Sanaldaki Kelimeler Ve Okunuşları
-
aa hackeri kimse yazmamış ben yazım madem
hacker = heykır :D
LCD - elsidi
-
Documents and Settings dosyasına : Dökümenter Setings diyen,
Ultima Online oynarken eşyalara kısaca item derdik. okunuşu "aytım" ama biz hadi okurkende, yazarkende, item derdik deee herifin biri bizden item isterken, item deilde "aytım" olarak yazana kadar.. dumur..
item: aytım :d
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
Documents and Settings dosyasına : Dökümenter Setings diyen,
Ultima Online oynarken eşyalara kısaca item derdik. okunuşu "aytım" ama biz hadi okurkende, yazarkende, item derdik deee herifin biri bizden item isterken, item deilde "aytım" olarak yazana kadar.. dumur..
item: aytım :d
-----------------------------britain : birit
moonglow : mungulov
Buccaneers Den : bunu daha okuyabilen görmedimseer : seer :D
pvp : pivipi
runebook:runbuk :D -
by_kamu bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------britain : birit
moonglow : mungulov
Buccaneers Den : bunu daha okuyabilen görmedim: Biz BUna BUKANIRS DİN diyoduk :dseer : seer :D
pvp : pivipi : Pevepe
runebook:runbuk :D: Ranbuk :d
-----------------------------edüt: ha bide bracelet vardı bra diyoduk kolay olsun rezil olmayak dye bide braçelet dyenler vardı braklıt dyenler vardı (=
-
Hoca sizde çok uzatıyormuşsunuz :)CellyM bunu yazdı:
-----------------------------Biz BUna BUKANIRS DİN diyoduk :d
-----------------------------Bizde birşey olduğunda direk baks'a uçun derdik :D
Niye baks derdik diye sorarsan :D küçükken büyüklerimizi izliyorduk. Onlar öyle diye diye bizimde bilinç altımıza baks olarak yerleşti :D
-
aklıma geldi yine oyundan
nightmare : naytmeyır
shire : şayre
mustang : masteng
script : skrip
bomberman : bombır adam :D
-
Branxian bunu yazdı:
Hoca sizde çok uzatıyormuşsunuz :)
Bizde birşey olduğunda direk baks'a uçun derdik :D
Niye baks derdik diye sorarsan :D küçükken büyüklerimizi izliyorduk. Onlar öyle diye diye bizimde bilinç altımıza baks olarak yerleşti :D
zaten çoğu zmn acil durumlarda bukanırs diin diyene kadar ölebiliyodukda :dbuka olm.. lan buna gelsene, n diyon olm? bunakaya lan! bunaka n aq!? bukana lan mal :@ one yaa?? tmm gerek kalmadı
gbi :d
-
Bemeve , İks Boks Elite ( Yazıldığı Gibi ) Diyenler çok çıkıyor karşıma geçen de bir vatandaş Cd dükkanına girip "Ciğtiğey 4" Varmı (GTA ) Hadi anladık ingilizce biliyosun orjinal adını kullanıyosunda 4 ne be abi madem ing. diceksin four de de bildiğini anlayalım
-
hocam aklıma underzero geldi. .çok az kişi andırziro diyodur :) geneli underzero
-
by_kamu bunu yazdı:
hocam aklıma underzero geldi. .çok az kişi andırziro diyodur :) geneli underzero
sanada beye alttire kamu :dbana n diyolardır acaba :d keliym diyenler vardı :d cellym seliym selim abi selim :d