Sağlam Bir Online Oyun ?
-
konu itinayla takip edilmekte :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
cabal online hayatında göreceğin en iyi online oyundur. youtube'a cabal yazman yeterli. birçok online olmayan 2010 oyunlarda bile olmayan dehşetül vahşet bir grafik vardır.
-----------------------------skill dışında bi bok yok o oyunda.odam kadar haritada koridorum kadar patikadan oluşan maplerden hiç bahsetmiyorum bile .klasik zor lwl atlanan we canavar kesmeli kore oyunu.tavsiyemi sorarsan paran varsa wow dan başka bi şey oynama .web tabanlı oyun ıstıosanda şu an seafight tan sağlam oyun yok.ortam fena değil,tr serverinda cok oyuncu var ve kemık oyuncuların(genelde filo veya alyans başkanları)yaş ortalaması 30 fln dır,sosyal bir oyundur savaşlarda her filonun kendı team speak i vardır ve oradan konusarak savaşılır fln,web tabanlı oyuna göre cok ıyıdır,çok oyuncusu vardır,2-3 ay ıyı oynarsan zaten direk aksiyona atılırsın,para harcamadan biyerlere gelmek için cok oynaman gerekır kı bunuda tavsıye etmem.wowa para verip eşit sartlar altında kaliteli oyun oyna.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
cabal online hayatında göreceğin en iyi online oyundur. youtube'a cabal yazman yeterli. birçok online olmayan 2010 oyunlarda bile olmayan dehşetül vahşet bir grafik vardır.
-----------------------------hocam grafikten uzak durmaya çalışıyorum ayıptır söylemesi pc biraz eski de :D
-
dark orbit var hocam web tabanlı güzel bir oyundur.
-
Takipteyim şu twelve sky 2 ye bir bakayım :)
-
hocalar konunun başında gerçi belirtmiştim SRO olmasın diye ama kuzenimin ısrarı sonucunda o oyunu indirmekteyim :W bu konu isterseniz tek bir topic olarak kalsın oyun arayanlar ve paylaşmak isteyenler burdan yazsın yorumlarınız için teşekkür ederim
-
ben wowa başlamayı düşünüyorum ama finaller var 2 3 hafta sonra başlarım heralde. benimle başlamak isteyen mürid var mı? tanıdıklarla birlikte oynayınca daha zevkli oluyor bu tarz oyunlar eskiden knight ve cabal oynamıştım mmorpg'in zevkini biliyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
-
ikariam oynuyorum 3 senedir :) buradada yaş ortalaması yüksek.
-
hocam benimde hayalim wow aslında şuan kaçıncı patchteler hangi sürümdeler bilmiyorum ama wow şart şart :D başlayabiliriz aslında orjinal veya private farketmez bana :)
-
Kesinlikle World of Warcraft
kaçınma ver hocam parayı eğer ben aylık eğlenceme 20 lira veriyorum diyorsan bence eski alışkanlıkları bırakıp yenisine bak çünkü gerçekten verdiğin para değiyor.