Şemdili De Hain Saldırı : 15 Şehit
-
Teröristlerin kökü dağlarda mı? Teröristler dağlarda mı yoksa şehirlerde mi ürüyor? Nükleer Bomba'yla dağı uçursan ne olacak, şehirdekiler dururken...
İşlerin temeline inilmeli.
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------Teröristlerin kökü dağlarda mı? Teröristler dağlarda mı yoksa şehirlerde mi ürüyor? Nükleer Bomba'yla dağı uçursan ne olacak, şehirdekiler dururken...
İşlerin temeline inilmeli.
-----------------------------Önce meclistekileri temizlemek lazım...
-
SEREFSIZIN COCUKLARI !
-
gına geldi artık ya!!!
taraftar bulamıyorlar artık bu çırpınışlar ondan canım tsk canlarına ot tıkadı
bi fırsat olsa bende götlerine pamuk tıkıcam
-
yazık ..
Allah Rahmet Eylesin .. Ailelerine Sabır versin .. ='(
ama $unuda bilin bi sucu olmayan insanlar oralarda siyasi kurban olarak hayata veda ediyorlar ..
-------------
-
hani bbg eviydi.adamlar 200 kişiyle gelmiş nerde bu istihbarat
-
Milliyetçi hareket partisinin başkanı Devlet Bahçeli meclisteki pkk destekçilerinin elini göz göre göre sıkıp tokalaşıyorsa kusura bakmayın arkadaslar biz daha çok şehit veririz.
Sayın başbakanımız bölücübaşı orospu çocuğuna sayın şehitlerimize kelle diyorsa kusura bakmayın biz daha çok şehit veririz.
Bu ülke Kuzey ırakı işgal edip tüm pkk kalıntılarını imha etmesse biz daha çok şehit veririz arkadaslar...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
scorpus bunu yazdı:
-----------------------------
hani bbg eviydi.adamlar 200 kişiyle gelmiş nerde bu istihbarat
-----------------------------amerika ile anlaşma yapıldı anlık istihbarat verecekti ama makina soğuktu galiba :|
-
Şemdilli'ye yine Osman PAMUKOĞLU gibi bir komutan lazım.
-
Swool bunu yazdı:
Şemdilli'ye yine Osman PAMUKOĞLU gibi bir komutan lazım.
görev verilse yapardım ama subayları kendim seçip kendim eğitmem lazım demişti.92 de operasyon yönettir sonrada kalk adamı kıbrısa gönder ne bu çelişki ne bu alaka?
TSK nın yaptığı her işi savunanlar böyle bir komutanın neden erken rütbe verilip sonrada neden erkenden emekli edildiğini düşünsünler.