folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

tospik amacın böyle polemiklerle hit yapmak sanırım.senin neyi benimsediğin burda kimsenin umrunda değil.öldükten sonra ne sen bizi kurtarabilirsin nede biz seni ama sen inanmıyosun tabi o ayrı mesele.

amacım sana akıl vermek yada başka şeyler değil. inanmadığın şeylerden  bahderken saygılı ol.Hz. Muhammed senin amcaoğlun değil.konuşurken dikkat et.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahliTospik
    AllahliTospik's avatar
    Erkek

"Hayvan" sen canlı ne biliyormusun,sen darwin ne kim ne yapmış ne yaZmış fikrin bile olduğuna inanmıyorum,hücre DNA RNA DNA yapı taşı,bak buna bilim diyoruz müslümanlar pek bilmez,bilenleride Zaten senin gibi cahil olmaZ.

Ben diyorumki Türkiye'nin müslüman orasanı %99 sa %98 i cahildir. bu sayısal değeride çevremden internetten en güZelide bu Zamana kadar açılmış tahribat konularından görüyorum.

jayde neden bozuldun hepimiZ ademle havadan gelmiyormuyuZ akrabam sayılır bi yerde

Zeeeehhhh Zeh Zeh 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Şimdi ota boka beni karıştırmadan tartışın, çünkü sonu yok bu tartışmaların. Ben elimi, eteğimi, kot pantolonumu çektim bu konuşmalardan :). Birisi iyiliği kendi oluşturduğu denetleyicinin şemsiyesi altında birtakım neden sonuç ilişkisine dayandırıyor diğeri ise iyilik zaten bir erdemdir ek olarak çeşitli nedenlerden dolayı o, şemsiyesiz yapıyor. Geçenlerde bir konudan dolayı çok kızmıştım. Adam demiş ki "bunlar onu bunu yok sayıp keyif çatıyorlar, günah işliyorlar felan", ulan kör cahil ben şimdi "Adnan Oktar (Harun Yahya) dini bütün insan ve de kızlarla harem kurmuş" desem bana göre sen burada değil, haremde olacaktın. İnsanları kişiye indirgeyerek suçlamayın. Başbakanınız ile sizi aynı kefeye koyarsam ooo.

Yüce alimimiz Marx'ın deyimiyle "din bir afyondur" sözünü deme gereksinimi hissettim.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hiç bişey bilmesemde dna gibi bir komplex yapının Sonsuzda '0' bir ihtimalle rastgele oluşamayacağını biliyorum : )

Sayı/Sonsuz sıfırdır matematikte.

Sıfır/Sonsuz olması imkansızdan da öte bişey demek : )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bende bu tür konuların kapanmasını  istiyorum eminim adminler  ilgiyle  takip edyorlardır.

bi sürü kişi banlanıp biribirine  düşeceğine  konu  kilitlensin  zor bişe değildir sanırım bi tıklık işi var  ???? ((söylediklerimde lütfen yanlış anlaşılmasın))

bence  bu  forum bu tür konuşmları  daha fazla  kaldıramayacak  ve dahada  kişi banlanıp birbirine  düşecek.. 

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Bu senin görüşün AllahsizTospik eyw.

Ben Allah'a ((C.C)) , Kuran'a  inanıyorum... Elhamdülillah MÜSLÜMANIM....

Sanada Allah'ın var olduğunu anlatmak isterdim ama anlamak istemeyeciğinden kendimi yormak istemiyorum.

Kapasite Meselesi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahliTospik
    AllahliTospik's avatar
    Erkek

Tamam tamam ceheletiniZi daha faZla yüZünüZe vurmayım.

HepiniZ inanan insanlarsınız,

O Zaman bana tanrının var olduğuna kanıtlayabilirmisiniZ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahliTospik
    AllahliTospik's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

ahh keşke realde sen ya da senin gibi biri elime geçse de azcık zıplatsam !!

senden çok zevk alırdım !!! vurdururdum yanağına dudağına .. vurunca mosmor olup şişiyormuş .. lol ..

3 cümleyi yanyana koyupta mantık çerçevesinde cevap veremeyen klasik müslüman.

başvuracağınıZ tek yol şiddet,barbar müslümanlar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    AllahsizTospik bunu yazdı:

Tamam tamam ceheletiniZi daha faZla yüZünüZe vurmayım.

HepiniZ inanan insanlarsınız,

O Zaman bana tanrının var olduğuna kanıtlayabilirmisiniZ? 

aynaya domal hoca, muhteşemliği gör..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Dna'ya baktı olmuyo tanrıyı ispatla diyo.

Hemen felsefik soruya soruyla cevap vermeye başlıyo. Tipik bir dinsiz : )

Toplam Hit: 13656 Toplam Mesaj: 104