Retro Grid - Android Oyunum
-
heza bunu yazdı
internet kapalı iken yaptığım skorlar elde ettiğim başarılar interneti açıp play oyunlara bağlanınca işlenmiyor? Normal mi
Ya birde oyun çok sarıyor. Ama bazı düzeltmeler şart. 4 damage ile silahları fullleyip 30 lvl e kadar gidiyorum o hengamenin ortasında ? Gelip dokunuyor hani kaçamıyorum da -5 damage çıkıyor bide genelde silahlar 1 damage ve single oluyor iki dk ya ölüyorum. Şu skorum bi işlensin ilk üçe gireceğim de işte bekliyorum.
Skor ile ilgili söylediğin normal. Tüm oyunlarda bu şekilde çalışıyor çünkü googel play eklentisi arka planda skorları kendisi güncelliyor ama bunu yapabilmesi için login halde oynaman gerekiyor.
İkinci söylediğin konu benide rahatsız ettiği için dün bir güncelleme yayınladım. Şimdi her darbe aldığında sadece 1 namlu kaybediyorsun. Böylece devam etmen kolaylaşıyor.
-
ByCodeC bunu yazdısanane bunu yazdı
Hacı bölüm ilerledikçe ortalık çok kalabalık oluyor. Hiçbişey görünmüyor.
Dostum level atladıkca karakterlerin sayısı enerjisi atak yetenekleri vs. her özelliği 1 artıyor. Ama bir yerden sonra sabitleniyor. Aksi türlü çok sıkıcı olurdu tek düzen ilerlemek.
düşman sayısını biraz daha azaltabilirsen iyi olur. üzerine ateş geliyor göremiyosun.
birde şu ateş gücünü halleten iyi olacak. bi kere vurulunca direk ilk haline gelmesin. 4. ateş gücünü aldıktan sonra daha düşük ateş güçleri çıkmasın. ? işareti olanları alınca enerji götürsün ama silahları sıfırlamasın :)
-
Son guncelleme(atesgucu) ile oyun tadindan yenmez hal aldı. Bagimlisi yaptin bizi ;)
-
sanane bunu yazdıByCodeC bunu yazdısanane bunu yazdı
Hacı bölüm ilerledikçe ortalık çok kalabalık oluyor. Hiçbişey görünmüyor.
Dostum level atladıkca karakterlerin sayısı enerjisi atak yetenekleri vs. her özelliği 1 artıyor. Ama bir yerden sonra sabitleniyor. Aksi türlü çok sıkıcı olurdu tek düzen ilerlemek.
düşman sayısını biraz daha azaltabilirsen iyi olur. üzerine ateş geliyor göremiyosun.
birde şu ateş gücünü halleten iyi olacak. bi kere vurulunca direk ilk haline gelmesin. 4. ateş gücünü aldıktan sonra daha düşük ateş güçleri çıkmasın. ? işareti olanları alınca enerji götürsün ama silahları sıfırlamasın :)
Dostum sen de oyunda hiç zorluk olmasın istiyorsun :-D
Ateşle ilgili kısım güncellendi oyunu güncellemen gerek. Artık vurulunca tek silah kaybediyorsun.
-
Atesi guncellemen cok iyi oldu hocam. Müptela oldum yemin ederim sabah aksam oynuyorum :D
-
beyler skorları alalım yavaş yavaş :D benim rekorum yeni güncellemeden sonra 58830. 56. bölümde mi ne yandım sanırım.

continue etmeden tek seferde :D
nurulmac11 tarafından 04/Ara/14 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
nurulmac11 bunu yazdı
beyler skorları alalım yavaş yavaş :D benim rekorum yeni güncellemeden sonra 58830. 56. bölümde mi ne yandım sanırım.
Ensendeyim bekle :D 47647
-
46.437 de kaldım ben
-
daha önce söylendi mi bilmiyorum da bi yerde o anki damage i falan göstersen güzel olacak.
-
Oyun super olmus hocam verdim oyumu ...