folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sınırlandırılmış Ağ

Sınırlandırılmış Ağ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

Bir harddisk box aldım sırf kafelerden film çekip cd ye para verme derdinden kurtulmak için. Lakin hesaplamadığım bir şey vardı... Kafre sahipleri ağı bloklamış. Görüyor lakin dosyayı indirip, kopyalayıp, kesemiyordum. Sadece film izlenebiliyor... Bunu aşmaya çalışıyorum bir çok yol denedim ama sonuç yok. Varsa özel bir yöntemi sizlerden de bilgi almak isterim

iyi biri değil... TBT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Heryerde söyleme, Elemana fark ettirme...

http://www.ranvik.net/totalcopy/tcopy.exe

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

Sağol üstad baba erenler... 50 lira verdim valla philips düşürdüm bu paraya üzülüyordum işe yaramıyor diye... Hayır duaları ettim valla

iyi biri değil... TBT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Bir teşekkürde ben edeyim, bilgisayarın işlemcisi ve diski biraz yavas, büyük dosyalarin kopyalanmasında baska işlem yapamiyorumdum bilgisayar basinda.. kaldigi yerden devam etmeside cabasi :D 

linuxda böyle özellikte bir program var mi? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

saol rene

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

Sevgili rene. Malesef program kurulumundan sonra makine reset istiyor.  deepfreeze olduğu için reset de bir işe yaramaz. Bu yüzden bilgilerine tekrar baş vurmak zorundayım. Sizlerin de arkadaşlar...

iyi biri değil... TBT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

şu olayı biraz açsana.ilk defa duyuyorum ağda ki filme ulaşıyon izliyon kopyalama yapamıyon. nasıl bir bloc koymuşlar.ilginç yaw...

filmi izlerken ileri geri alırken takılma filan oluyormu.sormamın sebebi takılma olmadan

izleyebiliyorsan ya bu film geliyor senin makinende temp de filan acılıyor yada daha kötüsü parça parça geliyor izlediğin kısım direk siliniyor sıradaki bitler geliyor.

bu bir paylaşım ayarımı.bilgi sahibi biri çalışma mantığını yazabilirmi.merak ettim.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Shamanist bunu yazdı:
    -----------------------------

Sevgili rene. Malesef program kurulumundan sonra makine reset istiyor.  deepfreeze olduğu için reset de bir işe yaramaz. Bu yüzden bilgilerine tekrar baş vurmak zorundayım. Sizlerin de arkadaşlar...

undeepfreeze ile kaldır kalkarken tekrar kurarasın hem programı deep frezenin altına kurarsın tekrar gittiginde ugraşmazsın direk film çekmeye devam :)

Dur be kadınnnn....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

rene hoca ocagımıza incir agacı dikecen sabah akşam film indirecem ugraşıyorsun pc sürekli acık kalıyor yaktıgı elektrik rapide verdigin para düzenlenmesi için verdigin emek sonra gelsin bir taksın hdd yi alsın filmlerini götürsün ben ne anladım bu işten yanlış böyle birşey

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

rene hoca ocagımıza incir agacı dikecen sabah akşam film indirecem ugraşıyorsun pc sürekli acık kalıyor yaktıgı elektrik rapide verdigin para düzenlenmesi için verdigin emek sonra gelsin bir taksın hdd yi alsın filmlerini götürsün ben ne anladım bu işten yanlış böyle birşey

o filmin çekiminde çalışanlışanların kamarenın figuranın yönetmenin senaristin dublorun hakkı noluyo peki hoca arada? onların emeğinden sana sıra gelirse sende çık emeğinin hakkını iste? senin yaptığın zaten emek hırsızlığı değil mi?

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

yok ya :D

anca gidersin...
Toplam Hit: 5178 Toplam Mesaj: 37