Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)
-
11. dalgada neyi örtbas ettirecek bakalım tayyeeep abi.
-
@Amerika ile pazarlığa otururum. Onları da ikna ederim ve PKK'yı bitiririm.
eger bu lafı bu adam soledıyse bu adam ben için bitmiştir hocam ........
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------@Amerika ile pazarlığa otururum. Onları da ikna ederim ve PKK'yı bitiririm.
-----------------------------katıldım sana hemşerim
-
Chp %18 gibi bir oy alacaktı.
Ama komutan oyların % 9 unu alır ki buda hem chp'nin hem komutanın meclise girmesine engel olur.
Böylece kalan koltukları akp ve mhp paylaşır.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Chp %18 gibi bir oy alacaktı.
Ama komutan oyların % 9 unu alır ki buda hem chp'nin hem komutanın meclise girmesine engel olur.
Böylece kalan koltukları akp ve mhp paylaşır.
-----------------------------cinlerin mi var senin:) 2009 da bizi neler bekliyo hocam
-
heyyyt yürü be kim tutar seni..
-
Vay anasini be yine gundemde Ergenekon var 7 gundur kafami beynimi s.kti ... Gundem degistirmekten baska bisey degil . amk sanki Ergenekon coktuya kurtuldu derin devletten Turkiye . Artik herkes refah icinde yasiyacak dimi .
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------@Amerika ile pazarlığa otururum. Onları da ikna ederim ve PKK'yı bitiririm.
-----------------------------
Kardeş gerçekler acıdır . Başa kim gelirse gelsin ülkesinin yararına ise amerikayla masaya oturrur. Neden dersen 1 milyon nedeni var. Adam Demek istiyorki elimde kozlar var .Bu adamı ben çok seviyodum siyasete girdi artık sevmiyorum .
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ABD istemez ise F-16 ların kalkmaz. Dünya Kadar Borcun var..Ya borcunu Öde Yada Toprak Ver ? V.b Şekilde Çoğaltılabilir.
-
Osman Paşanın anlatmak istediği askersi yıpratmak istiyorlar...Asker buna izin vermemliydi bi çatlak varsa kendi içinde cezasını vermeliydi.Askerin karizmasını çok fena şekilde çizdiler :S Ama ne olursa olsun TSK bizim yıldızımız ve istisnalar kaideyi bozmaz.Bu arada Abd işi ise Osman Paşanın konuşmalarına bakarsanız Abd karşıtı bir kişilik.Kan Uykusu adlı belgeseli halen izlemeyn varsa izlesin bence.