Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu
-
allahsıZ ve tospik olmak Zor iş sayın iZleyiciler.
Şimdi;
siZ de demiyimde genellemek gerekirse müslümanların büyük bi çoğunluğu cahil;kör hemde nasıl cahil.değil bilim okumak kuran okumaktan aciZler.
müslümanların ateistler hakkında hiç bir şey bilmemeleri bir gariplik aman aman birde ön yargıları varki tam cahil işi;
evrim teorisi çöktü,avrupalı bile inanmıyor artık
allah yoksa ben bir şey kaybetmem,ama sen çok şey kaybedersin
sana acıyorum,gençliğin böyle şeylerle geçip gidiyor
bu kadar kanıtı göremiyormusun güneş,toprak ay yıldıZ Zort pırt
yok elde,karpuZda,elmada,balda allah yazıyor o Zaman allah var
dini ahlak değerleri ile bir görenler,din olmasa dünya şöle olurdu böyle olurdu hergün hırsıZlık Zina olurdu tecavüZ olurdu iyiki din var
iyi insan olmanın tek şartı müslüman olmaktırforumu sürekli okuyorum ve idda ediyorumki,bu sitenin en din düşmanı benim.Ama sakın bana kıZmayın bu sitede allahsıZsıda var,şeriyatcısıda...
-
ee?
-
AllahsizTospik bunu yazdı:
-----------------------------allahsıZ ve tospik olmak Zor iş sayın iZleyiciler.
Şimdi;
siZ de demiyimde genellemek gerekirse müslümanların büyük bi çoğunluğu cahil;kör hemde nasıl cahil.değil bilim okumak kuran okumaktan aciZler.
müslümanların ateistler hakkında hiç bir şey bilmemeleri bir gariplik aman aman birde ön yargıları varki tam cahil işi;
evrim teorisi çöktü,avrupalı bile inanmıyor artık
allah yoksa ben bir şey kaybetmem,ama sen çok şey kaybedersin
sana acıyorum,gençliğin böyle şeylerle geçip gidiyor
bu kadar kanıtı göremiyormusun güneş,toprak ay yıldıZ Zort pırt
yok elde,karpuZda,elmada,balda allah yazıyor o Zaman allah var
dini ahlak değerleri ile bir görenler,din olmasa dünya şöle olurdu böyle olurdu hergün hırsıZlık Zina olurdu tecavüZ olurdu iyiki din var
iyi insan olmanın tek şartı müslüman olmaktırforumu sürekli okuyorum ve idda ediyorumki,bu sitenin en din düşmanı benim.Ama sakın bana kıZmayın bu sitede allahsıZsıda var,şeriyatcısıda...
-----------------------------Sen ot yemeye dewam et seni aşar bu konular .
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
ee?
-----------------------------helal olsun delikanlı bir müslo çıktı,kabul etti cahilliğini
sıradakiii
Zzzeeeehhh Zeh Zeh
-
Ahahahahahahahahaha :))))
Kankam ilan ettim hocam seni :)))
Bu arada hocam şimdi bissürü ezik gelip bunların ikisi aynı kişidir fln die yazacaktır,
yöneticiler kontrol etsinler ben değilim :)))
ama ben olsam bu kadar yazardım ahahahahaha :)
-
Eveeet karılarımızı dörtlüyoruz fazla kalorilerimizi yakıyoruuuuz :))
-
Ulan tamam allahsızsın!
Allah yok diyorsun...
Ama bi adamın inancınada karışma be...
Adam müslümansa müslüman sen ne karışıyosun olm kavat. O senin dinsizliğine karışıyor mu?
-
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
ee?
-----------------------------helal olsun delikanlı bir müslo çıktı,kabul etti cahilliğini
sıradakiii
Zzzeeeehhh Zeh Zeh
eeeeee? -
Biz kör cahil müslümanlara yobaz veya örümcek kafalı deriz ama konu başlığın sanki hepimiz cahilmişiz gibi duruyo..
-
Güzel yazmışsın hacı...
-
dini ahlak değerleri ile bir görenler,din olmasa dünya şöle olurdu böyle olurdu hergün hırsıZlık Zina olurdu tecavüZ olurdu iyiki din var-----------------------------
Ah be AllahsizTospik ahh,keşke bizleri cahillikle itham edene kadar "kriminoloji" diye bir bilimden haberin olsaydı ve din-suç ilişkisini,din-suç-istatistik
ilişkisini okusaydın ve sonra gelip bu başlığı açsaydın..Şimdi cahil biz mi oluyoruz,sen mi yoksa?Efendim?Hıı?Duyamadım!Evet,aynen öyle..