folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

cengiz bunu yazdı:

Kardes Kız Arkadasının Resmını burda Yayınlaman bence Yannıs Ben olsam yapmam kız arkadasımı reklam etmem mıllete ...Senın yapman gereken ıkınız de orencısınız Mutlaka bırınızın Burs  yada Ögrenım Kredisi alıosuunzdur Ask FEDAKARLIK ıster ...Paylasın dertlerınızı kız arkadasın gondersın sana Aranızda paranın lafı oluorsa Zaten o Ask ASK Deildir Benim tezim bu...

KARDEŞİM SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL KONUYU O KADAR GÜZEL ANELİZ ETMİŞSİN O KADAR GÜZEL SÜZMÜŞSÜN Kİ SENİ TEBRİK EDİYORUM GÜZEL KARDEŞİM...!!!!    

ÖZELLİKLEDE O KIZ ARKADAŞININ RESMİNİ KOYMANA HEM AŞIĞIM DİYOSUN HEMDE KIZIN RESMİNİ KOYUYOSUN BENCE DOĞRU Bİ ŞEY DEĞİL TABİKİDE SENİN KIZ ARKADAŞIN YANİ SONUÇTA KOYSAN BANANE KOYMASAN BANANE  YANİ AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN AMA MİLLETE REKLAM ETME YANİ KIZ ARKADAŞINI...!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    arkadaşım aşk erkekliğe bok sürdürmemekmidir...  sen ne kadar onun için hassasiyet gösteriyorsan onunda senin kadar göstermesi lazım.. durumu izah edersin güzel bir anlatım tarzıyla, oda  sana biraz destek çıkar bu işte burada biter...

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi

canım havalar soğuk ne işin var gidion para biryerinemi batıyor hem git 100 milyonu ye hem bayramda evde ol haclık falan ıkıyuz yap sonra ona neyse aklıma bır hıkaye geldı anlatmadan yapamıcam
    (aklımda kaldıgı gıbı )
    Adamın birisi bir bılgısayar sırketınde ıse gırecek temızlıkcı olarak basvurmus ustundede 10 doları varmıs neyse basvurmus kabul olmus kayıt sırasında e-maıl ını ıstemısler benım e-maılım yok demıs adam nasıl olur demısler bu devırde bu kadar uzak yasayan bırısı ve adamı ıse almamıslar duruma uzulen adam gıtmıs donuste 10 dpşara pazarda lımon almıs satmıs 12 dolara onu almıs bunu satmıs bırgun zengın olmus ve bu adama bır yerde sormuslar nerde sorduklarını hatırlamıom neden ınternet adresı kullanmıyorsunuz dıye o da demıskı ben bır zamanlar e-postam olsaydı suan temızlık gorevlısı olabılırdım ama olmadım .. anlayabılene ehueuhe tıcaret bu olum ucu bucagı yok buda sana hırs olsun kapak olmasında ..

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    helal olsun çevik, güzel bi çözüm... ama bi şey daha var; ya kızın maddi durumu o kadar iyi değilse? fakir bi kızsa? sen dermiydin "bana biraz yardım et yoksa gelemem" diye??? ben olsam diyemezdim...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    helal olsun çevik, güzel bi çözüm... ama bi şey daha var; ya kızın maddi durumu o kadar iyi değilse? fakir bi kızsa? sen dermiydin "bana biraz yardım et yoksa gelemem" diye??? ben olsam diyemezdim...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    thonguch371 bunu yazdı:

bizim ertan sevgilisi bi tanesi için bayramda 100ytl toplayabiliyorsa kızda birşeyler yapabilir en azından gerçek sevgide budur zaten... aşk nelere kadirdir, aşk çok yücedir herşey yaptırabilir heryerde ve herkese...

Parlayan bizi paylar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

a4 msn e gelecem yemek zıkımlanımda....olm bakın ben daha önce  aydından adanaya gelmek için böyle otoban yakınlarında kamyoncuların durduğu alanlar olur yemek falan yerler ..oraya gittim bi çorba parası var zaten :))..bi çorba içtim baktım şöle kamyoncunun birisi geldi oturdu..47 plakalı kamyonu vardı...adam kayseriye gidiyormuş dayı dedim yanında eleman varmı bende adanaya gidecem durum böyleböyle..tamam yiyenim geldedi...adamla niğdeye kadar geldik niğdeden 3 yol ayrılıyor ADANA-KAYSERİ-ÇAMARDI diye ben çamardıya gittim orasu kasaba gibi bir yer...oradan traktörle tekir yaylasına gitim 60km falan...sonra tekir den direk adanaya bizim evin birkaç yüz metre ilerisindeki otobüs durağına kadar direk otobüs gidiyor..akşam 6 gibi tekir-adana otobüsü boş gidiyor hacı dedim beni atabilirmisin durum malum para yoq gel dedi ..en sonunda 2günde evime geldim....harbidiyorum öyle kamyoncular abaza neyim ama avrat görünce sizi zikecek halleri yoq :D

bide ankaraya orta3 te askeri lise sınavı için gitmiştim 5ytl ye geceliği kalmıştım kızılayda işçi otelleri var....vaybe a.q ne sıkıcıydı 3gün kaldım ..sınavıda kazandık anadınmı :D

hacı ole deme la ayak ustu sakatada gidebiliriz :D:D insana guvenilmior artıq hele ben cocugum daha a.q ben nasıl gitcem??

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_legend
    the_legend's avatar
    Erkek
    a.q paran yoksa neden seviyorsun ayagını yorganına göre uzat yardım istiyormuş a.q severken banamı sordun dagılın ulennnn

LeGeNd
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    Bayramda  bol bol el öp  belki 100 kağıt veren olur  olmassa  deri  toplaaa

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

the_legend bunu yazdı:

a.q paran yoksa neden seviyorsun ayagını yorganına göre uzat yardım istiyormuş a.q severken banamı sordun dagılın ulennnn

Ne diyorsun Ne!!!Sanene lan seven zengin olucak diye birşeymi var,Belki zengin olan birinin şansı çok aslında buna şans degil paranın gücü derler ama o kadarda degil...

Toplam Hit: 9368 Toplam Mesaj: 63