Seferilik Hakkında
-
Sana da iyi akşamlar ertan.
-
hayırlı aksamlar
ama biz derken kendinidemi kattın o gruba ? belki adam kendısı ve arkadaslarından bahsediyo :| vs..
-
Yuh !
-
rene yarinda seferisin dimi :)
ehuhehehee
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Stifler bunu yazdı:
sırat köprüsü kaç kilometre !?!
koskoca sırat koprusunun kendi birimleri vardır gavurun icadı km i kullanmazlar:d:D
milyarlarca müslümanın inandığı sırat köprüsü ile dalga geçiyorsunuz ,bogaz köprüsü falanmı sandınız?yada gercek anlamda bir köprümü?inanmıyorsan sorun yok ama inanıyorsan senin için bayagı bi uzun olacak.
hem benim dinim bana senin dinin sana diyip hemde böyle dalga geçersen olmaz .
tüm dinlere saygı göstermek zorundasın inansanda inanmasanda.
reneye gelince ,espri anlamında yazdığı açık ama hassas olan dinimize göre pek hoş durmamış arkadaşta uyarmak istemiş sanırım.
rene nin seferiliğin ne demek oldugunu bildiğinede eminim.
-
Ben Konuya Değinmiycem Ama Şu Bir Gerçek Diin Bı Sitede Bazı Kimseler Tarafından Aşırı Geyiğe Alınıyor Hassas Bir Konu İçinde Bile Böyle Alaylı Yazılar İnsanı Rencide Etmekten Öteye Gitmiyor Lütfen Duyarlı Olalım...
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
sırat köprüsü kaç kilometre !?!
koskoca sırat koprusunun kendi birimleri vardır gavurun icadı km i kullanmazlar:d:D
milyarlarca müslümanın inandığı sırat köprüsü ile dalga geçiyorsunuz ,bogaz köprüsü falanmı sandınız?yada gercek anlamda bir köprümü?inanmıyorsan sorun yok ama inanıyorsan senin için bayagı bi uzun olacak.
hem benim dinim bana senin dinin sana diyip hemde böyle dalga geçersen olmaz .
tüm dinlere saygı göstermek zorundasın inansanda inanmasanda.
reneye gelince ,espri anlamında yazdığı açık ama hassas olan dinimize göre pek hoş durmamış arkadaşta uyarmak istemiş sanırım.
rene nin seferiliğin ne demek oldugunu bildiğinede eminim.
-----------------------------Hoca bi cumledi bold yaptım onu bi oku, simdi yorumumu oku
Ulan sen kimsim bn icin uzun olup olmayacagını yazıyorsun, kendini kim sanıyon da bole selere kesin cvap verebilion. Hep diyom; yorum yapmadan once aklınızı kullanın g.tunuzu deil
-
'arapça ezan okuyan çin malı saat kadar şaşkınım'
-
Herkesin bazı hassasiyetleri olduğu gibi ertan abinin de (tanımıyorum ama abimdir) hassasiyetleri olabilir.
Türkiye'de üzerinde hiç yorum yapılamayacak kişi, kurum ve kuruluşlar varken (itirazım da yok, açıkça söyleyim M. Kemal Atatürk, ordu vs.), özellikle din konusu kimisine göre hoşgörü adı altında bazı esprilere konu ediliyor. Oraya yazılan nedir hiç bi fikrim yok ama insanların duygularını rencide edebilecek bir şeyse bu, orada olması gerekli de değildir. Tartışmalar üzerine üste çıkmaya da gerek yok. Sadece birbirimize saygı duymalıyız diye düşünüyorum. Ha yazılmış bi kere, rene abi buna dikkat etmemiş veya bunu önemsememiş olabilir. Eminim bunun rahatsızlık verdiğini hissettiğinde o yazıyı oradan kaldırmıştır.
-
hayırdır beyler ya nedir bu herkesin götü tavana vurmuş!
gkhn759 adam orda ne güzel açıklamıs sen çıkıyosun ULAN falan filan diyosun yakışıyormu...
adam açıklamış sanane!
anlamıyorum bi adam gibi insan gibi tartışmayı nezaman ÖĞRENECEĞİZ...
olay nerden nereye geldi...
newfolder espri yapıyor...biri ciddiye alıyor...sonra olay kopuyor...
şuan PeTaLın bahsetdiği çin malı saatlerden bile şaşkınım hayret ...