Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?
-
sadece türkiyede mi oluyo bunlar a.q her ülkede oluyo :D bu arada dün iyi oynuyordu :D
-
1-Ülkenin çıkarlarını düşün
2-Oynadıgı futbolu düşün ( ben GS li olmama ragmen aurelio bence şu an Türkiye'deki en iyi ortasahalardan biridir)
3-Irkçılıgı bırak
4-Kimin ne kadar Türk oldugunu ölçmek sanamı kalmış -
ırkçılığın anlamı yok böyle düşünenler sayesinde zaten bi yere varamıyoruz...
-
almanyada asamoah war adamı gor dersın yamyam :D
-
ulan fransa milli takımını cezayirli zidane tasıyor olay olmuor bizde olay oluor bu ne at gözlüğüdür ne malca bi düşüncedir yaa
-
murıt kardesler bu beynı degıştırın dogru yolu bulup müslüman olduktan sonra sıyahı beyazı varmı yapmayın arkadaslar
-
Şunu unutmayın ATATÜRK NE MUTLU TÜRKE DEMEMİŞTİR!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DEMİŞTİR!!!!!!!!!!! -
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYEBİLENE
Ben ki fenerbahçenn bir numaralı düşmanı ben ki aziz i tümeri aurellioyu elime geçirsem bi kşık suı da boğucak bi insan dio ki bu doğru bişi bu herif Türk Milli takımında oynasın
Fransa=98 Dünya kupası şampiyonu..Ne dediniz ??
a) Fransa Dünya şampiyonu oldu
b) Fransa yabancı futbolcularla dünya şampiyonu oldu
Hepiniz a dedi. Ama fransada fransalı en fazla 2 tane Fransız war milliyetçilik iidir.Fazlası zarar. -
mcking dedi ki
-------
ASLA Bİ SİYAHA ZENCİ DEME. Tek sorunumuz ırkçılık
---------
O zenci lafı Türkçe"ye çevrilen normal zenci kelimesi değil, ingilizcede bi zenciye zenci diyebilirsiniz bu bir soun oluşturmaz ama "nigger" derseniz gtünüzden kan alırlar..
Tekrar söylüyorum herifin çükü sizinkinden büük die triplere girmeyin, ben Türküm diyorsa biri cümle aleme bok yemek düşer... -
Oynasın kardeşim belki bi yerlere geliriz nasıl olsa bişey oldugumuz yok
Toplam Hit: 14469 Toplam Mesaj: 123