folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    AllahsizTospik bunu yazdı:
    -----------------------------

Zeeehhh Zeh Zeh 2dk girmedik döktürmüşsünüZ.Şimdilik çıkıyorum.Ahlakınızı iyi ölçtüm ama ben 10 konu daha açsam bu forumda Müslo kalmicak demekki

Zehhh Zeh Zeh Zeh 

----------------------------

ya biz salağız dime?

login 53 kere olmuşsun

açtığın ilk konu

sonra bide treasure den cevap

kim bilir treasure nin hangi kefillik dalgasını kullandın

açtığın salakça konularda görüşücez inş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    sen siteye giren müslüman arkadaşlarımızı cahillikle suçluyorsun. peki anlat ben dinlerim sen bilimsel konuş bakalim? inandigin şeyleri ispatlamaya çaliş bakalım o zaman kimse sana küfür ediyormu? yaptığın tahrikten başka bişey degildir.
    bide aklınca lakap bile takmissin aklına bişey gelmeyince müslo diye. senin ne bu siteye ne arkadaşlarina nede dünyaya bi faydan olacağını sanmıyorum. marjinal olma dikkat çekme derken seninde götüne pamuğu tıkayacaklar işte . kurtuluşun yok :D 

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ne olmuş lan bu konuya :|

1. Forum kurallarına göre, muridler birbirlerine hakaret etmediği ve yasak olan konular haricinde isteyen istediği konuyu acar. Burada anlamadığınız kelime neresi acaba?

2. Elemanları özellikle kontrol ediyorum herhangi bir eşleşmiş yanları yok, tarayıcıları bile farklı... Yani adamları atmak için bir sebep yok...

3. Ama siz küfür ediyorsunuz, sonrada biz suclu oluyoruz...

4. Lan bi berbere gittim geldim, konuya 2100 kişi tıklamış, tonla mesaj atmışsınız, Alayınız gerizekalısınız, elalemin oyununa alet oluyosunuz diecem olmayacak :|

5. o kadar cok mesaj yazıp adamı kaale almışsınızki, adamın istediği oyuna gelmeyecek kadar kafanız basmıo :)))

6. yeter...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 12144 Toplam Mesaj: 104