folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçları Salacam

Saçları Salacam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

Lost'taki elemanın saçları güzeldi(Sawyer'dı zaar). Uni 2'ye kadar neredeyse hep 3 numara seviyesinde gezdim , uzun saç içimde ukdeydi. Uzattım ; ama neredeyse hiç oynamadan. Vaay güzel olmuş diyen bir ademoğlu yoktu ; ama duymadım tabi kimseyi, birkaç sene uzun saçlı dolaştım.Şimdi 0,1,2 ne tutturursam kestiriyorum. Daha çok yakıştığından falan değil (amma da tipsizmişim :) ). Daha rahat diye.

Hayret ediyorum o sıcaklarda nasıl olmuş da hiç rahatsız olmamışım. 1,2 seviyesindeki saçın da kendine göre bir sıkıntısı var ki o da dökülen tellerin tişört yakasına "saplanması" nedeniyle enseye, boyuna batması. 

Şu zamanlarda herhalde en marjinal duruş sıradanlıktır.

(İskender'deki Colin Farrell  değil mi, Brad Pitt yoktu diye hatırlıyorum ben.)

Bu niymiş la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende tekrar saç uzatıyorum.2.kez :) saçını ii bir berbere giderek uzatacaksin.hergün 1 defa saçlarını mutlaka yıkayacaksın. Sorunsuz uzun bir saça sahip olursun 3-4 ayda.yalnız sen ne kadar uzatmak istiyosun o da önemli...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende uzatıyorum

taç takıyorum şimdilik. biraz biçimsiz duruyo ama :D

edit:okan bayülgenin saçlarının modeli var mi ? güzel duruyo sanki

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Bende şuanda uzatıyorum sanırım. ama saçlarımda; alnın üst tarafının yanlarında açıklık var biraz bu uzadığında kötü dururmu acep ?

ahanda şu dayı gibim biraz ;

amk bu adamdada seri katil tipi var :D

ne zaman uzatmaya yeltensem ev halkı sana yakışmıyo diyo :| diyorum yahu hiç uzatmadım nerden biliyosunuz ?ama en sonunda onlar kazanıyor kestiriyorum umarım bu kez aynı şey olmaz :/

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Saç dalgalı , bakımı zor. Birbirine girdimi ayıramıyorsun saçları. Canın baya yanıyor. Bir de dökülme , kopma durumları fena kompleks yapıyor insanda..

Ben dışarıya çıkınca bağlamıyorum çünkü toplum henüz salınmış halini bile kabullenemedi.

Anasına bacısına sikecek gibi bakanlara değil de bana bakarlar zaten hep dik dik.

Ebelerini siktiklerimin geri kafalıları.

Küçük çocukların abi sen kız mısın ? sorusu beni saykoya bağlayacak birgün. Anasını babasını cümlesini kesecem o çocukların.

Kestirmek istemiyorum çünkü uzun saçı seviyorum. milletin mallıklarına dayanamıyorum ama biraz çağdaş ortamlara girince yada ortamla takılınca sorun yok.

O yüzden uzatmak iyidir. Sadece bakımı zor. Günlük yıka , tarat. Bir de havluyla kurulama saçı. Yada abartma işte fena yıpratıyor oda.

Had&Shoulders önerebilirim şampuan olarakta.

Hadi hayırlısı.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Uzun zamandir sac uzatiyorum. Hicte bakmam saclarima, birak cesit cesit bakim urunlerini sac kremi bile kullanmam. Her gun yikamayi gectim haftada bir kere falan yikiyorum, saclari islatmadan dus almak daha pratik oluyor. Oyle saclarina bakan adamlari da sevmem, kari saci gibi oluyor sonra sac, boyle parlak ayna gibi, dumduz falan; hic sevmem. Erkek adamin saci pis ve daginik olmali.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Benimde 9-10 ay oluyor berbere gidip ara makas attırmak gerekiyor saç çok çabuk yıpranan bir yapısı var üşendim bi gidemedim :| tel taç takıyorum daha rahat oluyo sanki .. her gün ılık suyla yıka şampuanıda H&S kullan çok faydasını görürsün, havlu olayını bilmiyorum doğruluğunu? hadi kolay gelsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

aramakas olayı tam olarak ne ?

ben hergün yıkamaya üşeniyorum en fazla günaşırı :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Hergün yıkamak pek sağlıklı değil, saçı kurutur kısa zamanda. Sonra karıştımı can çekişiyor insan, birde açılmıyor meret topak topak saç koparıyorsun tararken. İki günde bir iyidir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

uzun sac beynın calısmasını engeller dıkkat!!!

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 6082 Toplam Mesaj: 48