Robot Süpürge İhtiyaç Mı ?
-
Twitter bunu yazdıGoQaN bunu yazdıTwitter bunu yazdı
Şimdi de gözüm airfryer da
Ahaha valla hocam ben yalnız yaşıyorum bana faydası büyük diğerlerini bilmem :)
Şaka bir yana bu işin bekarı evlisi olmaz. Daha önce de bir konuda detaylıca anlatmıştım. Robot süpürge bir evin olmazsa olmazıdır bu net. Herşeyden önce bir elektrikli süpürge gibi bakmamak ve kıyaslamamak lazım.
Rutin hergün çalışan bir evde (bizde otomatik her gün) 15 günden itibaren toz olayı bitiyor. Yani mobilya üzerinde toz bile oluşmaz oluyor. Hele bir de mobilyalar uygun hale getirilir de altlarına da girerse on numara.
Klasik bir elektrikli süpürgeyi hiç bir bünye her gün çalıştıramaz, kol gücü yetmez. Hızlı hızlı ileri geri hareketler ile gerçek alan temizliği olmuyor, psikolojik kalıyor. Robotlar öyle değil, her cm alanı sindire sindire süpürüyor. Temizlikçinin yeni çıktığı bir evde bir de robotu çalıştırın ve hazneye bakın, bu bile düşünmeden almak için yeter.
Bu da bizim kız, yaklaşık 20 aydır köle isaura gibi çalışmış, toplam 492 saat, 32.000 m2 temizlik yapmış şimdiye kadar.

GoQaN tarafından 18/Oca/23 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Twitter bunu yazdıGoQaN bunu yazdıTwitter bunu yazdıeengineer bunu yazdı
Roidmi kullanıyorum xiaominin ürünü gayet memnunum
Batarya önemli 30 m2 süpürme alanı için 2700 mah civarı pil yeterli ancak üzeri için 5000 mah ve üzerine bakabilirsin. Ön fırçanın 2 tane olması da önemli bence
Bende roidmi kullanıyorum iyi ki almışım temizliğe bekar adam için çok faydalı
Şimdi de gözüm airfryer da

Ahaha valla hocam ben yalnız yaşıyorum bana faydası büyük diğerlerini bilmem :)
İkisinede çok direndim sonunda aldım. Ama iyiki almışım dedirtti ikiside. Özellikle Ayfer büyük hayat kurtarıyor.
-
3 sene önce arçelikten eşime aldım doğum günü hediyesi 1 buçuk sene sonra bozuldu 2 haftaya son model robot süpürge verdiler. 1 ay önce oda bozuldu geçen hafta yine son versiyonunu yolladılar. Her yolladıklarında garanti yeniden başlıyor. Arçelik i garanti bakımından önerebilirim :)