaştırıyor. Hani tam dokunduğum yerde konumlansa daha iyi bence. Birde ses olayını oyuna girip pause yapmadan ayarlayacak şekilde yapsan güzel olur. Bütün sesler kapalı dahi olsa slow motion gelince ses çıkmaya devam ediyor.
Benden bu kadar oynadıkca yazarım.
-
tbtde kim pro oyun yapsa androide yapıyo. emektarı kutusundan çıkarma vakti geldi. eline sağlık.
-
oyun çok pis sardı 5 yıldız verdim yorumumuda yaptım tebrik ederim dostum
-
heza bunu yazdı
Hava aracı ekrana dokunduğum yerin biraz üstünde duruyor buda bbenim kontrolümü zorlaştırıyor. Hani tam dokunduğum yerde konumlansa daha iyi bence. Birde ses olayını oyuna girip pause yapmadan ayarlayacak şekilde yapsan güzel olur. Bütün sesler kapalı dahi olsa slow motion gelince ses çıkmaya devam ediyor.
Benden bu kadar oynadıkca yazarım.
Butip oyunlarda nesne dokunduğun noktanin biraz önünde durur arkandaki nesneleride kontrol edebilmen için. Ama oraya bir mesafe ayarı koymayı düşünüyorum. Seslerli ilgili hatayı sıradaki güncellemede düzelticem.
-
falcon bunu yazdı
oyun çok pis sardı 5 yıldız verdim yorumumuda yaptım tebrik ederim dostum
Eyvallah dostum yorumlar faydalı oluyor.