folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?

Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    milli takımda oynayanlar vatan hizmeti yapıyor sanki.
    para almadan oynasın hepsi o zaman görürüm ipneleri.
    zamanında trilyon prim alıyordu ipneler.

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    beyler onu bunu bilmem oynasın bi lafım yok ama ben türk olarak kabul etmiom aurelioyu türk olunmaz doığulur yani sonadan olunmaz kabul etmem ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecTruy
    MecTruy's avatar
    Erkek
    Yaf bırakın oynasın adam sanki bir zararı var ne güsel keklik gibi sekior sahada :P

Hack forum: https://spyhackerz.org/forum/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Eğer bu ülkenin zararına çalışmıyorsa bu ülkenin toprağında gözü yoksa ve pankart açıp bazı kişi ve kişileri destekleyerek teröre destek vererek o.çluğu yapmıyorsa o kişinin Türklüğü diğer aşağılık sözde Türk vatandaşı yazan o.çlarından daha makbuldur.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    kadroya iyi oynayan gelmeli yıllardır anca dünya kupası üçüncülüğü ile yetiniyoruz. nobrede oynar aurelioda oynar. eğer yabancı da gelirse kadroya girmek zorlaşır bizimkiler o zaman biraz daha çalışır. Biraz endişe Bizimkilerin kıçından ter fışkırtır hiç fena olmaz.oynayan oynasın oynamayan s..tir olsun gitsin.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    " türk olunmaz doğulur " dien arkadaşa diorumm..

"" ne mutlu türküm diene...""

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    Adamın ten rengi veya dini görüşü önemli değil...Ben türk üm diyebiliyorsa işte o zaman o milli formayı giyebilir..Yane hakkını vermeli sırtındakinin onun için bir savaş verdik ve veriyoruz...
    ------------------

ve biz mehmet aurellio gibilerini yetiştiremedikten sonra o geri kafalılar gibi olmamalıyız...Benim görüşüm budur

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    adamın zenci olması onemli deil isterse mor olsun onemli olan milli marşımız soylenirken bişeyler anlaması bişeyler hissetmesi ama onda bole bişey yok milli mars soleniyo adam bacakları acmıs sagı solu izliyo ben ole turkun taa bi tarafına düttürim onemli olan o benim icin milli mars solenirken milli duygular hissetmesi saygı gostermesi adam 5yıldır burda daha turkceyi bilmiyo bide turk yapıyolar denyoyu

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    kardeşlerim lütfen fikirlerimizi birbirimize saygı göstererek belirtelim.hepimiz kardeşiz.herşeyden önce din kardeşiyiz.

selametle (f)

:D

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Türkiyeyi türk savunur..iyi prim veya para alacagini duyunca gelip burda türk olmasi kadar mantiksiz birsey olamaz.. Milli takima kesinlikle yakisan birsey deil..ama ondan önce ..Federaldekiler özünde Türkmü birde ona bakmak gerek ..Herseyimizle batiya özendirilip paramizi elin..Sonradan dönmesine veriyoz..
    Hersehirde kücük yasta futbolcu yetistirme cabasini gelistirseler yada bedeni müsaid cocuklari kücüklükten yetistirseler..emin olun baskalarinin cavurlarini türk yapipda milli takimda oynatmak icin yada oynayacagini görecegimiz günler olmaz..neyse..daha fazla yorum yapmaya gerek ..yok
    o adamin milli takimda oynamasi sacmaliktir..Ama unutmayin güzel oynuyor oyununa saygi duyuyorum ama milli takim ayridir .!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 14474 Toplam Mesaj: 123