folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçları Salacam

Saçları Salacam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

Saç dalgalı , bakımı zor. Birbirine girdimi ayıramıyorsun saçları. Canın baya yanıyor. Bir de dökülme , kopma durumları fena kompleks yapıyor insanda..

Ben dışarıya çıkınca bağlamıyorum çünkü toplum henüz salınmış halini bile kabullenemedi.

Anasına bacısına sikecek gibi bakanlara değil de bana bakarlar zaten hep dik dik.

Ebelerini siktiklerimin geri kafalıları.

Küçük çocukların abi sen kız mısın ? sorusu beni saykoya bağlayacak birgün. Anasını babasını cümlesini kesecem o çocukların.

Kestirmek istemiyorum çünkü uzun saçı seviyorum. milletin mallıklarına dayanamıyorum ama biraz çağdaş ortamlara girince yada ortamla takılınca sorun yok.

O yüzden uzatmak iyidir. Sadece bakımı zor. Günlük yıka , tarat. Bir de havluyla kurulama saçı. Yada abartma işte fena yıpratıyor oda.

Had&Shoulders önerebilirim şampuan olarakta.

Hadi hayırlısı.

sana katılıyorum kardeşim haklısınn. aynı durumdayım şu an ve :) bırak abi kimseyi önemsemiycen moralini bozuyorlar.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

birde şu var aldığınız vitaminler o şu bu saça gidiyor diyorlar ne kadar dogru bilemiyorum.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

uzun sac beynın calısmasını engeller dıkkat!!!

Etek trasi olmazsakda kusumuz otmez degil mi? Gecin bu ayaklari.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

istediğin seviyeye gelene kadar berbere falan gitme ve kısa saçtan uzun saça geçerken bir ara dönem var o arada saçların tabiri caizse y.rrak gibi oluyor o dönemde psikolojin bozulmassa güzel günler yakındır sonra uzun saçlarınla motorları maviliklere sürebilirsin :D ama uzun saçın bakımı çok zordur sürekli yıkaman gerekicek sıcaklardada hep toplaman gerek.Bende askere gidip geldikten sonra tekrar uzatıcam kolay gelsin.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

:D o döneme yavaş yavaş giriyorum saçlarda düz amk :D da dur bakalım :D 2 ay önce çektiğim foto bu bu şekil başladık şimdi bi hayli uzadı :D

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    benimde salasım var ama çalıştığım için toplantılara filan gidip geldiğim için papaz gibi gezmem hoş kaçmıyor ne yapmak gerek ki saçları?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Hocam sınava girmek için çektirceğin fotoda zike zike kestircen ama o zamana kadar uzatırsan en azından nasıl bi şekle girdiğini görürsün üniversite için uzatıp uzatmamaya karar verirsin

ilk defa duyuyorum senden öyle bişey yok uzunda çektirebilir resim

Resmi işlerde öyledir hocam uzun saçlı halinle pasaport, vize için fotoğraf çekip versene bakalım napıcaklar.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 6707 Toplam Mesaj: 48