folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Adam ironi yapmış ama bir çoğunuz anlamamışsınız.Diğer konularda pek dindar geçinen kişilerin ateistler hakkında söylediklerini 180 derece çevirmiş müslümanlara yöneltmiş ve nede güzel tepki vermişsiniz.Zorla empati yaptırmış başarılı da olmuş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahliTospik
    AllahliTospik's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

AllahsizTospik bunu yazdı:
    Şimdi siZlere türkiyenin en orjinal cahil hocasını taktim ediyorum..
    http://www.youtube.com/watch?v=0HzaIqXSNc4&feature=related
    Kendisinin ne kadar cahil olduğunu anlamak için lise1 fiziği okumak yeterlidir.Ama bu ve bunun gibiler türkiyede hocalık yapıp,sizler gibiler tarafından saygı ile karışılanmaktadır.

Sen onları dinleme orjinal hoca burda:

http://www.youtube.com/watch?v=xFsJaJ4RPjg

http://www.youtube.com/watch?v=MEfbc6reDn4&feature=related

Dinlede mantıksız bişeyin olduğunu söyle bana bakalım : )

Tabii metafizik ne demek biliyorsan.

bu adam çok komik ; siZin gibiler için program yapıyor,salya sümük ağlayarak iZliyorum her programını.Hele birde sanki o sırada muhamedin yanındaymış gibi demiyormu "şöyle seZdi" geçmişten anılar geldi göZünün önüne,ahaha tam komedi açıkcası.Ruh ikiZi sanırım bu muhammedin.Arkayada koyuyor dini motifli Zımbırtılar,

Kriminoloji'den bahseden cahil;

insanlık tarihi okursan görürsünki medeniyetin gelişmesi ile suç işleyişide düşüşe geçmiştir.Ayrıca yaşadığımız dünyaya bak bakalım bir,tüm pis savaşlar neden var?DİN yüZünden...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

millet bi müslümanlık ateistlik tutturmuş gidiyor valla son zamanlarda ne çok konu açıldı farkındamısınız yasaklansamı ne :)

ha bide demeden edemicem konuyu açan arkadaş neyi kanıtlamaya çalışıor veya bizi dinden uzaklaştırma kampanyası falanmı başlattın yani sanane ki dinimizden ilgilenme olsun bitsin veeee senin hayatında hiç kitap okumadığını hatta insan bile olmadığını düşününyorum ayrıcana acaba kedin köpeğinmi öldüde aaa allah var peki nie benden aldı onu dierek özendin ateistlere ? + önceki yorumlardaki bütün küfürler sana gelsin :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tamam komik ama bazıları için değil.

Bazıları adamın ne demek istediğini anlıyorlar.

Sen ise duymamazlıktan geliyorsun...

Ben sana bana yanlış söylediği bişeyi söle diyorum. Sen salya sümük diyosun. La senle uraşanda kabahat. Kör cahil...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    şimdi sen bu konuyu neden açtın, amacın nedir? tam olarak söylermisin, ben biraz gerizekalıyım anlayamadım, cahilimde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahliTospik
    AllahliTospik's avatar
    Erkek
    Kominist ile Ateist'im ne olduğunu bilmeyen bir insana yaZı yaZmışım üZüldüm.ÖZelden adresini verde sana kitaplar yolliyim sayın arkadaşım.
    nihat hocada pek bir gaZ,gelmiş gaZa vaaZ veriyor yine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

AllahsizTospik bunu yazdı:
    Kominist ile Ateist'im ne olduğunu bilmeyen bir insana yaZı yaZmışım üZüldüm.ÖZelden adresini verde sana kitaplar yolliyim sayın arkadaşım.
    nihat hocada pek bir gaZ,gelmiş gaZa vaaZ veriyor yine
    Vereceğin kitap darwin : )

Bende sana ondan geri kalmayan harun yahyayı verim bari... İkiside hikaye. Gerçek olan senin aklına yorumun.

Geçen adamla konuşuyorum bana kaç kitap okudun şimdiye kadar diyo.

Benim kültürümü ölçecek bunun gibi biri işte neyse benle konuşacaksan msn: hayvan@bilgisayar.tv bitti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

Hay Allahım 30 dk de 30 dan fazla cevap var Dk başına 1 mesaj+40 dk de 500hit+1ban+inşallah görünmemiştirde 2saat 10 dk de57 mesaj 1000 hit var. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    kilitleeyin şu konuyu ya

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    hocam neden bu konu ya hiç konu açmamışsın hatta hiç mesaj atmamışsın tek açtıgın konu bu ve tek mesaj attıgın konuda bu.ateist sin anladık.ama bukadar agır konusma din hakkında bende inanmıyorum(fakat yaratıcı olduguna inanıyorum.anlıcan deistim) ama senin gibide yapmıyorum.bırak kendi içinde kalsın herşey ...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 12000 Toplam Mesaj: 104