Sıfır Araba Fiyatlarında Artış
-
weskeyy bunu yazdı
Memlekette araba almak için 1 araç alacaksın 3 araç parası ödeme yapacaksın corolla aldım 89 a 18 ay oldu 140 a kaldırmışlar.abi o alman arabalarında gereksiz fiyatlar confordan başka bişey olmayan ne fiyatlar yakışmıyor valla Trump haklı fabrika Almanya da 5 katına dünya ya satmaya çalışıyorlar ondan sonra new-york ta bütün araçlar Toyota bu arada s90 hayali bitti bu şekilde.
güzel bir araba çıkarsın bizimkiler. bizde alman arabası almak yerine kendi üretimimizdeki arabamızı alırız. hem ucuz olur hemde yerli mala katkı sağlamış oluruz
-
Uveys bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
Memlekette araba almak için 1 araç alacaksın 3 araç parası ödeme yapacaksın corolla aldım 89 a 18 ay oldu 140 a kaldırmışlar.abi o alman arabalarında gereksiz fiyatlar confordan başka bişey olmayan ne fiyatlar yakışmıyor valla Trump haklı fabrika Almanya da 5 katına dünya ya satmaya çalışıyorlar ondan sonra new-york ta bütün araçlar Toyota bu arada s90 hayali bitti bu şekilde.
güzel bir araba çıkarsın bizimkiler. bizde alman arabası almak yerine kendi üretimimizdeki arabamızı alırız. hem ucuz olur hemde yerli mala katkı sağlamış oluruz
işte ucuz olmuyor bizim cıkartıdıgımız. telefonlara bak. uyduruk uyduruk vestel telefonlar kaç para.
-
Ekerci bunu yazdıUveys bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
işte ucuz olmuyor bizim cıkartıdıgımız. telefonlara bak. uyduruk uyduruk vestel telefonlar kaç para.
hocam sen vesteli yerli mi sanıyorsun? A'dan Z'ye çinden geliyor. içine beleş android yazılımı gömüyorlar. 3-5 edit. 1-2 yazılımcı var zaten. İnş araba %100 yerli olurda ona katlı sağlayalım. Şu anda normal bir aracı bana beleş bile verseler sigorta, kasko, vergi , benzin yüzünden o aracı gene alamam.
-
Vestel’in şuanda ürettiği telefonların yerlilik oranı yükseldi. Anakartı, kasayı ve Android romunu burada tasarlayıp üretiyorlar.
İlk çıkardığı telefonlar Lenovo üretimiydi. Lenovo’dan alınan anakartlara Vestel kasa üretip satıyordu.
Ha yine de Vestel almayın, aldırmayın. Vergi olayını unutmadık.
-
mkyb bunu yazdı
Vestel’in şuanda ürettiği telefonların yerlilik oranı yükseldi. Anakartı, kasayı ve Android romunu burada tasarlayıp üretiyorlar.
İlk çıkardığı telefonlar Lenovo üretimiydi. Lenovo’dan alınan anakartlara Vestel kasa üretip satıyordu.
Bu vergi olayından sonra hiçbir Vestel ürününü eve sokmuyorum, kimseye de aldırtmıyorum.
-
Kaan bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu vergi olayından sonra hiçbir Vestel ürününü eve sokmuyorum, kimseye de aldırtmıyorum.
vergiyle alakası yok
servis kalitesi malzeme kalitesi leş hocam
güney kore dandik mallar yaparak başladı ama bugun en iyisini üretiyorlar ucuz malın kimseye faydası yok
-
DevilKingtr bunu yazdı
Dogan slx’ler 30 lira oldu desene , yemen'de at nallanir siki burada sallanir..
asdasdasdasdasdasdasdas
-
NighT_JudGe bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Dogan slx’ler 30 lira oldu desene , yemen'de at nallanir siki burada sallanir..
asdasdasdasdasdasdasdas