Sağlam Bir Online Oyun ?
-
öğrenmen zor olucak hemde baya zor olucak ama sabırlıyım dersen ultima online..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------öğrenmen zor olucak hemde baya zor olucak ama sabırlıyım dersen ultima online..
-----------------------------
ultimada türk serverlar kaldımı ? nebula devam ediyodu en son ama başka server varsa bende başlayabilirm -
Juliet bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
öğrenmen zor olucak hemde baya zor olucak ama sabırlıyım dersen ultima online..
ultimada türk serverlar kaldımı ? nebula devam ediyodu en son ama başka server varsa bende başlayabilirm
-----------------------------Wallaha araştır hacım..
Hiç bi zaman türk serverinde oynıcak kadar salak olmadım :D ( sana bok atmıyom asla aman aman :D )
O yüzden bilmiyorum türk serverleri
yabancı ve runuo rulzz!
-
darkorbit oynayabilirsin.
-
Seafight ı önerebilirim yanlız biraz keseye zarar para harcamadan birşey yapmak zor.Airrivals oyununada bakabilirsin para harcamadanda zevk alabileceğin bir oyun ayrıca yaş ortalamasıda diger gameforge oyunlarına göre yüksek.
Web tabanlı olarakta www.erepublik.com
-
combat arms
legend of legue
-
ikariam'a gel :) 3 yıldır oynarım. Tahribattaki siganfu ile aynı serverdayız yalnız oyun başladığından beri rakibiz orası ayrı :) Ama burda okadar zaman geçti sıfırdan hesap basmak zaman kaybı bi hesap bulman lazım :)
-
Juliet bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------öğrenmen zor olucak hemde baya zor olucak ama sabırlıyım dersen ultima online..
ultimada türk serverlar kaldımı ? nebula devam ediyodu en son ama başka server varsa bende başlayabilirm------------------------------
Şu aralar revoda 120-130 kişi arası geziyor. Ama takip etmek lazım. sitelerinde öyle gösteriyor.
Nebuladan sonra oynanabilecek 2. sunucu diyebilirim.
-
Web Tabanlı Oyun;
ikariam.com
klanlar.org
kingsage.netMMORPG Oyun;
Tavsiye : Ragnarok Online (iro) (anime tarzı bir oyun. anime çizgi filmlerini seviyorsan büyük zevk alırsın. 6-7 yıl boyunca avrupa serverinde oynadım)
Tavsiye 2 : World Of Warcraft (hiç oynamadım ama blizzard şirketinin yaptığı bütün oyunlar güzel oluyor)
Wolfteam (arkadaşlar oynarken gördüm.. Güzele benziyor.. hiç oynamadım)
Online FPS;
Call of duty Black Ops
Battlefield Bad Company (aşırı derecede tavsiye)
Counter Strike :DRPG; (online olmayan)
Diablo serisi (eski ama zevkli)
Mount&Blade Warband (türk yapımı oyun)benim önereceklerim bunlar... :)
-
online FPS olarak point blank tavsiye ederim.. http://pb.nfinitygames.com/ hemde türkce, ücretsiz olan kurulum dosyasını indir ort. 500 mb sonra üye oluyosun ve oynamaya başlıyosun bildiğin counter gibi en önemli farkıda savaşdıkca rütbelerin artıyo ve yeni görevler alabiliyosun, bunlardan kazandığın puanlara göre silah xp lere göre de rütbe alıyosun.. Bi incele..