Sanaldaki Kelimeler Ve Okunuşları
-
firewall ı aynen yazıldığı gibi okuyordum meğer fayrıvall mış yoksa budamı yanlış
ben aslında türkçe gibi yazıldığı gibi teleffuz edilmesinden yanayımda öyle telaffuz ettiğindede vay hayvan diyorlar okumasını bilmiyor birde dalga geçer sendeanlatamassınki türkçeye olan hassasiyetten öyle yapıyorsun
ya TRT diye kurumumuz var hiçbir yabancı tutup "terete" diye telaffuz etmiyor "tiarti" diye telaffuz ediyorlar ama biz onlar cnn lerine sienen diyoruz biz neden cenene demiyoruz -
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
görev çubugu: değnek-ül vazife
çift tiklama: tıkırt-ül tekerrürbunların devami var mı ? :D :D varsa 3. sayfaya mesajina düzenle harikaymış dostum.
-
çift tiklama: tıkırt-ül tekerrür
Zuahhaha :D Bence
Click-ül Tekerrür Daha İyi Olurdu :)
-
sql i ilk önce es kü el diye biliyodum sonra bülent sözge kursta aslında sikul diye okunur demişti. sizce hangisi doğru?
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------hayaletkurt bunu yazdı:
bende oldum olsaı takarım tr duruken eng okuyanlara. ide kablosuna hala ide derim. ama tutupta aydi-i kablosu dienlere bi taf,rafımla gülüyorum. ayrıca HDD yyi hedede diye okurum mp3 ü mepe3 (zaman zaman unutup empi3 dediğimde oluyo ama )wi-fiyi vi-fi ( normalde way-fay diyen bile var.) wireless e kablosuz derim :D
-----------------------------otobüse oturgaçlı götürgeç diomusun ?
yada trene demirden oturgaçlı götürgeç :D
-----------------------------öyle değil, :) otobüse çok ortugaçlı götürgeç, hostese gök götürü konuksal avrat, scooter a tekerlekli kaydırgaç diyenlerdenim :) türküm dilimle gurur duyuyorum. ne var yani :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
firewall ı aynen yazıldığı gibi okuyordum meğer fayrıvall mış yoksa budamı yanlış
ben aslında türkçe gibi yazıldığı gibi teleffuz edilmesinden yanayımda öyle telaffuz ettiğindede vay hayvan diyorlar okumasını bilmiyor birde dalga geçer sendeanlatamassınki türkçeye olan hassasiyetten öyle yapıyorsun
ya TRT diye kurumumuz var hiçbir yabancı tutup "terete" diye telaffuz etmiyor "tiarti" diye telaffuz ediyorlar ama biz onlar cnn lerine sienen diyoruz biz neden cenene demiyoruz
-----------------------------fayrıval değil fayrvol diye telafuz edersen daha doğru ;)
-
tren = alttan ittirmeli üstten tüttürmeli çok oturgaçlı götürgeç
-
facebook feysbuuk
dool cary : dul karı
:)
-
C# : c kare
C++ : c artı artı
derdim hep bunlara :F
-
zuhaha diye gülenler varya hani biri bana bunun telaffuzunu yapsın nasıl bir şey bu ?