Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)
-
BİR GECEDE KANDİL'DEKİLERİ ALIR GELİRİM
Hükümetin terörle mücadelede yetersiz kaldığını savunan Osman Pamukoğlu, iktidara gelmeleri durumunda 4 aşamalı bir plan ile PKK'yı 365 günde bitireceklerini savundu. Pamukoğlu, 4 aşamalı PKK'yı bitime planını şöyle anlattı.
-Bir gecede Güneydoğu'daki dağları aşarım, Kandil'dekileri alır gelirim.
-K.Irak'ta PKK'ya destek verenleri de alır gelirim. (Barzani'yi kastediyor)
-PKK'nın içerdeki desteklçilerini tutuklarım.
-Amerika ile pazarlığa otururum. Onları da ikna ederim ve PKK'yı bitiririm.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!BULUNAN SİLAHLAR YENİ GİBİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canlı yayın esnasında Ankara'daki kazıda bulunan silahları değerlendiren Osman Pamukoğlu, "Bunlar çok bakımlı. Pırıl pırıl görünüyor. Sanki fabrikadan alınıp gömülmüş gibi. Bu kadar temiz olması ilginç" şeklinde konuştu.Kaynak: http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Silahlar_fabrikadan_cikmis_gibi&Newsid=218070YORUMLARI ALALIM..... -
napsın adam toprağa direkmi gömsün bi kutu içinde gömmüşdür türkiye son 10 yılda savaşada girmedi diye hatırlıyorum e normal öle çıkması
-
Pasam gene cosmus yav seviyom bu adami.
-
ee yeni gibi olsun ne farkeder ? neyi değiştirir sonuçta bunlar bulunmuş...
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------
napsın adam toprağa direkmi gömsün bi kutu içinde gömmüşdür türkiye son 10 yılda savaşada girmedi diye hatırlıyorum e normal öle çıkması
-----------------------------KARTON DA PIRIL PIRIL :) ASKERLİĞİNİ YAPMIS OLANLAR BİLİR. SİLAHINA 7 GÜN BAKMAZ İSEN PASLANMAYA BASLAR 2 NCİ HAFTADA İSE SONUCUNU GÖRÜRSÜN :)
KARTONU POŞETE KOYUP GÖMSENDE YİNE ZARAR GÖRÜR YİNE..
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Imba bunu yazdı:
-----------------------------KARTON DA PIRIL PIRIL :) ASKERLİĞİNİ YAPMIS OLANLAR BİLİR. SİLAHINA 7 GÜN BAKMAZ İSEN PASLANMAYA BASLAR 2 NCİ HAFTADA İSE SONUCUNU GÖRÜRSÜN :)
-----------------------------:D Gördünmü kutu dedim karton demedim havayla temasını kesersin paslanmaz hem resimleri görmemişsin hemde bu kadar inatla savunuyosun konuları yada emniyet sergilerken temizlemişdir bir sürü teori ortaya atılabilir ama daha görmeden etmeden bi adamın taraflı konuşmasına dayankara böyle fanatikçe savunmak bana mantıklı gelmiyor?
-
silahlar fabrikadan çikmis gibi heralde yeni gibi olacak çünkü yeni gömdüler kendi yazdiklari senaryoda istediklerini oynatiyor yavsaklar.
-
İyide yeni imaL ediLip gömüLen siLahLarın nasıL çıkması gerekirdi ki ? Tabiki yepyeni :)
Birde Adam 40-50 yıLını orduya vermiş baktımı anLar mühimmat yenimi değiL mi diye..Sonuçta VaroLmayan bir Örgüt-GüzeL ama basit yazıLmış bir senaryo ve fabrikada yeni imaL ediLmiş çeşitLi mühimmatLar var..
Bizim akıLsız insanLarımız haLa orada Türkiye için ömrünün yarısını verip hizmet etmiş insanLarı,oLmayan bir Ergenekon örgütünden sanıyor.. Hem okadar mühimmatLa ne darbe yapıLır ne başka birşey,Darbeyi 60-70 yaşındaki adamLar mı yapacak,ayakta zor duranLar pehhh aq :)
-
Imba bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------:D Gördünmü kutu dedim karton demedim havayla temasını kesersin paslanmaz hem resimleri görmemişsin hemde bu kadar inatla savunuyosun konuları yada emniyet sergilerken temizlemişdir bir sürü teori ortaya atılabilir ama daha görmeden etmeden bi adamın taraflı konuşmasına dayankara böyle fanatikçe savunmak bana mantıklı gelmiyor?
-----------------------------TABİ TABİ EMNİYET OTURDU BÜTÜN MERMİLERİ SİLAHLARI TEMİZLEDİ :) HATTA SİLAHLARIN NAMLULARINA HARBİ BİLE ÇEKTİ Kİ KARINCALANMA OLMASIN :)
-
Bende ilk defa dozerle el bombası çıkarıldığını gordum. Ayrıca içeri aldıkları adamlar özel harekatçı bi yere silah gizlemeleri doğal her memleketin bir savaş haline karşı böyle gizli silah deposu olabilir...
-
THT2005 bunu yazdı:
Imba bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------TABİ TABİ EMNİYET OTURDU BÜTÜN MERMİLERİ SİLAHLARI TEMİZLEDİ :) HATTA SİLAHLARIN NAMLULARINA HARBİ BİLE ÇEKTİ Kİ KARINCALANMA OLMASIN :)
-----------------------------Ehehe:D niye heycanlanıyosun arkadaşım böyle capsler smile larla kimleri inandırmaya çalışıyosun zaten herkes senin gibi düşünüyo konuda emniyet müdürü niye otursun onu temizliycek polis yokmu? tabi sen abartıp tartışmayı sulandırmak istiyosan ayrı mevzu