Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim
-
harbi olm namaz cıkısı git bi caminin yanına bağır. compünün dediği gibi 2 dakkada 500 YTL vurursun
-
a4 msn e gelecem yemek zıkımlanımda....olm bakın ben daha önce aydından adanaya gelmek için böyle otoban yakınlarında kamyoncuların durduğu alanlar olur yemek falan yerler ..oraya gittim bi çorba parası var zaten :))..bi çorba içtim baktım şöle kamyoncunun birisi geldi oturdu..47 plakalı kamyonu vardı...adam kayseriye gidiyormuş dayı dedim yanında eleman varmı bende adanaya gidecem durum böyleböyle..tamam yiyenim geldedi...adamla niğdeye kadar geldik niğdeden 3 yol ayrılıyor ADANA-KAYSERİ-ÇAMARDI diye ben çamardıya gittim orasu kasaba gibi bir yer...oradan traktörle tekir yaylasına gitim 60km falan...sonra tekir den direk adanaya bizim evin birkaç yüz metre ilerisindeki otobüs durağına kadar direk otobüs gidiyor..akşam 6 gibi tekir-adana otobüsü boş gidiyor hacı dedim beni atabilirmisin durum malum para yoq gel dedi ..en sonunda 2günde evime geldim....harbidiyorum öyle kamyoncular abaza neyim ama avrat görünce sizi zikecek halleri yoq :D
bide ankaraya orta3 te askeri lise sınavı için gitmiştim 5ytl ye geceliği kalmıştım kızılayda işçi otelleri var....vaybe a.q ne sıkıcıydı 3gün kaldım ..sınavıda kazandık anadınmı :D
-
-
Arkadaşım sen kaç gün kalacaksın anakarada ben anlamadım ki otel flm diosun bu işi anca günü birlik yaparsan yırtarsın! istanbul-ankara arası çok kamyon-araba flm gidio onlarla otostop çekip dönmeye flm bak!Ayrıca hal flm varsa sizin oralarda oralardan soruştur abi benide ankara'ya kadar atarmısın diye!! İllada kalacam diyosan Ankara'da pek otel olayınada gerek yok akşam bankamatikte yatarsan 20 lira otel masrafındanda kurtulursun(3 yıldızlı otelin günlük fiyatı)! yada bi ark flm varsa onda kal! böylece senin hesap yarı yarıya düşer! sinemaya gitsen iki kişi( ki kızın arkları flm gelirse .oku ydn o zman) iki örenci bileti desen 16 milyon mısırdı kolası çikolatası dersen 30 milyon hesap çıkar... Sonra bişeyler yiyelim diyeceksin kumpirdir bişidir yedin bişeyler içtin 20 milyonda öyle masrafın olsun 50 milyon! bide bi cafeye gidelim profiterol flm tatlıdır flm dersen olur sana masraf 70 milyon bide bişiler içelim alkol malkol kısla yok türkü bar flm dersen 90 milyon! cebinde kalır babalar gibi 10 milyonun biraz çile çekersin ama olsun aşk birazda çile çekmektir! bak ben sana tassaruflu ve kızla yapabileceğin her şey hakkında bi fikir verdim artık geri kalanı senin işin!
10 milyonunu iyi harca çar çur etme:)))
-
ertan bunu yazdı:
Arkadaşlar sevgilim beni ankaraya davet etti.Ben kocaelinde oturuyorum.Hesaplarıma göre 200 milyon falan lazım.100 milyonu bulurum (bayram falandan) Kalan parayı nasıl toparlayablirim.Ayın 21 ine kadar bulmam lazım.Lütfen düzgün cevaplar yazın.Parlak fikirlerinizi bekliyorum
sen sevgiline kavuşamıyorsan o sana kavuşsın ag -
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
Gitme!
HönK! -
ben bu ankaranın a.q ancak arkadaşlarından borç alırsan yırtarsın yada varsa kredi kartın tlf. al sat yada arkadaşın birinin kredi kartından nakit çektir
-
Kardes Kız Arkadasının Resmını burda Yayınlaman bence Yannıs Ben olsam yapmam kız arkadasımı reklam etmem mıllete ...Senın yapman gereken ıkınız de orencısınız Mutlaka bırınızın Burs yada Ögrenım Kredisi alıosuunzdur Ask FEDAKARLIK ıster ...Paylasın dertlerınızı kız arkadasın gondersın sana Aranızda paranın lafı oluorsa Zaten o Ask ASK Deildir Benim tezim bu...
-
aynı sorun bendede var a.q antikky cozum en iisi bea! iide ben evden kacsam bida almazlar beni a.q :'( nabacam bilmiom aranızda esk de olan varmı kaçam gelem