Sağlam Bir Online Oyun ?
-
klanlar.org var. yaş ortalamasi oldukca yuksek. zaten ufak yastakiler kendilerini belli ediyorlar, klandan atiliyorlar. dünya 7'de kuzeybatı'da başla. 21. kıta civarinda baslarsan beni bul (x3uqm4) pm at seni güzel bi klana yerlestirelim ;) tüm kıta bizimde ayıptır sölemesi :D
-
Cabala bir gözat hocam 2-3 aydır oynuyorum fazla çoluk çocuk yok
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------
Gharzvog bunu yazdı:
world of warcraft. eğer aylık para vermem diyorsan pvp oyna. sağlam pvp lerde var gerçekden.
20 k lık pvp server var.
-----------------------------Maalesef bütçem yetmiyor aylık para vermeye. Pvp filan düşünmüyorum hiç şöyle vakit öldüriyim en azından amacım o.
-----------------------------günlük 1 lira koy hocam bi kenara. verdiğin paraya değer yani.
-
Cabal Online oyna bence
-
yaza kadar wowa başlamayı düşünüyorum.çok oyun gördüm.wow başka ya.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
yaza kadar wowa başlamayı düşünüyorum.çok oyun gördüm.wow başka ya.
-----------------------------yazın bladefist de başlarsan beraber taklırız hocam :) şuanda okul nedeniyle oynayamıyorum.
-
5-6 sene önce sormuş olsan knıght online derdim ama şimdi o oyununda bokunu çıkarttılar. Crossfire oyna silahlı güzel bişi.
-
eğer vaktim bol ve bu vakti harcamak istiyorum diyosan battle of immortals oyna. bu oyunun pvp sine bir ayar çekseler dünyanın en güzel oyunu olur :D bütün gün boyunca eventler var belirli saatlerde. istedigin zaman yapabilecegin günlük questler falan var. tüm zamanını alır güzel oyundur Türk çok yoktu ben oynarken o da + özellik :D
-
yazin 3 ay KO oynadim her zamanki gibi saglamdim simdi itemlerimi satisa cikardim satilinca insan kendini iyi hissedior cebin para goruyor :) rakion oynamistim ayrica onuda seviyorum
-
http://apps.facebook.com/millionairecity/?ref=bookmarks&count=0
yeterince zevkli ve sıkmayan bir oyun.. bağımlılık yapıyor