folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Sıfır Araba Fiyatlarında Artış

Sıfır Araba Fiyatlarında Artış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Memlekette araba almak için 1 araç alacaksın 3 araç parası ödeme yapacaksın corolla aldım 89  a 18 ay oldu 140 a kaldırmışlar.abi o alman arabalarında gereksiz fiyatlar confordan başka bişey olmayan ne fiyatlar yakışmıyor valla Trump haklı fabrika Almanya da 5 katına dünya ya satmaya çalışıyorlar ondan sonra new-york ta bütün araçlar Toyota bu arada s90 hayali bitti bu şekilde. 

güzel bir araba çıkarsın bizimkiler. bizde alman arabası almak yerine kendi üretimimizdeki arabamızı alırız. hem ucuz olur hemde yerli mala katkı sağlamış oluruz

Sadelik demek güzellik demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

Memlekette araba almak için 1 araç alacaksın 3 araç parası ödeme yapacaksın corolla aldım 89  a 18 ay oldu 140 a kaldırmışlar.abi o alman arabalarında gereksiz fiyatlar confordan başka bişey olmayan ne fiyatlar yakışmıyor valla Trump haklı fabrika Almanya da 5 katına dünya ya satmaya çalışıyorlar ondan sonra new-york ta bütün araçlar Toyota bu arada s90 hayali bitti bu şekilde. 

güzel bir araba çıkarsın bizimkiler. bizde alman arabası almak yerine kendi üretimimizdeki arabamızı alırız. hem ucuz olur hemde yerli mala katkı sağlamış oluruz

işte ucuz olmuyor bizim cıkartıdıgımız. telefonlara bak. uyduruk uyduruk vestel telefonlar kaç para.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    Uveys bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

işte ucuz olmuyor bizim cıkartıdıgımız. telefonlara bak. uyduruk uyduruk vestel telefonlar kaç para.

hocam sen vesteli yerli mi sanıyorsun? A'dan Z'ye çinden geliyor. içine beleş android yazılımı gömüyorlar. 3-5 edit. 1-2 yazılımcı var zaten. İnş araba %100 yerli olurda ona katlı sağlayalım. Şu anda normal bir aracı bana beleş bile verseler sigorta, kasko, vergi , benzin yüzünden o aracı gene alamam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vestel’in şuanda ürettiği telefonların yerlilik oranı yükseldi. Anakartı, kasayı ve Android romunu burada tasarlayıp üretiyorlar. 

İlk çıkardığı telefonlar Lenovo üretimiydi. Lenovo’dan alınan anakartlara Vestel kasa üretip satıyordu. 

Ha yine de Vestel almayın, aldırmayın. Vergi olayını unutmadık. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vestel’in şuanda ürettiği telefonların yerlilik oranı yükseldi. Anakartı, kasayı ve Android romunu burada tasarlayıp üretiyorlar. 

İlk çıkardığı telefonlar Lenovo üretimiydi. Lenovo’dan alınan anakartlara Vestel kasa üretip satıyordu. 

Bu vergi olayından sonra hiçbir Vestel ürününü eve sokmuyorum, kimseye de aldırtmıyorum. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu vergi olayından sonra hiçbir Vestel ürününü eve sokmuyorum, kimseye de aldırtmıyorum. 

vergiyle alakası yok

servis kalitesi malzeme kalitesi leş hocam

güney kore dandik mallar yaparak başladı ama bugun en iyisini üretiyorlar ucuz malın kimseye faydası yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Dogan slx’ler 30 lira oldu desene , yemen'de at nallanir siki burada sallanir..

asdasdasdasdasdasdasdas     

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Dogan slx’ler 30 lira oldu desene , yemen'de at nallanir siki burada sallanir..

asdasdasdasdasdasdasdas     

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6243 Toplam Mesaj: 49
araba araba