Samsung Galaxy Note 7 Fe Türkiye'de Satışta (Namı Diğer Bombacı Mülayim)
-
içinden orjinal kılıfı çıkıyor. Clear View kılıf. Epey sağlam ve çok düzgün.
-
JOE bunu yazdı
içinden orjinal kılıfı çıkıyor. Clear View kılıf. Epey sağlam ve çok düzgün.
note 8 de felanda çikiyor tabi yurt disinda
tr de kutu içerikleri daha fakir
arabalarda bile böyle
-
Kaan bunu yazdımkyb bunu yazdı
Note FE için Android 8 Oreo güncellemesi yayınlandı.
Hocam bu telefonu almayı düşünüyorum bizim elemanlardan birine,
Şirket telefonu olacak ama google dökümanlar, fotoğraf, dropbox falan aktif kullanılıyor.
Kendi hattını da buna taksın uğraşmasın 2 telefonla diye düşünüyorum bayan elemana.
Tavsiye eder misin?
Beyler gümüş renk modeli bugün elime ulaştı,
Note8 kullanicisi olarak söylüyorum, telefonun note8 den geri kalır yani yok. Kamerasi çok başarılı. Şekli semali de çok hoş. İçinden orjinal clear view kapak da çıktı.
Bu paraya daha iyi telefon bulunmaz sanıyorum.
Teşekkür ettim Mkyb hocam.
-
Rica ediyorum güle güle kullansın eleman. Note FE Samsung'un Note serisini bozmadan önceki son modeli. Note 8 donanım olarak tabikide daha iyi ama tasarımı TV kumandası gibi. Umarım Samsung bu saçma tasarım anlayışından vazgeçer.
-
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Kamera konusunda telefon nasıl alınılabilirmi? Özellikle gece çekimi nasıl bu konuda tatmin edici bir modelmidir? Kardeşimde s7 edge var onun kamerasına nazaran iyimidir acaba?
-
Cam kasa olması ve oreo sonra gunceleme alacagi belli degil samsung bu sonucta ve islemcisi yeterli fakat sd 821 garip bir islemci ve eskide kaldı ama bu fiyata bu ozellikte bir telefon yok tabi bu fiyatin dusuk olmasinin diger sebebi garanti yok gibi bisey bunlari goz onunde bulundurun alırken
-
Note FE'de kullanılan kamera S8'lerde kullanılan ile aynı. Kamerasını merak edenler S8'i inceleyebilir. Telefon cam kasa değil. Sadece arka kapağı cam. Aslında bu telefonun kasasıda yok. Ekranın kenarlarında ki çerçeve ekrana bağlı. OLED ekranın inceliğini sonuna kadar kullanmış Samsung. Bende cam telefonları pek sevmiyorum ama yapacak bir şey yok. Şuan tüm üreticiler cam telefona geçti.
İşlemciye takılmayı manasız buluyorum. Telefon hızlı mı ? Hızlı. Bitmiştir. 3D render almayacağız sonuçta. Samsung amiral gemisi cihazlarına çıktığı sürümünü üstüne 2 ana sürüm güncellemesi veriyor. Bu cihaz Android 9'uda alır defteri kapanır. Zaten Android'te güncellemeler iOS'taki kadar önemli değil. Kaldı ki işlemcisi Snapdragon olduğundan tonla custom rom çıkar bu cihaza.
-
@mkyb hocam sorarak ben de abime aldım sağolsun.
Güzel telefon.çok menmun kendisi.
-
Bilgi için teşekkürler. Büyük adamsın @mkyb
Bu adama ben saygı ile eğilirim.