folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    harbi olm namaz cıkısı git bi caminin yanına bağır. compünün dediği gibi 2 dakkada 500 YTL vurursun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

a4 msn e gelecem yemek zıkımlanımda....olm bakın ben daha önce  aydından adanaya gelmek için böyle otoban yakınlarında kamyoncuların durduğu alanlar olur yemek falan yerler ..oraya gittim bi çorba parası var zaten :))..bi çorba içtim baktım şöle kamyoncunun birisi geldi oturdu..47 plakalı kamyonu vardı...adam kayseriye gidiyormuş dayı dedim yanında eleman varmı bende adanaya gidecem durum böyleböyle..tamam yiyenim geldedi...adamla niğdeye kadar geldik niğdeden 3 yol ayrılıyor ADANA-KAYSERİ-ÇAMARDI diye ben çamardıya gittim orasu kasaba gibi bir yer...oradan traktörle tekir yaylasına gitim 60km falan...sonra tekir den direk adanaya bizim evin birkaç yüz metre ilerisindeki otobüs durağına kadar direk otobüs gidiyor..akşam 6 gibi tekir-adana otobüsü boş gidiyor hacı dedim beni atabilirmisin durum malum para yoq gel dedi ..en sonunda 2günde evime geldim....harbidiyorum öyle kamyoncular abaza neyim ama avrat görünce sizi zikecek halleri yoq :D

bide ankaraya orta3 te askeri lise sınavı için gitmiştim 5ytl ye geceliği kalmıştım kızılayda işçi otelleri var....vaybe a.q ne sıkıcıydı 3gün kaldım ..sınavıda kazandık anadınmı :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TyLeR
    TyLeR's avatar
    Erkek

In Tyler We Trust!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TyLeR
    TyLeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım sen kaç gün kalacaksın anakarada ben anlamadım ki otel flm diosun bu işi anca günü birlik yaparsan yırtarsın! istanbul-ankara arası çok kamyon-araba flm gidio onlarla otostop çekip dönmeye flm bak!Ayrıca hal flm varsa sizin oralarda oralardan soruştur abi benide ankara'ya kadar  atarmısın diye!! İllada kalacam diyosan Ankara'da pek otel olayınada gerek yok akşam bankamatikte yatarsan 20 lira otel masrafındanda kurtulursun(3 yıldızlı otelin günlük fiyatı)! yada bi ark flm varsa onda kal! böylece senin hesap yarı yarıya düşer! sinemaya gitsen iki kişi( ki kızın arkları flm gelirse .oku ydn o zman) iki örenci bileti desen 16 milyon mısırdı kolası çikolatası dersen 30 milyon hesap çıkar... Sonra bişeyler yiyelim diyeceksin kumpirdir bişidir yedin bişeyler içtin 20 milyonda öyle masrafın olsun  50 milyon! bide bi cafeye gidelim profiterol flm tatlıdır flm dersen olur sana masraf 70 milyon bide bişiler içelim alkol malkol kısla yok türkü bar flm dersen 90 milyon! cebinde kalır babalar gibi 10 milyonun biraz çile çekersin ama olsun aşk birazda çile çekmektir! bak ben sana tassaruflu ve kızla yapabileceğin her şey hakkında bi fikir verdim artık geri kalanı senin işin!

10 milyonunu iyi harca çar çur etme:)))

In Tyler We Trust!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Arkadaşlar sevgilim beni ankaraya davet etti.Ben kocaelinde oturuyorum.Hesaplarıma göre 200 milyon falan lazım.100 milyonu bulurum (bayram falandan) Kalan parayı nasıl toparlayablirim.Ayın 21 ine kadar bulmam lazım.Lütfen düzgün cevaplar yazın.Parlak fikirlerinizi bekliyorum

sen sevgiline kavuşamıyorsan o sana kavuşsın ag

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    VoLaTiLe bunu yazdı:

Gitme!

HönK!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    ben bu ankaranın a.q ancak arkadaşlarından borç alırsan yırtarsın yada varsa kredi kartın tlf. al sat yada arkadaşın birinin kredi kartından nakit çektir

maaasebeci....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cengiz
    cengiz's avatar
    Erkek
    Kardes Kız Arkadasının Resmını burda Yayınlaman bence Yannıs Ben olsam yapmam kız arkadasımı reklam etmem mıllete ...Senın yapman gereken ıkınız de orencısınız Mutlaka bırınızın Burs  yada Ögrenım Kredisi alıosuunzdur Ask FEDAKARLIK ıster ...Paylasın dertlerınızı kız arkadasın gondersın sana Aranızda paranın lafı oluorsa Zaten o Ask ASK Deildir Benim tezim bu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede var a.q antikky cozum en iisi bea! iide ben evden kacsam bida almazlar beni a.q :'( nabacam bilmiom aranızda esk de olan varmı kaçam gelem

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 8690 Toplam Mesaj: 63