Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu
-
AllahsizTospik bunu yazdı:
-----------------------------
İyide hertürlü Zevki almak için Ateist olduğumuda nerden çıkardın...Cahil kafan nerden ne çıkardı yine?
-----------------------------embesil misin bilader?
şuan yaşadığın uygarlık tamamen müslümanlık veya diğer dinlere ayrılmış bir uygarlık değil mi?tüm dinlerde de analsex yasak değil mi?
madem cahiliz ne uyguluyorsun bizim adetlerimizi?
niye dokundu sana seni zıplatırım demem? şayet sevinmen gerekirdi..
(başı hariç 17cm bak ne kaçırdığını bilmiosun;)
-
off off ....
-
attackatak tıpkı inandığın peygamberinin ahlakını taşıyorsun.aynı ahlaktansınız...
cüppeli ahmet hoca'ya gidip anal olmak isteyenler kim?Müslüman erkekler hemde helli felli sakallı namaZında müslümanlar....
BiZ aklı başında insanlar bilim ışığında bakarıZ,tıbben Zararı varmı yok,yoksa partnerin istiyorsa yaparıZ,bakarız tıbben Zararlı o zaman yapmayıZ.Yani güdümlü cahil değiliz 1400 yıl önce uydurulmuş kitapta yaZıyor diye yada yap dior diye yaşamayıZ ahlaksız cahil! -
-----------------------------Olamayan bir şey kanıtlanamaZ hp32
Taksim meydanın da diyorumki 312 dişli 12metre boyunda bir canavar yoktur.Evet yoktur.Eğer varsa sen kanıtlarsın.Yada olduğunu savununan kimse kanıtlar.Olamayan bir şeyin kanıtıda olmaZ.Düz mantık bunu kavrayabilmeni beklerdim.
-----------------------------
kavrayabilip bilmediğim bu değil hocam
Kur'an-ı Kerim diye bişiyden bahsedilior bilmiyorum duydunmu?
şimdi diyebilirsinki insanların yazmadığı ne malum sonuçta Allahsiz bir tospiksin
hadi öyle diyelim
firavundan bahsedilior
ortası yarılan bi denizden bahsedilior?
hatta bi yerinde geçiyorki
firavun u ibret olsun diye kabrini size açtık gibisinden
ve şuan firavun bulundu ?
ben düz mantık gidiyorum şimdi?
bunuda kavratırmısın bana?
hadi onuda geçtim?
mucizeleri de 312 dişli 12 metre boyunda bir canavar yapmadı sanırım.? -
bu konu neden hala silinmedi acıklama istiyorum!?
yeterince kişi banlanmadımı ? yada yeterince hakaret edilmedimi bundan dolayımı?
-
-----------------------------attackatak tıpkı inandığın peygamberinin ahlakını taşıyorsun.aynı ahlaktansınız...
cüppeli ahmet hoca'ya gidip anal olmak isteyenler kim?Müslüman erkekler hemde helli felli sakallı namaZında müslümanlar....
BiZ aklı başında insanlar bilim ışığında bakarıZ,tıbben Zararı varmı yok,yoksa partnerin istiyorsa yaparıZ,bakarız tıbben Zararlı o zaman yapmayıZ.Yani güdümlü cahil değiliz 1400 yıl önce uydurulmuş kitapta yaZıyor diye yada yap dior diye yaşamayıZ ahlaksız cahil!
-----------------------------:sansür: illa gel küfür et ben başka bişeyden anlamam diyon. arkadaşım bişeye inanıyosan kendine inanmıyosan da bas git. bu forumda senin gibi çok adam var ama hiçbiri senin gibi yapmıyo. gün gelicek bu yazdıkların için çok pişman olucaksın.
-
admin arkadaşları göreve çağırıyorum
-
oy oy
dokturmusler masallah
hersey heryerde soylenmez..
-
lan oğlum küfür etmeyin şuna amacından bişi kaybetmez olan size oluyo
Allahsiz bir tospik cevap bekliyorum?
bakalım hangi çizgi film karakterini vericeksn :) -
sakin sakin hp coşmayalım