Robot Süpürge İhtiyaç Mı ?
-
DaSpOnGe bunu yazdı
evet müridler uzun araştırmalarım sonunda kararsızlığım daha da arttı :W
roborock ürünlerini çok metettiniz ama fiyat olarak 10k altında bir ürününü bulamadım. düğün arefesinde olduğum için şuan o kadar para vermek istemiyorum.
Xiaomi'lere baktım ama seçenek çok kimi tarama yapıyor kimi yapmıyor vs vs gibi.
önerebileceğiniz evladiyelik ürün var mıdır? hazır kasım inidirmleri varken çeyize bir tane kıstırayım diyorum.
güncel cihazlarla ilgili bilgim yok ama alacaksan iyisinden al geç abi.
benzer süreçte düğün bitsin bakarız dedim 3k olan cihaza 5.5k verip aldım beklememek lazım ^^
-
Günümüzde ihtiyaç oldu artık. Xiaomi nin cihazlarını beğeniyorum son dönemde. Ben evime ilife marka almıştım. Memnunum. Mop özelliği de var. Tek eksiği mobil uygulama ile kontrol edilemiyor olması diyelim. O da benim için büyük bir eksik değil. Önemli olan iyi süpürmesi. Ben aldığım zaman türkiye de bunu pek bilen yoktu. Gören özenip almak istiyordu. Uzaylı gibi bakıyorlardı.
Bunu alma sebebim eşim hamile olduğu dönem eğilip kalkmasın evi süpürmekle uğraşmasın diye. Çok işimize yaradı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
-
Lidarsızlar gece ışıksız yerde sıkıntılı oluyo heralde,
benim tavsiyem lidarlı , haritalama özelliği olan mobilden kontrollu, yedek parça bulabilceğin bir marka tercih etmen
-
Kreyzi bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
roborock ürünlerini çok metettiniz ama fiyat olarak 10k altında bir ürününü bulamadım. düğün arefesinde olduğum için şuan o kadar para vermek istemiyorum.
Xiaomi'lere baktım ama seçenek çok kimi tarama yapıyor kimi yapmıyor vs vs gibi.
önerebileceğiniz evladiyelik ürün var mıdır? hazır kasım inidirmleri varken çeyize bir tane kıstırayım diyorum.
benzer süreçte düğün bitsin bakarız dedim 3k olan cihaza 5.5k verip aldım beklememek lazım ^^
işte seçenek çok olunca kararı veremedim bir türlü sonradan şu özellikli alsaydım demeyim diyorum
-
Türk ev yapısına uygun değil.
Bizim evde halının üzerine çıkana kadar zaten şarjının yarısını tüketiyor. Diğer yarısınıda püsküllü halılardan kurtulmak için harcıyor.
Ev halısızsa ve az eşya varsa güzel alet. Ama dikey süpürge daha işlemsel.
-
DaSpOnGe bunu yazdıKreyzi bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
işte seçenek çok olunca kararı veremedim bir türlü sonradan şu özellikli alsaydım demeyim diyorum
ben keşke hazneli olanlardan alsaydım diyordum. kendi kendine boşaltıyor arada bi sen çöpü atıyosun mis gibi.
s6 pure almıştım ben gayet memnunum roborock genel olarak iyi pek şikayet yok. s5 max çok tutuluyordu. ben bataryasına baktım özellikle çünkü ev anlamsız büyüktü. lidarlı olması iyi herkes belirtmiş zaten. haritalama için bazılarında bölgesel temizlik filan yok ona dikkat. atıyorum 2 metrekarelik bi alana bi şey döküldü hop gönderiyosun orayı temizleyip geliyor.
su haznesi ayrı yok benim cihazda mop takarken hazne oraya dahil ama zaten mop 2 kere kullandık halıyı filan toplamak gerekiyor. onun yerine 5 dk vileda yapıyosun zaten kıl, toz olmayınca vileda işi kolay.
japon robot sesi yaptım aleti samuray gibi dolanıyor evde kaç aydır :D
Kreyzi tarafından 10/Kas/22 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıKreyzi bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
ben keşke hazneli olanlardan alsaydım diyordum. kendi kendine boşaltıyor arada bi sen çöpü atıyosun mis gibi.
s6 pure almıştım ben gayet memnunum roborock genel olarak iyi pek şikayet yok. s5 max çok tutuluyordu. ben bataryasına baktım özellikle çünkü ev anlamsız büyüktü. lidarlı olması iyi herkes belirtmiş zaten. haritalama için bazılarında bölgesel temizlik filan yok ona dikkat. atıyorum 2 metrekarelik bi alana bi şey döküldü hop gönderiyosun orayı temizleyip geliyor.
su haznesi ayrı yok benim cihazda mop takarken hazne oraya dahil ama zaten mop 2 kere kullandık halıyı filan toplamak gerekiyor. onun yerine 5 dk vileda yapıyosun zaten kıl, toz olmayınca vileda işi kolay.
japon robot sesi yaptım aleti samuray gibi dolanıyor evde kaç aydır :D
Ecovacs'in bazi modelleri haliyi da taniyor mop yaparken.
-
Almayın ya çok boş iş, halı kullanıyorsanız bi sikime yaramaz. Geçengün ihlasçı tanıtıma geldi
Aura Cleanmax Temizlik Robotu diye süpürge tanıttı psikolojimizi bozdu halıdan çamur çıktı. Ürün çok iyi ama biraz heybetli. peşin fiyatı 12k
-
IvC bunu yazdı
Almayın ya çok boş iş, halı kullanıyorsanız bi sikime yaramaz. Geçengün ihlasçı tanıtıma geldi
Aura Cleanmax Temizlik Robotu diye süpürge tanıttı psikolojimizi bozdu halıdan çamur çıktı. Ürün çok iyi ama biraz heybetli. peşin fiyatı 12k
hocam bu eşek kadar bir şey
annemde aldı bundan seneler önce şimdi koyacak yer bulamıyor ve kullanmıyor. zaten bunda halı koltuk yıkama vs de var koku vs yayıyor parfümleri var ama bence aşırı büyük ve gereksiz.
senin karşılaştırma biraz saçma olmuş ürünlerin klasmanları farklı
-
IvC bunu yazdı
hocam bu ihlas vs cakal hepsi.
Hatirliyorum eskiden bizim eve gelmislerdi o zaman da su ariticisi pazarliyorlar. Neyse cesme suyu, hazir su ve aritilmis suyla test yaptilar. Yanlarinda getirdikleri cubuklari batirip kirlilik oranlarini falan gösterdiler. Bizden biri su cubugu suna koyalim mi gibi bir sey sordu, yok dediler :)
Her seyi ayarliyorlar ve iste ürünü satin alman icin ikna etmeye calisiyorlar.
Muhtemelen basiniza gelen de öyle bir seydir. O makine biraz özel makinedir, bir sekilde icinde zaten camur vs vardi ya da sonradan koyuyorlardir. Seni sok ediyor tabi ve ürünü aldiriyor :)
Ben hazir suyun bile o pis halini görünce, artici sart diye düsünmüstüm ama halbuki her sey alavere dalavere