folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek
    Ulan ne Ankaradır be Aşk formuna aynı dertten bende mesaj attım.Nedir bizim Ankara'dan çektiğimiz çekiceğimiz ya Ertan gel baba kafa kafaya verekte bişi bulak aklıma ne geldi biliyon mu?Şimdi bi kredi kartı buluyosun sonra direkt kuyumcuya 200 ytl tutarında altın alıyosun 12 taksit mesela 1.36 faizle 272 ytl ye falan geliyo bunu 12 ay 27 ytl olarak ödeyebilirsin o aldığın altınları da başka bi kuyumcuya altın başına 1 ytl zararla satıyosun biraz zarar ediyosun ama çözüm çözümdür mantıklı geldiyse yap ben denicem AH ANKARA AH..........................

KAF KEF...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

yaw ıkı gundur buyazıyı okuyom len bıtlısteyım ben ankaralıym ulen ankarada olsaydım sızı krallar gıbı yasatırdım ama sansa bak a.q mısafırım olurdunuz hatta para arttırır donerdınız hocam sen yazın gelırsen paran falanda olmassa sen bana bı ulas ben gerısı hallederım ama suan yapabılecek hıc bısıım yok

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek
    Düşünmen yeter İLKERİM  ama şu bi gerçek ki bize şu an için para senin gibi bi adam lazım ALLAH RAZI OLSUN...

KAF KEF...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek

Ulan bi hesap mı açsak naapsak a.q. tahribata lazım olana gönderirik lan : ))

AHA  DESENE O PARANIN A.Q.LAR AMA BEN HOLLY'YE DİCEM ANASINI SATİYİM

KAF KEF...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    saolasın abım dediğim gıbı yazın gelırsen sen hıc bısıı kafana takma atla gel abı ankarada ulus da ucuz oteller var orada gunlugu 5 ytl ye kalabılırsın kız arkadasınıda kızılayda ucuz ama guzel de bı suru cafe var yanı yol parasını cıkart ardan gerı kalan parayı planlı bısekılde harcarsan bı sprun olmas ama ankaraya gıderde zorda kalırsan bana bı ulasıver ben buradan halletmeye calısırım hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek
    Kardeşim ben Martta ordayım ya bide benim gitçeem mekan BEŞEVLER hatun ööle dedi ne diyonsun oralar hakkında?

KAF KEF...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

abı pm attım sana onu bı oku yaw :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek
    Bankadan çekilmiş bi kredim var başkasında varsa hiçbir banka vermez aklıma gelmedi değil ama............................

KAF KEF...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek

Kim 500 Bin istere katılalım a.q.tahribat aşıkları olarak

KAF KEF...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    togytion bunu yazdı: