Robot Süpürge İhtiyaç Mı ?
-
Şurada da konusu olmuş, detaylı yorum yazmışım.
https://www.tahribat.com/forum/robot-supurge-tavsiyesi-252493
-
yaklaşık 1 senedir iRobot roomba i7 kullanıyoruz. İlk aldığımızda wauww ne cihazmış vs dedim ama çok iyi temizlediğini söyleyemem. Ayrıca fırçasını filtresini vs de değiştirmek gerekiyor en kötü yılda bir kere. Ona verilen paranın üstüne biraz daha koyup dyson alsaydım keşke diyorum ama hanım da bu robottan çok memnun. Tabii oturduğun yerden telefonla sağa sola göndermek kolay geliyor. Özetle bence o kadar para verilecek cihazlar değil.
-
bekar ve üşengeçsen ihtiyaç gibi birşey yoksa heryer 1 haftaya kıl tüy oluyor 2-3 günde bir çaliştirinca kıllar görünmüyor titiz biriysende arada bir vileda yaptin mi mis gibi.
-
Evde ayaklı eşya fazla ise kullanışlı değil.
-
Çamaşırı elde yıkamakla çamaşır makinası kullanmak gibi ev hayatında çağ atlatan birşey bence
alırken buraya sormuştum en sonunda roborock s5 Max aldım 7.599 tl ye 3 ay önce fln
biz çok memnunuz diğer süpürge sığınağa paketoldu. Bunda temizlik haritalama şarj fln 10 numara
bazı kenar veya köşeleri alamıyor koltuk ayağına fln denk gelen yerlere oraları da dikey şarjlı süpürge ile gözüme çarparsa dolanıyouz
Uygulamadan zaman ayarı kurdum her sabah 9 da başlıyor 11 de bitiyor 5 oda net 150 m2 evi tek şarjla temizliyor
xaomi alan komşularımız bu şarj konusundan çok rahatsızlanmış salonu temizleyip şarja gidiyormuş 1 saat
imkanı olan herkesin alması lazım bence
pişman olurum para boşa gider diye çok ihtiyatlı aldım ama şimdi komşulara 15.000 bile olsa alın acımayın diyorum
-
bendede roborock var hanım veya valideye alıcaksan direk düşünmeden al temizliyorda tek şey köşeler o kadar
bekarsanda at evin içine dönsün dursun pezevenk uğraşmassın
-
Bende 360 s7 pro var iyiki almışım dedim hocam 2800tl ye yeni aldım 2.el garantili 6 ay daha. Kesinlikle tavsiye ederim
-
valla evde çocuk varsa, sürekli ortalıkta dolaşan kablo oyuncak masa kanape ayağı varsa bir boka yaramaz. Biz herhangi bir yeri temizleteceğimiz zaman önce orayı topluyoruz, kablo vs varsa onları kaldırıyoruz. kalabalık ayakların olduğu yere çeke düzen veriyoruz ondan sonra çalıştırıyoruz. Zaten oğlanın oyuncakları toplamak 5 saat sürüyor.
eğer bu söylediklerim yok ise gayet kullanışlı. Gayet iyi temizliyor. Hatta geceye planlı temizleme yaparsan görmezsin bile evde dolaştığını saati gelince kendi çalışır temizler.
-
ev de kedi, köpek ve kuş olduğu için fena şekilde memnunuz. her sabah 10 da başlar 2 saat gibi süpürüz ben bitirdim der. ev eşyalarını da makinaya göre ayarlarsanız tadından yenmez.
-
SHaDeWRoX bunu yazdıbreak bunu yazdı
Bence ihtiyac biz evde normal supurge kullanmiyoruz cok gerekmedikce.
iRobot, Ecovacs, Roborock iyi markalar.
Peki temizliyor mu yani temizlediği aldığı yerden bir de ben alayım diyor musunuz
Acikcasi cok cok nadirdir buna benzer bir durum. Eger esyalar 10 cm den yuksek ise sanslisiniz. Ilk gunler koltuk, yatak vs gibi yerlerin altindan cikardigi pisligi gorseniz sasirirdiniz :)