Saçları Salacam
-
bnde salcam sacları gel beraber salınak dıye sıtemı acsakk ... bole toplumsal bır akım olussun ; bıcımsız bıcımsız saclar olsun emolar ortadan kalksınn
-
erkeklde uzun saçlar saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden sen bilirsin :D
-
hocam saçLarını kestirirken . . kuLak üstLerini enseni hiç aLdırma . .
sonra saLıver gitsin . .
üstLer uzadıkça kestir yine ensene kuLağına hiç dokundurtma . . ama kafana göre tabi uygun bi şekiLde dokundur ensene kuLağına azda oLsa . .
ßerbere dök içini =D
o anLar zaten =D =D -
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------bnde salcam sacları gel beraber salınak dıye sıtemı acsakk ... bole toplumsal bır akım olussun ; bıcımsız bıcımsız saclar olsun emolar ortadan kalksınn
-----------------------------
+1 :D şu an sonbahar önümüz kış. bir bereyle papazlığını gizleyebilirsin :D ben öyle yapmayı planlıyorum :D -
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sınava girmek için çektirceğin fotoda zike zike kestircen ama o zamana kadar uzatırsan en azından nasıl bi şekle girdiğini görürsün üniversite için uzatıp uzatmamaya karar verirsin
-----------------------------
yok öle bişey kulagının görünmesi yetiyor. -
bırıncısı bakımı cok zor. uzunlaştıkca sıklaşan stil olcaksa boku yedın dıyebılırım cok sıkıcak senı bol bol yağlancak sende bakım kremiydi kurutmasıydı dökülmesiydi uraşcaksın en güzel kısmı ama örüyon fılan arkayı topluyon sapka takarken cıkarıyon arkadan filan. neyse ayda 1 defa kırıklarını aldıra aldıra uzat düzenli uzat yanı süper olur (;
-
hocam bisüre kestirme kaptan mağra adamına dönersin ben bikere uzatmayı denemiştim bayada uzamıştı ama benin berber firari olunca düzgün kesecek berber bulamadım düzenli kestirmessen gerçekten çok çirkin oluyor kırıkları aldırmak şekilvermek felan gerekiyor hele uzunla uzundeğil arası osaçma dönemde neşekil vereceğinide şaşırıyorsun helebide benim kabaran saçlarım tambelaydı saç tipün düzdeğilse tavsiye etmiyorum
la engüzeli benim şimdi yaptığımı yapın alın bir makina takın 12 numaralı tarağı süper oluyor
-
Hacım hiç direnme saç uzatcam diye. Kasma kendini. Kazı gitsin. Kel olmak istemiyorum diyorsan cevabı belli benzini shell'den... Ahanda örnek olarak kendim
-
valla ben gidip 3 e vurdurmuştum ilk sonra bi salak evre geçirion 2 tane falan ama salak durumndasın o aralar.. sonra düzelio hiç ellememen lazım baya uzayana kadar.. ama dersen ki şimdi de uzun mu :)
hayır 1 numara :D
-
hanibalgan kardeşim gibiyim..