folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sevgilim beni ankaraya davet etti.Ben kocaelinde oturuyorum.Hesaplarıma göre 200 milyon falan lazım.100 milyonu bulurum (bayram falandan) Kalan parayı nasıl toparlayablirim.Ayın 21 ine kadar bulmam lazım.Lütfen düzgün cevaplar yazın.Parlak fikirlerinizi bekliyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar tüm derileri ertana yolluyoruz...Sevgilisini sevenler yollar çünkü başka bir sevgilileri buluşturcaz sevabtır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Aga 100 garanti diyosan o 100 ytl ile elinden hemen çıkarabileceğin birkaç parça eşya el onları sat böle böle devam ettir.Ama bayramdan sonrasına 10 günün felen kalıyo acele etmende gerek haliyle ne satabilirsin bilmiyorum orasını :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam sende bizi don paça bırakmaya meraklısın a.q. Fikir için sağol.Ahh lan ahh aşk insana neler yaptırıyor

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

aga bence o 100 ytl ile iddaa oyna 3 maç yap garanti oyna 2 ye hatta 3 e rahat katlarsın parayı ciddiyim bak iddaa oyna ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam öyle ama ya hepsini kaybedersek..Bildiğin banko maç falan  varsa ver de oynayalım a.q. Çok riskli yaaa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    İyi fikir hatta sistem oyna,kazanma şansın yükselsin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

hoja bugün oynama düzgün maç yok zaten yarın yeni program çıkcak ona bakarız veya hafta sonuna kadar zamanın varsa cuma günü çıkcak programa da bakabiliriz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İddda falan boş işler,cep telefonunu satabilirsin.Sonra git hale abü 3 gün çalışmam lazım de çalış al 2 kuruş.

Sonra hoca eğer ruhunda hafif piskopatlık warsa dilen çok açık söylüyorum dilencilik günümüzün mesleği kapı kapı dolaş simit sat.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    A.k ertan bu gidişle kötü yola düşcek :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    walla çok şaşırdım((: aynı dert bendede war.. bayramın 4.günü ank gitmem gerek benimde kız arkadaşım orda olucak... bendede para yok bende aynı 100ytl kadar toplayabilirim(: kalanınıda arkadaşlarrdan filan almayı düşünüorum ynai onlar weriyimd ediler bence sende dene en yakın arkadaşlarınla konuşmayı filan yardım ederler heralde... bide iddaa işi gerçekten boş ben bayadır oynuorum genelde 1maçla yatio heweslenme çok kazandım ama adamı batırıyo boşwer gitsin...

Old psYCho.. Now B-Rk..
Toplam Hit: 9351 Toplam Mesaj: 63