folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şemdili De Hain Saldırı : 15 Şehit

Şemdili De Hain Saldırı : 15 Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek
    skytürk  kanalında   bugün saat 21 : 00  da   osman  pamukoğlu konuşacak arkadaşlar izleyelim ve gerçekleri paşaların ağızından ögrenelim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

elden birşey gelmemesi kadar insanı sinirlendiren birşey olamaz.

Allah rahmet eylesin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Kanıma dokundu... Adamlar 2 asker ıcın bır ülkenın yarısını harıtadan sılıyor... Bizim gibi sanlı bır mıllet 15 sehıt verıyor basımızdakı kıslıksızler hala "DİPLOMATİK YOLLARLA ÇÖZECEZ , ABD NIN SOZVAR " gıbı cumlelerle mılletı oyalayıp abd nın kıcna tabak tutuyor. Harbiden kanıma dokunuyor...

NOT: sehıtlere yanan canımı hıc saymıyorum....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek

yok bu terör bitmez bu devlet böle devam ettiği sürece adamlar dio ki siz madem gelmionuz üzerimize bari biz gelelim .
    -----------------------------
    hocam dogru soledin

----------------------------

ne doğru bee birgün önce kandili bombaladılar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Yazıklar olsun tsk ya..

Sabit hedefi bombalayıp pkk ya büyük darbe diye ortalıkta gezdiler adamlar havan topuyla saldırmış..

O havan topu nasıl gelir oraya pkk sizin için bbg evide kendi karakolunuzdan haberiniz mi yok ?

Bu devletten bir bok olmaz...!

Ama şehitlerin ailesine allah sabır versin allah gani gani rahmet eylesin diyecek laf yok. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    şerefsizler ordan geçiyo 2 gün sonra boş dağlara dağlara bomba atıyolar bizimkiler sonrada pkk ya büyük darbe !!

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    haberlere bakarken yerel kanallardan birinde halka soruyorlar 15 şehit var ne düşünüyorsunuz diye herkes çok üzüldük diyor başsaglığı diliyor ama herkes konuşurken o kadar rahat konuşuyorki birinin sesi titremiyor artık insanların içine sindirmişler herkes normal karşılamaya başlamış sıradan geliyor şehit haberleri artık milli degerlerimiz bile yozlaşmaya  başlamış ailece görüştügümüz arkadaşın abisi şehit oldu geçen yıl resimleri her yerde asılı görünce dayanamıyorum ve hala evine gidemiyorum Allah yakınlarına sabır versin

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    Bi halk ozanı vakti zamanında '' ya bu kanı durdurun ya millet durduracak '' demişti ama millette vekilleri gibi bozulmuş bizden bi .ok olmaz hemşerim vesselam, biz koyun oldukça güdenimiz bol olur a.k.

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin..

darker than black...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Allah Ailelerine Ve Acılı Yakınlarına Sabır Versin, Bu Acıları Yaşatanları Ve Pkk Yı Kahretsin. Ne Desek Kifayetsiz Kalıyor, Sabır Taşımız Çatladı, Millet Nerdeyse Birbirine Girecek Olduk, Amma Asıl Düşman Nerede Görmektende Aciz Olmamak gerekmektedir. Asla Pkk Nın İstediği Şeyin Gerçekleşmemesini Sağlamak Adına Birbirimize Karşı sağ Duyulu Davranmalıyız.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 12890 Toplam Mesaj: 79