Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu
-
AllahsizTospik bunu yazdı:
-----------------------------Zeeehhh Zeh Zeh 2dk girmedik döktürmüşsünüZ.Şimdilik çıkıyorum.Ahlakınızı iyi ölçtüm ama ben 10 konu daha açsam bu forumda Müslo kalmicak demekki
Zehhh Zeh Zeh Zeh
----------------------------
ya biz salağız dime?
login 53 kere olmuşsun
açtığın ilk konu
sonra bide treasure den cevap
kim bilir treasure nin hangi kefillik dalgasını kullandın
açtığın salakça konularda görüşücez inş -
sen siteye giren müslüman arkadaşlarımızı cahillikle suçluyorsun. peki anlat ben dinlerim sen bilimsel konuş bakalim? inandigin şeyleri ispatlamaya çaliş bakalım o zaman kimse sana küfür ediyormu? yaptığın tahrikten başka bişey degildir.
bide aklınca lakap bile takmissin aklına bişey gelmeyince müslo diye. senin ne bu siteye ne arkadaşlarina nede dünyaya bi faydan olacağını sanmıyorum. marjinal olma dikkat çekme derken seninde götüne pamuğu tıkayacaklar işte . kurtuluşun yok :D -
Ne olmuş lan bu konuya :|
1. Forum kurallarına göre, muridler birbirlerine hakaret etmediği ve yasak olan konular haricinde isteyen istediği konuyu acar. Burada anlamadığınız kelime neresi acaba?
2. Elemanları özellikle kontrol ediyorum herhangi bir eşleşmiş yanları yok, tarayıcıları bile farklı... Yani adamları atmak için bir sebep yok...
3. Ama siz küfür ediyorsunuz, sonrada biz suclu oluyoruz...
4. Lan bi berbere gittim geldim, konuya 2100 kişi tıklamış, tonla mesaj atmışsınız, Alayınız gerizekalısınız, elalemin oyununa alet oluyosunuz diecem olmayacak :|
5. o kadar cok mesaj yazıp adamı kaale almışsınızki, adamın istediği oyuna gelmeyecek kadar kafanız basmıo :)))
6. yeter...