Seferilik Hakkında
-
olta attım bakalım ilk sazan kim olacak diye erkan07 adlı mürid atladı hemen :) neyse uzatmaya gerek yok.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Stifler bunu yazdı:
sırat köprüsü kaç kilometre !?!
koskoca sırat koprusunun kendi birimleri vardır gavurun icadı km i kullanmazlar:d:D
milyarlarca müslümanın inandığı sırat köprüsü ile dalga geçiyorsunuz ,bogaz köprüsü falanmı sandınız?yada gercek anlamda bir köprümü?inanmıyorsan sorun yok ama inanıyorsan senin için bayagı bi uzun olacak.
hem benim dinim bana senin dinin sana diyip hemde böyle dalga geçersen olmaz .
tüm dinlere saygı göstermek zorundasın inansanda inanmasanda.
reneye gelince ,espri anlamında yazdığı açık ama hassas olan dinimize göre pek hoş durmamış arkadaşta uyarmak istemiş sanırım.
rene nin seferiliğin ne demek oldugunu bildiğinede eminim.
Tüm dinlere saygı göstermen lazım demişsin, seninde dine inanmayanlara saygı göstermen lazım. Bu saygı dince doğru kabul edilenlere inanmadığını beyan etmek ve bunu mizahi dilden dile getirenlere hoşgörüyle yaklaşmaktır.Ayrıca dinen neyin pek hoş durduğu yada hoş durmadığının kararını kim verebilir? Bence rene'nin söyledikleri tamamen doğru. Ayrıca dinen de pek hoş durmuş. Ayrıca dinen bakmak gerekirse boğaz köprüsü sırat köprüsünden daha hayırlıdır. Boğaz köprüsü insanları birbirine bağlıyor, sırat köprüsü birbirinden ayırmaya yarıyor. sırat köprüsü insanlarda korkuyu çağrıştıyor. boğazköprüsü boğazın güzelliğini. sırat köprüsü çok kurban kesen zenginler için çok geniş, boğazköprüsü herkese aynı. sırat köprüsünü görmeyi umut edenler ölümü, çürümeyi bekleyecek, boğazköprüsünü görmeyi umut edenler en fazla 8 saat bekleyecek.
Hepimiz seferiyiz, hepimiz rene...
-
Ertan bence artık ne yapacağını şaşırmış bir müslüman kardeşimizdir.Kullandığı açıklama metinlerinden ve 0 insan karakter algılamasından bunu artık daha iyi anlıyorum....
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------yaptığın ironi neden islam dinhi ile ilgili... Biri Mustafa Kemal Paşa ile ilgili o tarz bir ironi yapsa ne kada hoşuna gider?
Birşeyleri yazarken iki taraflı düşünmenin doğru olacağı kanısındayım ki kimse kırılmasın!!!
---------------------------
neden islam dini ile ilgili bir konuda karsı örnek Mustafa Kemal?
bunun cevabını ver önce...Fistanda aynı soruyu sormus.
cevap bekliyoruz ki cevap vermeyi seven bir insan oldugunu bir ileti için konu acıp cevap vermenden anlıyoruz
-
ya rene abi neden banlandı???
-
bende taktyım bu rene olayına :S çözcem ama
-
Antikky bunu yazdı:
Ertan bence artık ne yapacağını şaşırmış bir müslüman kardeşimizdir.Kullandığı açıklama metinlerinden ve 0 insan karakter algılamasından bunu artık daha iyi anlıyorum....
-----------------------------Dayı sen yaşıyomuydun :) Msn den felan silmişsin bizi bilmiyom sanma :) Neyse konumuza Dönelim..
Rene nin yani yeni klasörün yazdıklarını bende Görüyorum adamın kendi msn i istediğini yazar herkesin kendi özgür düşüncesi Bende yazarım kıralı gelse değişmem yanı küçük şeyler için görmeyin birbirinize zaten bu siyaset yiyecek başımızı :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------hayırdır beyler ya nedir bu herkesin götü tavana vurmuş!
gkhn759 adam orda ne güzel açıklamıs sen çıkıyosun ULAN falan filan diyosun yakışıyormu...
adam açıklamış sanane!
anlamıyorum bi adam gibi insan gibi tartışmayı nezaman ÖĞRENECEĞİZ...
olay nerden nereye geldi...
newfolder espri yapıyor...biri ciddiye alıyor...sonra olay kopuyor...
şuan PeTaLın bahsetdiği çin malı saatlerden bile şaşkınım hayret ...
birincisi ulan benim icin kufur deil sadece belki biraz sinirli bi hitap sozcugumikincisi adam neyi gusel acıklamıs???? Bana cehenneme gideceeeen die ahkam kesmis
ucuncu ve son; Sen bunu yazınca senn gotun nereye vurdu?????
-
beyler yapmayın tartışmaya gerek yok cebit öncesi böyle tatsızlıklar yapmayalım
biri kuyuya taş atıyo sizde onun peşinden atlamayın.
-
pkk renkli bayrağı msnde avatarına açan birinden beklenecek bir konu olmuş diyebilirim, böyle konular açıp insanları eleştireceğine senin o avatardaki pkk renklerinin mealini açıkla madem reneye hesap sordun merak edenler varsa ss duruyordur biyerlerde