folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanaldaki Kelimeler Ve Okunuşları

Sanaldaki Kelimeler Ve Okunuşları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

firewall ı aynen yazıldığı gibi okuyordum meğer fayrıvall mış yoksa budamı yanlış

ben aslında türkçe gibi yazıldığı gibi teleffuz edilmesinden yanayımda öyle telaffuz ettiğindede vay hayvan diyorlar okumasını bilmiyor birde dalga geçer sende

anlatamassınki türkçeye olan hassasiyetten öyle yapıyorsun

ya TRT diye kurumumuz var hiçbir yabancı tutup "terete" diye telaffuz etmiyor "tiarti" diye telaffuz ediyorlar ama biz onlar cnn lerine sienen diyoruz biz neden cenene demiyoruz

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:
    -----------------------------

görev çubugu: değnek-ül vazife

çift tiklama: tıkırt-ül tekerrür

bunların devami var mı ? :D :D varsa 3. sayfaya mesajina düzenle harikaymış dostum.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

çift tiklama: tıkırt-ül tekerrür

Zuahhaha :D Bence

Click-ül Tekerrür Daha İyi Olurdu :)

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

sql i ilk önce es kü el diye biliyodum sonra bülent sözge kursta aslında sikul diye okunur demişti. sizce hangisi doğru?

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

bende oldum olsaı takarım tr duruken eng okuyanlara. ide kablosuna hala ide derim. ama tutupta aydi-i kablosu dienlere bi taf,rafımla gülüyorum. ayrıca HDD yyi hedede diye okurum mp3 ü mepe3 (zaman zaman unutup empi3 dediğimde oluyo ama )wi-fiyi vi-fi ( normalde way-fay diyen bile var.) wireless e kablosuz derim :D

otobüse oturgaçlı götürgeç diomusun ?

yada trene demirden oturgaçlı götürgeç :D

öyle değil, :) otobüse çok ortugaçlı götürgeç, hostese gök götürü konuksal avrat, scooter a tekerlekli kaydırgaç diyenlerdenim :) türküm dilimle gurur duyuyorum. ne var yani :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

firewall ı aynen yazıldığı gibi okuyordum meğer fayrıvall mış yoksa budamı yanlış

ben aslında türkçe gibi yazıldığı gibi teleffuz edilmesinden yanayımda öyle telaffuz ettiğindede vay hayvan diyorlar okumasını bilmiyor birde dalga geçer sende

anlatamassınki türkçeye olan hassasiyetten öyle yapıyorsun

ya TRT diye kurumumuz var hiçbir yabancı tutup "terete" diye telaffuz etmiyor "tiarti" diye telaffuz ediyorlar ama biz onlar cnn lerine sienen diyoruz biz neden cenene demiyoruz

fayrıval değil fayrvol diye telafuz edersen daha doğru ;)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

tren = alttan ittirmeli üstten tüttürmeli çok oturgaçlı götürgeç

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

facebook feysbuuk

dool cary : dul karı

:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

C# : c kare

C++ : c artı artı

derdim hep bunlara :F

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

zuhaha diye gülenler varya hani biri bana bunun telaffuzunu yapsın nasıl bir şey bu ?

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 17136 Toplam Mesaj: 126