Sıgara Bırakma Tecrübesi Olanlar
-
do_som bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Sigara bırakmada kullanılan ilaçlar (zyban vs) antidepresan değil mi ? Bir yandan sigarayı bırakırken diğer yandan vücudu ve beynimizi yıkıma uğratmayalım ?
hoca zaten bintane ilac içiyoruz :D yakında 1.85cmlik aferin tabletine dönüşücem :D
Kanser vb gibi ilaç kullanman gereken bir hastalığın yoksa kendine yazık ediyorsun. Tabi her bünye bir değil ama antidepresanlar bir dönem benim hayatımı yıkıma uğratmıştı. Aradan 8 yıl geçti daha yeni yeni toparlayabiliyorum.
Verecekleri ilaçlar da öyleyse sigara içerim daha iyi.
-
DadasAdam bunu yazdıdo_som bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Sigara bırakmada kullanılan ilaçlar (zyban vs) antidepresan değil mi ? Bir yandan sigarayı bırakırken diğer yandan vücudu ve beynimizi yıkıma uğratmayalım ?
hoca zaten bintane ilac içiyoruz :D yakında 1.85cmlik aferin tabletine dönüşücem :D
Kanser vb gibi ilaç kullanman gereken bir hastalığın yoksa kendine yazık ediyorsun. Tabi her bünye bir değil ama antidepresanlar bir dönem benim hayatımı yıkıma uğratmıştı. Aradan 8 yıl geçti daha yeni yeni toparlayabiliyorum.
Verecekleri ilaçlar da öyleyse sigara içerim daha iyi.
benimkisi fibromiyalji için hocam :D öyle deme algı bu yıllarca ilac kullanıp saglıgı bozulmayan var sıgara içip bozulmayanda 1 yıl sıgara içip işi bitende degisiyo yanni birşeylere göre :d
-
Sigara diye bir şey yok sen kafandan uyduruyorsun
-
Öncelikle sigara icilen ortamlardan uzak kalacaksın buna arkadaslarda dahil süre 15 gün ondan sonra da kesinlikle 1 taneden bir sey cıkmaz diyip icmiyeceksin...Ramazan geliyor Bu Bir fırsat hem dini vecibeni yerine getir hemde sigaradan kurtul.
-
Belli bir süre dogada yasayacaksin. Tüm kötü aliskanliklarini birakirsin.
-
sıgarayı fazlalaştırma kararı aldım amk :D
-
esigara denesenize, 2 haftadır kullanıyorum dün arkadaştan 1-2 duman normal sigaradan almaya çalıştım midem bulandı fenalık geldi
-
walwo bunu yazdı
esigara denesenize, 2 haftadır kullanıyorum dün arkadaştan 1-2 duman normal sigaradan almaya çalıştım midem bulandı fenalık geldi
şu e sigaraya bi ben alışamadım aq
@do_som eski müptezelden yeni sofi olmaz siktirrr et :D
-
walwo bunu yazdı
Bende aynı durumdayım. Arkadaştan bi sigara aldım sanki ilk defa sigara içiyomuş gibi ciğerim yandı. E sigara ya devam. Tavsiye ederim.
-
DaSpOnGe bunu yazdıwalwo bunu yazdı
şu e sigaraya bi ben alışamadım aq
@do_som eski müptezelden yeni sofi olmaz siktirrr et :D
Kanka sıgara sayısını arttırdık :D
do_som tarafından 05/May/17 23:01 tarihinde düzenlenmiştir