folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçları Salacam

Saçları Salacam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

bnde salcam sacları gel beraber salınak dıye sıtemı acsakk ...  bole toplumsal bır akım olussun ; bıcımsız bıcımsız saclar olsun emolar ortadan kalksınn

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

erkeklde uzun saçlar saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden sen bilirsin :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

hocam saçLarını kestirirken . . kuLak üstLerini enseni hiç aLdırma . .
    sonra saLıver gitsin . .
    üstLer uzadıkça kestir yine ensene kuLağına hiç dokundurtma . . ama kafana göre tabi uygun bi şekiLde dokundur ensene kuLağına azda oLsa . .
    ßerbere dök içini =D
    o anLar zaten =D =D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı:
    -----------------------------

bnde salcam sacları gel beraber salınak dıye sıtemı acsakk ...  bole toplumsal bır akım olussun ; bıcımsız bıcımsız saclar olsun emolar ortadan kalksınn

+1 :D şu an sonbahar önümüz kış. bir bereyle papazlığını gizleyebilirsin :D ben öyle yapmayı planlıyorum :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:

Hocam sınava girmek için çektirceğin fotoda zike zike kestircen ama o zamana kadar uzatırsan en azından nasıl bi şekle girdiğini görürsün üniversite için uzatıp uzatmamaya karar verirsin

yok öle bişey kulagının görünmesi yetiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bırıncısı bakımı cok zor. uzunlaştıkca sıklaşan stil olcaksa boku yedın dıyebılırım cok sıkıcak senı bol bol yağlancak sende bakım kremiydi kurutmasıydı dökülmesiydi uraşcaksın en güzel kısmı ama örüyon fılan arkayı topluyon sapka takarken cıkarıyon arkadan filan. neyse ayda 1 defa kırıklarını aldıra aldıra uzat düzenli uzat yanı süper olur (;

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bisüre kestirme kaptan mağra adamına dönersin ben bikere uzatmayı denemiştim bayada uzamıştı ama benin berber firari olunca düzgün kesecek berber bulamadım düzenli kestirmessen gerçekten çok çirkin oluyor kırıkları aldırmak şekilvermek felan gerekiyor hele uzunla uzundeğil arası osaçma dönemde neşekil vereceğinide şaşırıyorsun helebide benim kabaran saçlarım tambelaydı saç tipün düzdeğilse tavsiye etmiyorum

la engüzeli benim şimdi yaptığımı yapın alın bir makina takın 12 numaralı tarağı süper oluyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ahanda%20ben

Hacım hiç direnme saç uzatcam diye. Kasma kendini. Kazı gitsin. Kel olmak istemiyorum diyorsan cevabı belli benzini shell'den... Ahanda örnek olarak kendim

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

valla ben gidip 3 e vurdurmuştum ilk sonra bi salak evre geçirion 2 tane falan ama salak durumndasın o aralar.. sonra düzelio hiç ellememen lazım baya uzayana kadar.. ama dersen ki şimdi de uzun mu :)

hayır 1 numara :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

hanibalgan kardeşim gibiyim..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
Toplam Hit: 6093 Toplam Mesaj: 48