Retro Grid - Android Oyunum
-
ByCodeC bunu yazdı
Tebrikler için toplu bir teşekkür edeyim.
Kazanç ile ilgili sorulara gelince, oyun geliştirerek kazanıyorum hayatımı başka bir iş yapmıyorum geçindirecek kadar kazandırıyor.
Bug bildirilerine tek tek göz atacağım. Kişisel ve cilalanmamış bir iş olduğu için hataları olması normal.
IOS versiyonu android sürümünün başarısına bağlı olarak yayınlayabilirim.
TAA ya twit attım ama değerlendireceğini zannetmiyorum bakalım...
https://twitter.com/teknolojiyeatar
hocam herkes atsın ya ne saçma oyunları inceledi. daha güzelini mi bulacak :D ben atıyorum gören arkadaşlar da atsın play linkiyle
-
Hocam şu doknmayi birakaip tekrar dokununca saga sola assagi yukarı sapma/kayma olayina bi el at :/
oyun sardi acayip demin araliksiz 1 saat oynamisim serce parmagim uyusmus artik o dereceye geldim :D
-
gardaş biz sana ne ettik. sardın oyunu bize. gece yatana kadar oynadım ya la.
valla tebrik ederim güzel oyun.
bende bi öneride bulunayım. şimdik ateş gücü 4 olduğu zaman bi tane mermi yesen direk ilk ateş gücüne geriliyor. kademe kademe düşse. birde aleti tam kenarlara yanaştıramıyoz.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hocam şu doknmayi birakaip tekrar dokununca saga sola assagi yukarı sapma/kayma olayina bi el at :/
oyun sardi acayip demin araliksiz 1 saat oynamisim serce parmagim uyusmus artik o dereceye geldim :D
Benim test cihazlarında sorunu göremedim. Telefon modeli nedir dostum ?
-
sanane bunu yazdı
gardaş biz sana ne ettik. sardın oyunu bize. gece yatana kadar oynadım ya la.
valla tebrik ederim güzel oyun.
bende bi öneride bulunayım. şimdik ateş gücü 4 olduğu zaman bi tane mermi yesen direk ilk ateş gücüne geriliyor. kademe kademe düşse. birde aleti tam kenarlara yanaştıramıyoz.
Dostum dediğin gibi o silah işinde keyifsiz bir nokta var ona bir çare arıyorum ben de : ) yakında bir güncelleme gelecek konuyla ilgili.
-
perfect diyorum, telefonda kolay kolay oyun barındırmam ama bunu oynayacağım
-
makets bunu yazdı
perfect diyorum, telefonda kolay kolay oyun barındırmam ama bunu oynayacağım
Teşekkurler dostum. Herkes böyle düşünür umarım :)
-
Hacı bölüm ilerledikçe ortalık çok kalabalık oluyor. Hiçbişey görünmüyor.
-
internet kapalı iken yaptığım skorlar elde ettiğim başarılar interneti açıp play oyunlara bağlanınca işlenmiyor? Normal mi
Ya birde oyun çok sarıyor. Ama bazı düzeltmeler şart. 4 damage ile silahları fullleyip 30 lvl e kadar gidiyorum o hengamenin ortasında ? Gelip dokunuyor hani kaçamıyorum da -5 damage çıkıyor bide genelde silahlar 1 damage ve single oluyor iki dk ya ölüyorum. Şu skorum bi işlensin ilk üçe gireceğim de işte bekliyorum.
heza tarafından 04/Ara/14 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
sanane bunu yazdı
Hacı bölüm ilerledikçe ortalık çok kalabalık oluyor. Hiçbişey görünmüyor.
Dostum level atladıkca karakterlerin sayısı enerjisi atak yetenekleri vs. her özelliği 1 artıyor. Ama bir yerden sonra sabitleniyor. Aksi türlü çok sıkıcı olurdu tek düzen ilerlemek.