folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçları Salacam

Saçları Salacam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar hayatımda ilk defa saç uzatıcam. Nasıl olsa sınava hazırlanıyorum o ilk uzatma evresi biraz uzayınca berbat görünüyor sınav sebebiyle fazla havalanmıyorum evdeyim sürekli :D O arada uzatmak istiyorum hemde üniye uzun saçla başlamak istiyorum :D

Şimdi sadede geleyim saç nasıl uzatılır mesela şuan uzadı ama ense falan benimn kuyruk çıktı ortaya uzatırken hiç ellememeli mi? Yanlar enseler nasıl düzeltirilmeli. Ne biliyorsanız dökünüz :S Balardan çok douyduğumuz papaz kafası gibi şuan kafam ne şekle giriyor ne güzel duruyor o berbat evreye iyice yaklaşıyorum :S

tahminim saçın benimle aynı.Bende ilk kez uzattım bi ay iğrenç durdu sonra saç toparladı şimdi bonus geziyorum bence gayet gzl :D Saçların neresini ne kadar keseceğini berbere soracaksın o yapar gerekeni. Ama kulağın arkasındaki kısımları kısalttır birde kulağının 10 cm üstü en üst kısmın yanları diyim sana kısalttır.Umarım anlatabilmişimdir :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam o kadar uzun saç başa bela olur. hergün yıkaman gerekecek. yağlanıcak, dökülecek. annen arkdandan terlikle kovalıycak senı, saçların yerlere dokuluyor dıye. sonra sana toplattırcak belkı :D uğraşabilirmisin bu kadar dertle :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hehehe herşeyi göze aldım hoca :D Şimdi biri ara makas falan hiç elletme demiş bir diğer hoca ise yanlara ara makas attır demiş :D o zaman ben 1 ay daha bekliyim sonra ne yapacağıma karar vereyim :D

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

3 yıldır saçı uzatan biri olarak şöyle diyeyim sana, ilk yıl sakın berbere gitme hiçbirşey yapma, özellikle saç 6-7 ay civarında çok garip bir görüntü oluşturur. Gözlerini kapatır rahatsız eder. Ama tabi sabır edersen karşılığını alırsın. 1/1.5 yıl sonra da uçlarından kestirmeye başlayabilirsin kırılara önlem için. Saçı sakın kuruyken tarama saç çok kırılıyor, birde bol yıka ve saç kremi kullanmayı ihmal etme, taraktan saç toplamak berbat birşey.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

1 seneden daha fazla süredir ben de uzatıyorum. Amk çok zor ya :D Öyle çok fazla yağlanma falan olmaz bakımlı olursa. Yanlız benim duşta saçlarım çok dökülüyor moralim pis bozuluyor. İnş sana olmaz :D

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

Hocam sınava girmek için çektirceğin fotoda zike zike kestircen ama o zamana kadar uzatırsan en azından nasıl bi şekle girdiğini görürsün üniversite için uzatıp uzatmamaya karar verirsin

ilk defa duyuyorum senden öyle bişey yok uzunda çektirebilir resim

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Salu3 bunu yazdı:

1 seneden daha fazla süredir ben de uzatıyorum. Amk çok zor ya :D Öyle çok fazla yağlanma falan olmaz bakımlı olursa. Yanlız benim duşta saçlarım çok dökülüyor moralim pis bozuluyor. İnş sana olmaz :D

Herkese olur ya, hatta iyice uzayınca saç sapıtıyor nedense, ilk başlarda gür olan saçım şimdi aşırı ince ve az. Banyoda su gidiş yolunu kapadığı oluyor. :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByShaDowWw
    ByShaDowWw's avatar
    Erkek

hacı ben 1.5 yıl boyunca uzattım saçlarımı extra olarak bişey yapmana gerek yok ama hızlı uzasın ve iyi görünsün istiyorsan her gün yıkaman lazım hem daha çabuk uzar hem daha canlı görünür göze..
    bu arada ben geçen hafta kestirdim saçlarımı hala alışamadım kısa saça (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByShaDowWw
    ByShaDowWw's avatar
    Erkek

bu arada arkadaşlar saçlarınız her zamanki gibi dökülüyor ekstra bişey deil bu yanlızca kısa iken belli olmuyor döküldügü (:  hızlı uzasın diyosanız hergün yıkayın ve kırıklarını aldırın benim saçlarım 1,5 yılda omuzlarımı geçmişti (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

koca kafama 4 numaradan başka bişey yakışmıyo zaten sana yakışıyo dedikleri için uzatmıyorum ki saçına hiç bakım göstermeyen biri olduğum için 4 numara güzel :D allah kolaylık versin bu ilk zamanlar için :D bu arada ersin karabulutun böyle bi çizgisi vardı galiba saç uzatmakla alakalı nerden geldiyse aklıma :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 6709 Toplam Mesaj: 48