Sağlam Bir Online Oyun ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
öğrenmen zor olucak hemde baya zor olucak ama sabırlıyım dersen ultima online..
-----------------------------elpida uo beklerim hocam mahalleden abi açtı yeniden ultima 3 sene oynamışlığım var
-
Headhunterz bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------elpida uo beklerim hocam mahalleden abi açtı yeniden ultima 3 sene oynamışlığım var
-----------------------------Mahalleden abimi açtı :D:D Ahahahudfhaısfusf :D
Hocam kusuruma bakma saniyelerimi heba edemem oralarda :D
İyi takılmalar size :)
-
PVP Metin2 öneririm. www.mtn2.org ye girip Mugentime PVPye kayıt olmanı önerririm. Sağlam bir server. Hızlı vs.
-
pes 2011 Online
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Headhunterz bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Mahalleden abimi açtı :D:D Ahahahudfhaısfusf :D
Hocam kusuruma bakma saniyelerimi heba edemem oralarda :D
İyi takılmalar size :)
-----------------------------hocam sen bilirsin sonuçta elinde bir çok seçenek var desem yalan olucak şu anda adam akıllı bir tek nebula var ondada kasmak ölüm gibi revolution desen sürekli uçuyor ben sana sadece söyledim illa da oyna demedim şu ana kadar hangi uo serverinde oynayıpta saniyelerini heba etmedin çok merak ediyorum :)
-
eve online diye bir oyun aldım steamden.
yorumlar falan oldukça iyi, aylık ödemeli olduğundan dönem bitince ilk hesabımı aktif edicem.
iyiyse yazarım buraya; çünkü ne varsa gene aylık ödemeli oyunlarda oluyor.
-
blackshot derim gerisini tanımam www.twowar.com buradan indir kur ve güncelle..... bırakın artık şu süpermario oynamayı(anlayan anladı.. knight online diyorum.. amele işi oldu artık..)
-
mesajından anladığım kadarı ile sro oynamışlığın var. ozaman sana benzer oyun tavsiye edebilirim. bedava da oynayabilirsin, premiumda alabilirsin.
Archlord online : www.webzen.net
Rappelz online : http://tr.rappelz.gpotato.eu/ad/?Rappelz?keyword=rappelz&gclid=CMaGlszoo6YCFQY03wod4SIDnw
iki oyun hakkındada lazım olursa bili verebilirim. Arclord u zaten Ben X filminden hatırlarsın.
-
Headhunterz bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
5 Sene önce olsa knight derdim ozamanlar ayrı bi sarıyordu
-----------------------------Hocam aynen bi aralar benide sarmıştı knight sonradan oyuncu yaşının 7-8 e düşmesi sonucunda onun da tadı kalmadı
Dark_Elf bunu yazdı:
Hero Turkey demek isterdim, ilgi yok. Ama Hero Online Usa versiyonuna girebilirsin.
-----------------------------Aslında konuya bi edit çekiyim burdan: Oynadığım oyunda bana yardımcı olabilcek Türk oyuncuların olması bir de çok aşırıya grafik olmaması güzel olur mesela zamanında Ultima Online bilirsiniz belki oyun 2D tarzında geçiyor ama çok kapsamlıydı şu andada adam akıllı sunucusu olmadığı için oynayamıyorum hatta öneren müritlerden önerdiği oyunları halen oynamaya devam eden varsa oyunun -/+ larını söylerlerse hem benim açımdan hem de ilerde böyle konuların açılmaması açısından çok iyi olur diye düşünüyorum.
-----------------------------Hero Turkey
- Üst yönetim oyun oyuncu kopukluğu var
+ Hikayesi kasma sistemi çok güzel
- Oyunda buglar mevcut, (Para bugu yapıldı piyasa felç)(Rollback atıldı itemler kayıp)
+ İyi bir Aile(Guild,lonca...) bulursan dahada zevkli oluyor. Aile adı gerçekten hakkını veriyor.
-
gokayortaburun bunu yazdı:
PVP Metin2 öneririm. www.mtn2.org ye girip Mugentime PVPye kayıt olmanı önerririm. Sağlam bir server. Hızlı vs.
-----------------------------hocam su sacma ıgrenc otesı oyunu onerırım demeyın bırde yahu :S bu kadarda olmaz yanı wow baslıcak arkadaslar ""twisting netherda"" oynuorum gelecek arkadaslar tavsıye serverdır pve'dır. For the Horde!!!