Sağlam Bir Online Oyun ?
-
Müridler şu aralar can sıkıntısından neye sarcağımı şaşırdım ve bi online oyuna başlamaya karar verdim. Bu MMORPG de olabilir Web Bazlı da olabilir. Eğer MMORPG tarzında olcaksa varsa bildiğiniz çoluk çocuğun nadir olduğu serverlara girişte pek problem yapmaması (SRO,Knight,Metin2 tavsiye etmeyin ltf.) Online oyunda ise Ogame Travian ve The Crims dışında tavsiye edebilcekleriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
aynen
-
world of warcraft. eğer aylık para vermem diyorsan pvp oyna. sağlam pvp lerde var gerçekden.
20 k lık pvp server var.
-
twelve sky 2 oyna hocam. karahanonline deği bak tr serverina bulaşma. usa serverinda aeria games in oyununu oyna. çok kral oyundur. lvl kasması basit. item düşürmesi basit. item yükseltmesi basit. oyun reel paraya bakmıyo. sağlam oynuyosan seçkin itemler de düşürüyosun, binek petlerde düşürüyosun. herşey oyuncuya bakıyor. pars çar açmanı tavsiye ederim. ben türkiyedeki serverda i12 olmasam orada başlamıştım çoktan. türkiyede seçkin düşmüyor kolay kolay, hanpara almayan sağlam oyuncu olamıyor. (mayn games).
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
world of warcraft. eğer aylık para vermem diyorsan pvp oyna. sağlam pvp lerde var gerçekden.
20 k lık pvp server var.
-----------------------------Maalesef bütçem yetmiyor aylık para vermeye. Pvp filan düşünmüyorum hiç şöyle vakit öldüriyim en azından amacım o.
kartalkethuda bunu yazdı:
twelve sky 2 oyna hocam. karahanonline deği bak tr serverina bulaşma. usa serverinda aeria games in oyununu oyna. çok kral oyundur. lvl kasması basit. item düşürmesi basit. item yükseltmesi basit. oyun reel paraya bakmıyo. sağlam oynuyosan seçkin itemler de düşürüyosun, binek petlerde düşürüyosun. herşey oyuncuya bakıyor. pars çar açmanı tavsiye ederim. ben türkiyedeki serverda i12 olmasam orada başlamıştım çoktan. türkiyede seçkin düşmüyor kolay kolay, hanpara almayan sağlam oyuncu olamıyor. (mayn games).
-----------------------------Twelve Sky 2 bakıyım biraz hocam Karahan ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım o da nedense sarmamıştı
-
MMORPG ne oluyor bilmiyorum fakat geçenlerde forumda gördüğüm bir oyun olan League of Legends'a fena sarmış durumdayım.Asıl mecare Level 30 dan sonra başlıyor diyorlar birde.Oyun hakkında her türlü bilgi edinebileceğimiz bir türkçe kaynak site yok var ama her karakter hakkında detaylı bilgi vs. yok deneme yanılma yöntemiyle bir haftada 11.levele kadar geldim ayrıca seçilen spell ve büyüler falan savaş stratejisi gerektiriyor ciddi anlamda.bi göz at istersen hocam..
-
Nikoteen bunu yazdı:
MMORPG ne oluyor bilmiyorum fakat geçenlerde forumda gördüğüm bir oyun olan League of Legends'a fena sarmış durumdayım.Asıl mecare Level 30 dan sonra başlıyor diyorlar birde.Oyun hakkında her türlü bilgi edinebileceğimiz bir türkçe kaynak site yok var ama her karakter hakkında detaylı bilgi vs. yok deneme yanılma yöntemiyle bir haftada 11.levele kadar geldim ayrıca seçilen spell ve büyüler falan savaş stratejisi gerektiriyor ciddi anlamda.bi göz at istersen hocam..
-----------------------------LoL u oynadım 2 kere oynadıktan sonra sildim direk. Aşırı derecede dotaya sarmış durumdayken LoL bi anda çocuk oyunu gibi geldi hatta aşırı derecede şaşırmıştım bu grafiklerde bi oyun nasıl 1.3 gb eder diye :S
-
5 Sene önce olsa knight derdim ozamanlar ayrı bi sarıyordu
-
Hero Turkey demek isterdim, ilgi yok. Ama Hero Online Usa versiyonuna girebilirsin.
-
Explosive bunu yazdı:
5 Sene önce olsa knight derdim ozamanlar ayrı bi sarıyordu
-----------------------------Hocam aynen bi aralar benide sarmıştı knight sonradan oyuncu yaşının 7-8 e düşmesi sonucunda onun da tadı kalmadı
Dark_Elf bunu yazdı:
Hero Turkey demek isterdim, ilgi yok. Ama Hero Online Usa versiyonuna girebilirsin.
-----------------------------Aslında konuya bi edit çekiyim burdan: Oynadığım oyunda bana yardımcı olabilcek Türk oyuncuların olması bir de çok aşırıya grafik olmaması güzel olur mesela zamanında Ultima Online bilirsiniz belki oyun 2D tarzında geçiyor ama çok kapsamlıydı şu andada adam akıllı sunucusu olmadığı için oynayamıyorum hatta öneren müritlerden önerdiği oyunları halen oynamaya devam eden varsa oyunun -/+ larını söylerlerse hem benim açımdan hem de ilerde böyle konuların açılmaması açısından çok iyi olur diye düşünüyorum.
-
cabal online hayatında göreceğin en iyi online oyundur. youtube'a cabal yazman yeterli. birçok online olmayan 2010 oyunlarda bile olmayan dehşetül vahşet bir grafik vardır.