folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)

Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

-----------------------------

Terör her zaman vardı doğru. fakat Terörün akp iktidarı döneminde tırmandığını herkez biliyordur ve tanık oluyordur. ecevit döneminde terör hiç yok denilecek kadar azdı o zamanki dönemi şu an ki döneme tercih ederim doğrusu. amerikaya rağmen kıbrıs barış harekatını düzenleyende o zamanki iktidardı. o zaman amerikanın köpeği değildi yada öyleydi herneyse. diğer söylediklerine aynen katılıyorum fakat pkk nın bir statreji olarak yürütülmesi bile bile bitirilmemesine, ordunun dağıtılması olayını sanmıyorum ve inanmakta istemiyorum doğrusu.

avrupa ülkelerinde bu kadar çok terör olayları yaşanıyormu ? bence hayır. onlar belli bir düzene oturtmuşlar. ingilterede polisler silah bile taşımıyor ama suçun en az olduğu ülkelerin başında geliyor. güçlü devlet yapısı ve adalet sistemi sayesinde.. böyle bir ortamda orduyada fazla iş düşmez elbette. diğer dediklerine katılıyorum tarih hocamın dediğide şuydu zamanında siyasi güç ekonomik gücün bir yansımasıdır. sen 600 milyar dolar dış borç ile kime ne söz geçireceksin... herneyse

-----------------------------

terör konusunda evet farklı düşünebilirz ama şu kadarını söliyim AB tamamen farklı adamlar Osmanlı döneminde birbirinin kuyusunu kazarken şimdi birbirleri arasında su sızmıyor. anladılar birlik olmadan birşey yapamayacaklarını. ama onlar da yapılan şey şu giderler terörist gruplara mühimmat temin ederler finansörlük yaparlar yada teröristleri barındırırlar ülkelerinde ve zararı yine biz görürüz adamlar içlerinde hiyerarşiyi sağlamış. Borç mu abd nin borcuna bak biz den kat kat buyuk ama adamlar guclu....

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    abi konu kendini aşmış.
Toplam Hit: 8352 Toplam Mesaj: 63