Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)
-
ulan ne acayip adamlarsınız, bu silahlarla faili meçhul cinayetler işlenecekti, belki anneniz babanız çarşıda yürürken bu yakalanan bombalarla parçalanacaktı ve hala daha gelmiş diyorsunuz ki, bunları bilerek gömmüşler.
kusura bakmayın ama
size herşey müstehaktır ben daha ne diyim.
-
o kadar derin kazmaya hitit uygarlığından kalma silahlarda bulunurdu :) arkeolojik kazı yapıyorlar neredeyse yahu 4 metre arka bahçeyikazalımbenimevin belkibir lav silahına rastlarız :):)
adamın işi gücü yok 4metre onu kazıp koyacak o kadar enayimi yaa daha ıssız yerler varken o kadarkazılıyorbilmemnede biride çıkıp demiyor ne gömüyorsun buraya -
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ulan ne acayip adamlarsınız, bu silahlarla faili meçhul cinayetler işlenecekti, belki anneniz babanız çarşıda yürürken bu yakalanan bombalarla parçalanacaktı ve hala daha gelmiş diyorsunuz ki, bunları bilerek gömmüşler.
kusura bakmayın ama
size herşey müstehaktır ben daha ne diyim.
-----------------------------Aaa hojam çok ayıp :( hiç öyle denirmi ya:| tabiki akp koydu oraya ... koskoca emniyet müdürünün temizliycek hali yok o silahları :D
-
Kendi zamnında niye gidip dağdan almamış acaba :) Nedense paşalar emekli olunca aslan kesilemeye başlıyorlar...
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Imba bunu yazdı:
-----------------------------
napsın adam toprağa direkmi gömsün bi kutu içinde gömmüşdür türkiye son 10 yılda savaşada girmedi diye hatırlıyorum e normal öle çıkması
-----------------------------KARTON DA PIRIL PIRIL :) ASKERLİĞİNİ YAPMIS OLANLAR BİLİR. SİLAHINA 7 GÜN BAKMAZ İSEN PASLANMAYA BASLAR 2 NCİ HAFTADA İSE SONUCUNU GÖRÜRSÜN :)
KARTONU POŞETE KOYUP GÖMSENDE YİNE ZARAR GÖRÜR YİNE..
-----------------------------:D Gördünmü kutu dedim karton demedim havayla temasını kesersin paslanmaz hem resimleri görmemişsin hemde bu kadar inatla savunuyosun konuları yada emniyet sergilerken temizlemişdir bir sürü teori ortaya atılabilir ama daha görmeden etmeden bi adamın taraflı konuşmasına dayankara böyle fanatikçe savunmak bana mantıklı gelmiyor?
-----------------------------emniyette sergilenmeden önce çıkarılırkenki görüntülerini söylüyor pamukoğlu o programı izledim ilk çıkarılırken trt nin kameralarının kaydındaki görüntülerdede pırıl pırıldı.zaten ondan bahsediyor. emniyette temizlenmesi gibi bir ihtimal yok. orada sergilenen görüntülerden bahsedilmiyor.
ilk çıkarken ki kayıtlarından konuşuyoruz. ve bahsettiğiniz Osman pamukoğlu bu işin erbabı güney doğuda bunun gibi birsürü cephane saklı yerleri buldu pkkya çok büyük darbeler vurdu hizmet ettiği dönemlerde. böyle söylüyorsa emin ol haybeye laf söylemiyordur bu adam..
-
Silahlar yeni gibi. Bugün bunu bizde derste hocayla tartıştık hocamız diyor. o silahlar gömülmüş. Ama hiç bir eskime izi yok. Demir de olsa yağmur çamur paslanma olması gerekir vs.vs
-
Tiesto bunu yazdı:
Kendi zamnında niye gidip dağdan almamış acaba :) Nedense paşalar emekli olunca aslan kesilemeye başlıyorlar...
-----------------------------Osman pamukoğlu vasifesini fazlasıyla yerine getirdi görevde olduğu dönemlerde bilen bilir nasıl bir komutan olduğunu. kan uykusu belgeselinde izlersen youtubede anlarsın, fakat bitmek tükenmek bilmiyor pkk.
pkk ile sadece silahlı çatışmanın yeterli olmadığını genel kurmay başkanı ilker başbuğ bile dile getirdi bi röportajında. siyasi olarak sen pkk nın bağlantılarını yok edemezsen para kaynaklarını diğer ülkelerin yardım etmelerini vs. bitmek bilmez öldürmekle tükenmiyorlar. ve efsane albay erdal sarızeybeğin genç bakış programındaki konuşmalarınıda dinlersen pkk nın nasıl yok edilebileceğini öğrenirsin. sadece öldürmek yeterli olmuyor.
böylesi komutanların yetkileride sadece öldürmekten ibaret yani kalkıp sen osman pamukoğlundan böyle siyasi olarak pkk nın bağlantılarını kesmesini bekliyemezsin. komutan olarak gücü anca buna yetmiş geri kalanından hükümet siyasi otorite sorumludur.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------THT2005 bunu yazdı:
napsın adam toprağa direkmi gömsün bi kutu içinde gömmüşdür türkiye son 10 yılda savaşada girmedi diye hatırlıyorum e normal öle çıkması
-----------------------------KARTON DA PIRIL PIRIL :) ASKERLİĞİNİ YAPMIS OLANLAR BİLİR. SİLAHINA 7 GÜN BAKMAZ İSEN PASLANMAYA BASLAR 2 NCİ HAFTADA İSE SONUCUNU GÖRÜRSÜN :)
KARTONU POŞETE KOYUP GÖMSENDE YİNE ZARAR GÖRÜR YİNE..
-----------------------------:D Gördünmü kutu dedim karton demedim havayla temasını kesersin paslanmaz hem resimleri görmemişsin hemde bu kadar inatla savunuyosun konuları yada emniyet sergilerken temizlemişdir bir sürü teori ortaya atılabilir ama daha görmeden etmeden bi adamın taraflı konuşmasına dayankara böyle fanatikçe savunmak bana mantıklı gelmiyor?
-----------------------------emniyette sergilenmeden önce çıkarılırkenki görüntülerini söylüyor pamukoğlu o programı izledim ilk çıkarılırken trt nin kameralarının kaydındaki görüntülerdede pırıl pırıldı.zaten ondan bahsediyor. emniyette temizlenmesi gibi bir ihtimal yok. orada sergilenen görüntülerden bahsedilmiyor.
ilk çıkarken ki kayıtlarından konuşuyoruz. ve bahsettiğiniz Osman pamukoğlu bu işin erbabı güney doğuda bunun gibi birsürü cephane saklı yerleri buldu pkkya çok büyük darbeler vurdu hizmet ettiği dönemlerde. böyle söylüyorsa emin ol haybeye laf söylemiyordur bu adam..
-----------------------------Haybeye laf sölediğini söylemedim kendi çıkarları için laf söylüyordur bu ülke nin artık cinayet kaldırcak toleransı kalmadı çok iyi olmuş o silahların çıktığı bu gün
-
bunları yapmasını bu hükümette biliyor ama biz bi ark.la konuşurken de sölemişti mantıklı da şöle ki
senn 1-2 milyonluk ordun var hali hazırda pkk gibi bişi olmasa senin ordunu dağıttırırlar daha az bi seviyeye indirirler ki herşeyimize zaten karıştılar..
örnekleri cok ab ülkelerinde.. bitirilmek istenmiyor bu paşada yapamaz onu bu bi stratejidir ....
-
bune be :d