Robot Süpürge İhtiyaç Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

Selam hocalar. Ben de almayı düşünüyorum. birkaç gündür araştırıyorum. roborock, irobot gibi markaları duymuştum kaliteli vs. gibisinden. araştırırken altta linkini bıraktığım bir karşılaştırmaya denk geldim. viomi v5 pro incelemede roborock s7'yi bi tık dövüyor gibi. viomi kullanan var mı? varsa tavsiye eder misiniz?

https://www.cimri.com/robot-supurgeler/en-ucuz-roborock-s7-akilli-robot-supurge-fiyatlari,a1113638985

https://www.cimri.com/robot-supurgeler/en-ucuz-viomi-v5-pro-beyaz-robot-supurge-fiyatlari,1105067434

viomi v5 pro vs roborock s7 - https://www.youtube.com/watch?v=BlZJUKJawxw&ab_channel=webtekno

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek

xiaomi mijia 1c kullanıyorum 3 4 sene oluyor gayet memnunum hem süpürme hem silme yapabiliyor tavsiye ederim.Haritalandırma özelliği mevcut alan temizliği sınırlandırma duvar felan herşey var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Roidmi kullanıyorum xiaominin ürünü gayet memnunum

Batarya önemli 30 m2 süpürme alanı için 2700 mah civarı pil yeterli ancak üzeri için 5000 mah ve üzerine bakabilirsin. Ön fırçanın 2 tane olması da önemli bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

Hocalar bu robotlar daha akıllanınca size saçımı süpürge ettim demesinler bize sonra. Matrix vakası yaşamayalım. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    emirhan-exp bunu yazdı

Hocalar bu robotlar daha akıllanınca size saçımı süpürge ettim demesinler bize sonra. Matrix vakası yaşamayalım. 

:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    eengineer bunu yazdı

Batarya önemli 30 m2 süpürme alanı için 2700 mah civarı pil yeterli ancak üzeri için 5000 mah ve üzerine bakabilirsin. Ön fırçanın 2 tane olması da önemli bence

Bende roidmi kullanıyorum iyi ki almışım temizliğe bekar adam için çok faydalı 

Şimdi de gözüm airfryer da 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bekar evli farketmez, eviniz eski tarz kapı eşiğine sahip değilse ve zeminde az eşya varsa marka farketmez alın mutlaka. Özellikle tozları çok iyi topluyor ve bu sayede eşyaların üzerinde bile toz olmuyor. Ama ben almışlen en iyisini alayım maddi gücüm yeter diyorsa Ecovacs ve iRobot markalarının amiral modellerine bakın. Bu ikisini bulamazsanız Roborock modellerine bakın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı
    eengineer bunu yazdı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    IvC bunu yazdı

Almayın ya çok boş iş, halı kullanıyorsanız bi sikime yaramaz. Geçengün ihlasçı tanıtıma geldi 

Aura Cleanmax Temizlik Robotu diye süpürge tanıttı psikolojimizi bozdu halıdan çamur çıktı. Ürün çok iyi ama biraz heybetli. peşin fiyatı 12k

hocam bu ihlas vs cakal hepsi. 

Hatirliyorum eskiden bizim eve gelmislerdi o zaman da su ariticisi pazarliyorlar. Neyse cesme suyu, hazir su ve aritilmis suyla test yaptilar. Yanlarinda getirdikleri cubuklari batirip kirlilik oranlarini falan gösterdiler. Bizden biri su cubugu suna koyalim mi gibi bir sey sordu, yok dediler :)

Her seyi ayarliyorlar ve iste ürünü satin alman icin ikna etmeye calisiyorlar.

Muhtemelen basiniza gelen de öyle bir seydir. O makine biraz özel makinedir, bir sekilde icinde zaten camur vs vardi ya da sonradan koyuyorlardir. Seni sok ediyor tabi ve ürünü aldiriyor :) 

Ben hazir suyun bile o pis halini görünce, artici sart diye düsünmüstüm ama halbuki her sey alavere dalavere 

Hala aynı kafadalar milleti hoplatmaya devam ediyorlar müşterileri de standart.

Ev müsait değil halılar kapıdan başlıyor almak gerekirse seçimim dyson olurdu.

weskeyy tarafından 18/Oca/23 05:05 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı
    eengineer bunu yazdı

Ahaha valla hocam ben yalnız yaşıyorum bana faydası büyük diğerlerini bilmem :) 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 6524 Toplam Mesaj: 64
robot