Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)
-
Ya neden bahsediyorsunuz? Ayakta uyumayın...Ben askerdeyken Osman Baydemir terorıslere sehıtlık yaptırmıstı albayımız lavugu vurmaya gonderdı.3 kişi yola cıktık diyarbakır tugay komutanından anons geldi telsizle geri donduk. sozde sehıtlık tugay komutanın bilgisindeymis ertesi gun sehıtlıgı zıyarete gıdenlerın hepsı ayıklandı..
-
Osman amcam doru sölüyor:=)Benim tahminim birileri onları ergenekon davası için gömdürler gibi geliyor ...(Osman amca dedim çünkü dayımın halasının oğlu:) )
-
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Osman amcam doru sölüyor:=)Benim tahminim birileri onları ergenekon davası için gömdürler gibi geliyor ...(Osman amca dedim çünkü dayımın halasının oğlu:) )
-----------------------------emniyet o silahları temizleyerek koymuyor mu basının önüne
-
Böyle bir adam böyle bir zamanda evinde kroki bulunduracak kadar aptal mı?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ulan ne acayip adamlarsınız, bu silahlarla faili meçhul cinayetler işlenecekti, belki anneniz babanız çarşıda yürürken bu yakalanan bombalarla parçalanacaktı ve hala daha gelmiş diyorsunuz ki, bunları bilerek gömmüşler.
kusura bakmayın ama
size herşey müstehaktır ben daha ne diyim.
-----------------------------a.q aslında öyle ya hiç dokunmayacaksın bu ergenekonlara, çetelere, mafyalara hepsi ülkeyi karıştırsın, düzeni bozsun, faili meçhuller çoğalsın, teskere almış askerler otobüsle evlerine giderken silahsız yakalanıp öldürülsün, orada burada bombalar patlasın, birkaç yüz kişi paramparça olsun, boşver yaaa ne olacak dimi. bu adamlar gözünüzün önünde bi yakınınızı öldürseler hala şöyle diyeceksiniz: yok aslında öyle yapmak istemedi, böyle yaparken böyle oldu falan. Daha ne olmasını bekliyorsunuz? krokiyse kroki, lav silahıysa lav silahı, cesetse ceset, bunları savunmaktan vazgeçmek için daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum illa israil veya amerika tepeden bomba yağdıracak sonra diyeceksiniz ki tüh keşke bunları desteklemeseydim.
diyorsunuz ki akpliler yiyor hadi yesinler diyelim, a.q yine insaflı yiyorlar chp gibi yamyam değillerki, geçmişte hepsi kuruttu ülkeyi bunlar yine insaflı.
-----------------------------
sen $imdi ergenekon'un gercekten bir terör örgütü oldugunu mu dü$ünüyosun :)))))
-
Tiesto bunu yazdı:
Kendi zamnında niye gidip dağdan almamış acaba :) Nedense paşalar emekli olunca aslan kesilemeye başlıyorlar...
-----------------------------arkadaşım Osman Paşam 1993-1995 yılları arasında sadece Hakkurk'da 268 tane böyle müimmat bulmuştur.
Ayrıca Sayın Başbakan ve kabinesi, milletvekilleri çetelerle mafyalarla savaşıcaz diyo bizi kimse durduramaz diyo o zaman milletvekili dokunulmazlıklarını kaldırsınlar bakalım görelim.
-
ampul takimi koydu oraya o silahlari ..
-
arkadaşlar bular profesyonel insanlar krokiyi masada unautacak kadar bunamadılar size tek bir soru sorayım cevabı içinde bu dava başlayalı bir yıl oldu aradan çok zaman geçti şıp tiye eliyle koymuş gibi bulunuyor bu insanların belki bazı hataları olmuş olabilir ama bu insanlar bu vatan için kendilerini feda etmiş vatana sahip çıkacak başka insanları bulmazsınız aynı işlemi diyarbakır belediye başkanına yapılmıyorda ona yanarım. agzına gelene söylüyor vatanı bölelim diyor ona bu muamele yapılmıyor onca vatan için şehit olanlar ana kuzularının hiçmi yaşamaya hakkı yok. belediyenin parasıyla yardım ve yataklık yapanlar elini kolunu sallayarak geziyor üç beş insanlamı ihtilal yapacaklar onlar geçti artık tamamen siyasi bir olaya dönüştü.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ulan ne acayip adamlarsınız, bu silahlarla faili meçhul cinayetler işlenecekti, belki anneniz babanız çarşıda yürürken bu yakalanan bombalarla parçalanacaktı ve hala daha gelmiş diyorsunuz ki, bunları bilerek gömmüşler.
kusura bakmayın ama
size herşey müstehaktır ben daha ne diyim.
-----------------------------a.q aslında öyle ya hiç dokunmayacaksın bu ergenekonlara, çetelere, mafyalara hepsi ülkeyi karıştırsın, düzeni bozsun, faili meçhuller çoğalsın, teskere almış askerler otobüsle evlerine giderken silahsız yakalanıp öldürülsün, orada burada bombalar patlasın, birkaç yüz kişi paramparça olsun, boşver yaaa ne olacak dimi. bu adamlar gözünüzün önünde bi yakınınızı öldürseler hala şöyle diyeceksiniz: yok aslında öyle yapmak istemedi, böyle yaparken böyle oldu falan. Daha ne olmasını bekliyorsunuz? krokiyse kroki, lav silahıysa lav silahı, cesetse ceset, bunları savunmaktan vazgeçmek için daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum illa israil veya amerika tepeden bomba yağdıracak sonra diyeceksiniz ki tüh keşke bunları desteklemeseydim.
diyorsunuz ki akpliler yiyor hadi yesinler diyelim, a.q yine insaflı yiyorlar chp gibi yamyam değillerki, geçmişte hepsi kuruttu ülkeyi bunlar yine insaflı.
sen $imdi ergenekon'un gercekten bir terör örgütü oldugunu mu dü$ünüyosun :)))))
-----------------------------acuhta bağa ver (dıd dıd dııı)
birazda oğa ver (dıd dıd dııı)
çevir kazı yanmasın (dıd dıd dııı)
aman kız uyanmasın (dıd dıd dııı)devleti içten ele geçirmeye çalışan örgüt bu da bir nevi terördür.