folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sen gözünü kapat kocum o zaman

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:

bak sana tavsiyem idaa oyna arkadaş doğru diyor garanti 3-4 maç oyna iyi para yatır battı balık yan gider hesabı en iyi yöntem bu yada tanıdığın biri varsa borç iste

bak bu güzel kardeşimin dediğide mantıklı ama burda gitme şansın %50 ya batarsın ya çıkarsın

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

MeTaLLiCaLi bunu yazdı:

8mm bunu yazdı:

Bayram geldi mezarlığa git üç beş salak bul sahte imamlık yap :P A.q kandırılmaya çok müsait bir toplumuz nasılsa..

A.k sende iyice salak yerine koydun milleti

Sen gözünü kapat kocum o zaman

Olum benim oldugum Toplum gayet akıllı senin gibiler yüzünden zaten devletin adı kötüleniyor

ona salak buna salak kendin cok akıllısın sanki..O toplumun içinde senin ailende var...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1-17 yaşındasın ama hala okumasını bilmiyorsun..

2-Tavsiye ederim öğrenmeni.

3-Forumda gerilim yaratma o gerilimle sende çarpılırısın.

4-O yazdığın odun lafını editle bütün yuttururum o odunu sana

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

1-)Ne 17 yaşı !!!Doldurulması gerekiyor diye salladım bakmadım bile isterse 10 yaşında göstersin

2-)O odun lafını sırf tahribat adına hepimiz arkadaşız diye silerim yoksa Tınn

3-)Ben gerilimle carpılmam korkma Topraklama var..

4-)Ok KOCUM...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Hocam sakin olun tamam. A.q. ne zormuş bu 100 ytl.Lan bir de öğrenciyiz.En iyisi otoyola çıkayım kendimi mi satayım ne.İyi para verirler a.q. :) Sayko birşey olursa gelirim yanına ayrıca MeTaLLiCaLi de ankaradan.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Ertan bence sen yarın erkenden kurban derilerini toplamaya başla
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Namaz çıkışında kap bir sandık CAMİYE YARDIM CAMİYE YARDIM diyye bağır ...2dk 500ytl vurursun sonrada kaybol ortalıktan :D...olm baq gerçekten seviyorsan çılgın olacan biraz...100ytl ile gidersin kızın yanına sinema paranda çıkar..otobüs+sinema+gez toz 100ytl gitti...geriye dönüş ve yemek wc yol masrafın kalıyor o zaman aşkın uğruna dönüşte kamyon traktör pikap falan bulup yavaş yavaş memleketin yolunu tutacan bu kadar basit...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

Namaz çıkışında kap bir sandık CAMİYE YARDIM CAMİYE YARDIM diyye bağır ...2dk 500ytl vurursun sonrada kaybol ortalıktan :D...olm baq gerçekten seviyorsan çılgın olacan biraz...100ytl ile gidersin kızın yanına sinema paranda çıkar..otobüs+sinema+gez toz 100ytl gitti...geriye dönüş ve yemek wc yol masrafın kalıyor o zaman aşkın uğruna dönüşte kamyon traktör pikap falan bulup yavaş yavaş memleketin yolunu tutacan bu kadar basit...

+10000

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Camii işi sakat ne olur ne olmaz.Hem orda kalacağım a.q. Yaa ankadada oteller ne kadar. Ben ölmüşüm de haberim yok.Eğer gitmezsem a.q. yaza kadar beklemem lazım.Nasıl dayanırım a.q.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 8756 Toplam Mesaj: 63