Seferilik Hakkında
-
2 gün konulara bakmadım, yine bir tartısma açılmıs. Rene sağolsun herşeyi esprisine aldığı için bunuda böyle gırgıra vurmuştur, yoksa neyin ne olduğunu çok iyi biliyor :)
Deca ben ertanın avatarında satranç işaretinden başkla bir şey görmedim bu zamana kadar, paylaşırsan ss yi sevinirim...
-
O Zaman Astronotlar Da Seferidir Desem Bir Paradoks Olur mu.?
-
olur Dareselam olma mı yha? biz seferilik derken dunya uzerinde bir yerden baska bir yere seyahat etmek diye tanımlıyorum. astronotlar bu seyehatın boyutlarını deiştiriyo sadece. adamlar enine deil boyuna dusunuyo :D:D:D:D
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------
O Zaman Astronotlar Da Seferidir Desem Bir Paradoks Olur mu.?
-----------------------------Paradoksla alakası yok, olmaz.
-
decameron bunu yazdı:
pkk renkli bayrağı msnde avatarına açan birinden beklenecek bir konu olmuş diyebilirim, böyle konular açıp insanları eleştireceğine senin o avatardaki pkk renklerinin mealini açıkla madem reneye hesap sordun merak edenler varsa ss duruyordur biyerlerde
-----------------------------hmmmmmmm, kesinlikle boyle bir eylemi beklemem kendisinden, belki jameika bayragidir.. sayet bahsi gecene tanik olursam; kalbini kirar; uzerini cizerim bu muridin.
-
antikky arkadşım 0 karakter insan sözünü aynen kendine iade ediyorum. Karakterimi eleştirmek senin hakkın ve harcın değildir.Önce kendi karakterine bak. Allah (C.C.) küfür edip sonra kıvırmaya çalışan, karşıdakinin düşüncesine saygısızca ve mantıksızca dil uzatan birinin karakterini irdelemek gerek!!! Bu da sensin,önce kendine bi çeki düzen ver de sonra gel benimle konuş
Atatürk ü niye örnek verdim diyen arkadaşlar var... Ben Mustafa Kemal Paşa'yı severim. Ama sizin gibi Atatürkçüler yüzünden soğuyorum. Çoğu insanın Atatürk hassasiyetini biliyorum ama sanırım rene arkadaşımız çoğu kişinin islami duyarlılığı olduğunu unutmuş.İslam dini onun değeri olur olmaz bişey diyemem ama saygı gösterilmelidir. Ben tüm görüşlere saygılıyımdır.Ateistinden,faşistine,komünistine... O görüşleri rencide edici birşey ne yaptım ne söyledim. Ama arkadaşımız böyle yaptı maalesef.Benim dinim herşey den üstündür.Karşımda hangi nesne olursa olsun dinin üstnlüğünden vazgeçmem söz konusu değil.
Çoğu insanın dinler konusunda hassasiyeti var ki konu bu kadar çok uzamış..Her insanın dini vardır,dinsiz insan yoktur.Din insanlaın yaşayış biçimidir.İslami biçimde yaşıyorsak ya da yaşamaya çalışıyorsak dinimiz islam olur,değilse farklıdır zaten.Kimsenin dinine karışılmaz ama saygı göstermek şarttır.Bu duyarlılığı göstermenizi ahlaki bir erdem olarak görüyorum
Gelelim sarı-kırmızı-yeşil renkli sözde bayrak a.Deca arkadaşımız biraz doğru demiş ama yanlış görmüş olayı.O bir bayrak değil bir tülbenttir. Bir kadının başına bağlı.. Ayrıca o kadın ne türk ne de kürttür. Benim terörist bir örgüt olan pkk ile bir ilgim yok olamaz da. O kadın hoşuma gittiği için bir süre koymuştum. Başka bir amaç gütmediğimi bilmenizi istedim.
Görüyorum ki bazı arkadaşlar admin & modlara yalakalık yapacak derecede ilerletmiş kendilerini. Kendi fikrini değil de onların fikrini savunuyor.Doğruluğu yada yanlışlığı onlar için önemli değil.Önemli olan YALAKALIK!
Bir arkadaşımız da konuyu açıp çıkmış demişti sanırım. Burda wirelessten bağlanıyorum.. Akşamları bağlantı gittiği için böyle bir söz kullandım.Yoksa benim kimseden korkum yok, her fikrimi açıkça beyan edebilirim!
İçindekini gizleyenler utansınlar
-
dinsizlikte bir inançtır beni ilgilendirmiyor saygı duyar geçer giderim.
ama ulan demeler götleri tavana vurmuş demeler sadece tatminkar bir açıklama yapamayıp bu tür çirkef sözlere sığınarak ,altta bırakma psikolojisi içersine girenlere yakışır.size yakışıyor devam edin arkanızda mutlaka birileri olacaktır hep.
sırat köprüsünün uzunluğunu soracak kadar laubali aciz ve uzaksın konuya .biri bir ileti yazmış biride yanlış anlayıp açıklama yapmaya kalkmış biride açıklamış vs vs,konu şimdi ise sapmış gidiyor.biraz konu hakkında yorum yapta bakalım bilelim öğrenelim.önce adap ve terbiyeyi öğren sonra yine konuşur tartışırız .
bu konular ağır geliyor sırf geyik olsun diyorsan, ozaman geyik bölümüne aslanım.
-
Arkadaslar af edersiniz ama burasi Islami tartisma platformu degil. Sizi anlamakta gucluk cekiyorum, tartistiginiz nedenler cok cocukca.
Herkesin dini kendinedir, kendi icin yasar dini duygularini; o sahsin kendi vicdanindadir. Yalnizca kendisini ilgilendirir. Herkes kendisinden sorumludur, kimse bir yabancidan terbiye gormez, kendi ailesinden alir terbiyesini.
Bu yuzdende arkadaslardan rica ediyorum burada Imamlik yapmaya kalkismayin, siz kendi davranislarinizdan sorumlusunuz. Kimse'nin inancina fikrine saygisizlik edecek konumda degilsiniz'ki zaten sizde insansiniz -ilah degil.
Net ortaminda Allah'in adini kullanip, Allah rolu oynayan kisilerden usandim artik.
-
Ne yazdığının farkında mısın sen?
Sadece konuya gereksiz şeyler katmışsın. Bahsettiğin iddiaları burda kimse yapmıyor. Tahribat.Com un içeriğini senden iyi bilirim dert etme sen!
Tabirlern çok yanlış, Allah rolü oynayan kişi ne demek! (haşa)
insanları bilgilendirmek ile onlara birşyleri empoze etmek farklı şylerdir. Ben yanlış olan birşeyi açıklamaya çalıştım. Senin zoruna giden nokta nedir acaba! Ve foruma defalarca yazdım kimsenin inancına bir lafızmız yok diye.Her inanca görüşe saygılıyız, yeter ki karşı taraf da bizim görüş ve inançlarımıza saygı göstersin dil uzatmasn.
-
gkhn759 bunu yazdı:
birincisi ulan benim icin kufur deil sadece belki biraz sinirli bi hitap sozcugumikincisi adam neyi gusel acıklamıs???? Bana cehenneme gideceeeen die ahkam kesmis
ucuncu ve son; Sen bunu yazınca senn gotun nereye vurdu?????
sen beni tanıyormusun?- sitede sorsana bir allahın kulu götü kalkık diyecekmi ? bu 1
- ne var a.q bende cehenneme gidicem...ben biliyorum a.q işledigim günahların haddi hesabı yok...büyük tepki vermen gerekmezdi...ama senin cinsel tercihin ;) bu 2
- demişsinki "ulan benim için hitap sinirliyken kullandıgım sözcüğü" sinirlenmeye ne gerek var ulan falan diye konusacagına...düzgünce açıklasan neolur? buda 3üncü ve son ;)