Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim
-
Sen gözünü kapat kocum o zaman
-
RhiFaT bunu yazdı:
bak sana tavsiyem idaa oyna arkadaş doğru diyor garanti 3-4 maç oyna iyi para yatır battı balık yan gider hesabı en iyi yöntem bu yada tanıdığın biri varsa borç istebak bu güzel kardeşimin dediğide mantıklı ama burda gitme şansın %50 ya batarsın ya çıkarsın
-
8mm bunu yazdı:
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
Bayram geldi mezarlığa git üç beş salak bul sahte imamlık yap :P A.q kandırılmaya çok müsait bir toplumuz nasılsa..
A.k sende iyice salak yerine koydun milleti
Sen gözünü kapat kocum o zamanOlum benim oldugum Toplum gayet akıllı senin gibiler yüzünden zaten devletin adı kötüleniyor
ona salak buna salak kendin cok akıllısın sanki..O toplumun içinde senin ailende var...
-
1-17 yaşındasın ama hala okumasını bilmiyorsun..
2-Tavsiye ederim öğrenmeni.
3-Forumda gerilim yaratma o gerilimle sende çarpılırısın.
4-O yazdığın odun lafını editle bütün yuttururum o odunu sana
-
1-)Ne 17 yaşı !!!Doldurulması gerekiyor diye salladım bakmadım bile isterse 10 yaşında göstersin
2-)O odun lafını sırf tahribat adına hepimiz arkadaşız diye silerim yoksa Tınn
3-)Ben gerilimle carpılmam korkma Topraklama var..
4-)Ok KOCUM...
-
Hocam sakin olun tamam. A.q. ne zormuş bu 100 ytl.Lan bir de öğrenciyiz.En iyisi otoyola çıkayım kendimi mi satayım ne.İyi para verirler a.q. :) Sayko birşey olursa gelirim yanına ayrıca MeTaLLiCaLi de ankaradan.
-
Ertan bence sen yarın erkenden kurban derilerini toplamaya başla
-
Namaz çıkışında kap bir sandık CAMİYE YARDIM CAMİYE YARDIM diyye bağır ...2dk 500ytl vurursun sonrada kaybol ortalıktan :D...olm baq gerçekten seviyorsan çılgın olacan biraz...100ytl ile gidersin kızın yanına sinema paranda çıkar..otobüs+sinema+gez toz 100ytl gitti...geriye dönüş ve yemek wc yol masrafın kalıyor o zaman aşkın uğruna dönüşte kamyon traktör pikap falan bulup yavaş yavaş memleketin yolunu tutacan bu kadar basit...
-
computerwolf bunu yazdı:
Namaz çıkışında kap bir sandık CAMİYE YARDIM CAMİYE YARDIM diyye bağır ...2dk 500ytl vurursun sonrada kaybol ortalıktan :D...olm baq gerçekten seviyorsan çılgın olacan biraz...100ytl ile gidersin kızın yanına sinema paranda çıkar..otobüs+sinema+gez toz 100ytl gitti...geriye dönüş ve yemek wc yol masrafın kalıyor o zaman aşkın uğruna dönüşte kamyon traktör pikap falan bulup yavaş yavaş memleketin yolunu tutacan bu kadar basit...
+10000
-
Camii işi sakat ne olur ne olmaz.Hem orda kalacağım a.q. Yaa ankadada oteller ne kadar. Ben ölmüşüm de haberim yok.Eğer gitmezsem a.q. yaza kadar beklemem lazım.Nasıl dayanırım a.q.