Şemdili De Hain Saldırı : 15 Şehit
-
şu karakolun inşaa edildiği yere bakın . etrafı dağ tepe ve karakol çukurda . hangi akıl buraya karakol yapalım dediyse karar verdiyse aklına tüküreyim.
şehitlerimizin mekanı cennet olsun....
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------
haberlere bakarken yerel kanallardan birinde halka soruyorlar 15 şehit var ne düşünüyorsunuz diye herkes çok üzüldük diyor başsaglığı diliyor ama herkes konuşurken o kadar rahat konuşuyorki birinin sesi titremiyor artık insanların içine sindirmişler herkes normal karşılamaya başlamış sıradan geliyor şehit haberleri artık milli degerlerimiz bile yozlaşmaya başlamış ailece görüştügümüz arkadaşın abisi şehit oldu geçen yıl resimleri her yerde asılı görünce dayanamıyorum ve hala evine gidemiyorum Allah yakınlarına sabır versin
-----------------------------ateş düştüğü yeri yakıyor.sonrada show yapmak için şehitler ölmez vatan bölünmez diye slogan atıyorlar.sorsan bir şehitin bile adını hatırlamazlar bayramlarda mezarlarına gitmezler
-
scorpus bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------
haberlere bakarken yerel kanallardan birinde halka soruyorlar 15 şehit var ne düşünüyorsunuz diye herkes çok üzüldük diyor başsaglığı diliyor ama herkes konuşurken o kadar rahat konuşuyorki birinin sesi titremiyor artık insanların içine sindirmişler herkes normal karşılamaya başlamış sıradan geliyor şehit haberleri artık milli degerlerimiz bile yozlaşmaya başlamış ailece görüştügümüz arkadaşın abisi şehit oldu geçen yıl resimleri her yerde asılı görünce dayanamıyorum ve hala evine gidemiyorum Allah yakınlarına sabır versin
-----------------------------ateş düştüğü yeri yakıyor.sonrada show yapmak için şehitler ölmez vatan bölünmez diye slogan atıyorlar.sorsan bir şehitin bile adını hatırlamazlar bayramlarda mezarlarına gitmezler
-----------------------------Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...
Dağlıca saldırısında olduğu gibi yine Bayrak asacağız. fakat bizim bu tepkimizi Millet olarak Devlet erkanı anlamayacak. ve salak salak konuşup halka işte böyle yapacaz işte terör projesi çıkaracaz işte önlemler alacaz tedbirler alacaz diyip yine derin bir uykuya dalacaz ve sonrasında yine ister 15 ister 30 ister 100 şehit haberleriyle uyandığımızda yine tepkimizi koyacaz yine varlığımızı toplum olarak koyacağız ama yine akıllanmayacağız ve yine yine yine... yeter be.
Kan uykusu belgeselindeki gibi tıpkı. doğuda ya savunma yapacaksın şehit vermeyeceksin.(senden sonra göreve gelen komutan sürekli saldırıya uğrayacak) yada operasyon yapıp şerefsizlerin kökünü kazımak için dağ taş demeyip operasyonla geberteceksin sonuç bu.Eğer birileri birşey yapmazsa yine çok şehit haberleri gelecek.
Osman pamukoğlu gibi bir Komutan olsa.(olsa diyorum ama işin sonunda tam soysuzların kökünü kazırken abdden gelen haberle durun operasyonu sona erdirin emri ile yine pkk bitirilmiyor) BU NASIL KISIR DÖNGÜ ALLAHIM YAHU.
Bize düşen ruhları için bir Fatiha okumak.
-
aq bi başa gelim o anlaşmaları yakmazsam şerefsizim gerekirse tüm dünyayı karşıma alıcam :@ en kolay yol kendi ordunu kurup meclisi ele geçirmek :| yöntemimi yazmıcam
-
yazicaktım bişeyler ama kalsın bugunde kalsın amına koyim
-
nbc silahları kullanalım amk
-
Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.
-
Allah rahmet eylesin,ailelerine de sabır versin.
-
Gebze şehidini uğurluyor. Kahrolsun pkk. 5 dk sonra ezan. cami çıkışı terörü lanetleyeceğiz.
-
Sehitlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına Sabır diliyorum ve Sözüme Başlıyorum
Bu memleketde türk kürt sorunu varmış bilmemne alt kimlik üst kimlik diyen bir başbakan oldugu sürece şunlar kızılbaş bunlar müslüman değil dendi sürece milleti bir birine kışkırtıp orada akan kandan bazı itler nasiplendigi sürece Dini Allahı Kitabı alet edip kendini yüce biri gibi gösterdigi sürece bu terör bitmez arkadaşlar hani diyoruz ya şehit oldu evet oldu bizim için sınırlarımızı beklemek bayragımızı korumak için oldu ya meclisteki pkklılar onlara nediycez orada senden benden iyi yaşıyorlar arkadaşlar alıştırılıyoruz Abdullah öcalan köpeği neden besleniyor neden asılmadı Avrupa birligi bilmemne ayakları Tarihimize bir bakın nezaman devletin içine kadınlar ve dış ajanlar girmiş ozaman gerilemişiz bumu Demokrasi bumu adalet bumu insanlık bizim canımız gidiyor göz boyamak için toplantılar yok 23 terörist öldü bilmemne MECLİSTEKİ VE İMRALIDAKİ KÖPEGİ ASINDA TERÖRLE MÜCADELE ETTİGİNİZİ GÖRELİM yeter artık bune tayyip ogulunu yollayın askere o GEBERSİN orada bakalım o şehit analarının duygularını ANCAK ozaman anlar beyler o teöristleri 1 günde yok ederler ama etmiyorlar bizi kandırıyorlar millet alıştı nasıl olsa kaşıyın bakalım uyuyan Devi kaşıyın Elbet bu Düzen birgün Yıkılır ozaman Hepiniz O sehit kanları içinde BOGULUCAKsınız.